Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Изчерпан пише.
Нищо,другия път.

# 571
  • София
Аз успях да поръчам. Не съм пробвала крема и ми е любопитно.

# 572
Аз съм го ползвала този крем, не мога да кажа, че е нещо особено. Предвид, че съм затрупана с продукти за коса от кутии, даже и безплатен не ме изкушава 😃😃😃

# 573
Здравейте, може ли да споделите мнение за продуктите на Dr. Derm . Разглеждам кутията, но не съм ползвала нищо от марката досега. С комбинирана кожа съм и се чудя дали биха били подходящи. Ако някой има опит ще съм благодарна да сподели.
Благодаря предварително!

# 574
Здравейте, може ли да споделите мнение за продуктите на Dr. Derm . Разглеждам кутията, но не съм ползвала нищо от марката досега. С комбинирана кожа съм и се чудя дали биха били подходящи. Ако някой има опит ще съм благодарна да сподели.
Благодаря предварително!
Писахме доста за тях. Мисля, че всички са доволни от продуктите, които са пробвали. Една дама май има непоносимост към една от съставките в слънцезащитата. Аз съм доволна също. Кожата ми е комбинирана.

# 575

Имам го от BelleBox и много ми допада на изрусената коса, бих си поръчала кутия, ако знам че ще е в нея, но не бих си купила специално продукта за 30лв. Като видях линка тук, за без пари веднага го поръчах и успях, та съм доволна, но като цяло малки разфасовки продукти за 30-40-50лв не са моите 😂

# 576
Момичета, чудя се между кутията на Dr.Derm и 3тия вариант на Goodbox със слънцезащитата на Eolia, и двете ще ги поръчам главно заради слънцезащитата, тази на Еолиа хубава ли е? Кой от двата крема е по-хубав?

# 577
Момичета, чудя се между кутията на Dr.Derm и 3тия вариант на Goodbox със слънцезащитата на Eolia, и двете ще ги поръчам главно заради слънцезащитата, тази на Еолиа хубава ли е? Кой от двата крема е по-хубав?

На Dr.Derm слънцезащитата е по- скоро за лице и е 50мл, в Goodbox е 150мл за лице и тяло, ако това е определящият фактор по добре на Goodbox, но не съм ползвала и двете, та не съм надежден източник на инфо Simple Smile

# 578
Влизам да похваля продуктите на Dr. Derm и Saffre. Сафре използвам от седмица и малко, а Др.Дерм от 4-5 дни, но забелязвам положителна промяна на лицето си-омазняването в Т-зоната липсва. След почистване кожата ми скърца и добре се разбират продуктите с нея. Единствено хидрогелчето го слагам само вечер,защото дори само 1 помпичка ми е достатъчна след това да си усещам претрупано с продукти на лицето и лепнещо.
Слънцезащитата и тя влиза в действие. Кофтито е, че до вечерта вече усещам едно дразнещо парене в очите. Явно като се търкам и продукт попада в тях.

От маскато за коса на Melunesi очаквах малко повече (като предишната за лице с мед, соято е уникааална). Не е нищо особено в сравнение с тази от Бгбокс (нямам идея на коя марка е).

Маската на Аян също ми харесва и си я използвам, а скрабът за подмишници е топ.
И аз съм много доволна от Saffre, но изненадващо впечатлена от маската за коса. Аз имам и черната и бялата за косопад и двете много добре се отразяват на косата. Да не говорим, че са по 350мл.! Всички продуктите и от двете кутии на бгбокс си ги ползвам с голям кеф . Поръчах си и лятната им с 50ф. за лице, макар че си имам слънцезащита за лице. Мъжо и децата ползват моя и то в количества, и е хубаво да имам резервен Simple Smile Simple Smile, че иначе ми свършва в средата на лятото.

# 579
Аз съм с дълга коса и слагам много малко количество от балсама, иначе става на клечки. Искам да кажа, че доста време ще издържи, нищо че е 100мл.

Имам го от BelleBox и много ми допада на изрусената коса, бих си поръчала кутия, ако знам че ще е в нея, но не бих си купила специално продукта за 30лв. Като видях линка тук, за без пари веднага го поръчах и успях, та съм доволна, но като цяло малки разфасовки продукти за 30-40-50лв не са моите 😂

# 580
Др. Дерм е за лице. Миналата година го ползвах, не е лош крема, държи се добре над друг крем и под фдт, не ми е любимеца.
Еолиа е за тяло и е много хубав. Като лосино, бързо попива, не оставя бели следи, мирише много приятно. Аз със със слънчева алергия и мога да кажа, че отлично ме предпази миналата година, когато имах един цял ден в който шнорхелувах активно и се намазах само веднъж. Отгоре си бях с блуза за сърф, но краката забравих да ги намажа целия ден, нито изгорях нито се изринах. Тази година съм взела същия крем, като го закупих отделно от кутията.
Сега съм поръчала вариант 2 и обмислям да взема и вариант 3, тъй като мисля да мажа и децата с Еолиа това лято.

# 581
anbibian каква е цената на крема, когато се закупува отделно от кутията?

Аз си поръчах 3 вариант на лятната Good box. Не си представям отивайки на плажа да седна и да се мажа веднъж с крем с фактор и отгоре с друг без фактор. То като намажа и двете деца и няма да остане време за друго 😁
При размяна си взех боди мист с орхидея на EOLIA и е със супер освежаващо действие и страхотен аромат. Отделно бях влюбена в аромата на лосиона за тяло от предишна кутия. Така че съм доста пристрастна в случая.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 19:30 от Джованиа

# 582
Пише, че е за лице и тяло, Еолиа. Въпреки, че повечето предпочитаме отделни.

# 583
MyGreenDay, хубави са продуктите на Dr. Derm и си заслужава кутията много. Аз вече една седмица някъде ползвам пяната за лице и малко след това добавих и млякото и кожата ми видимо започва да се чисти. Най-много харесвам на пяната това, че изобщо не ми изсушава.

Съжалявам, че пропуснах крема на Ми Аманте, сигурно вече 10 опаковки съм изразходила. Не оставам без него от както го открих.

# 584
Ох сега и аз видях че са пуснал лятната на гб интересна е 😁🌞🍹колебая се кой вариант да избера с ананас или номер 3 🤔🤔🤔искам да видя и на бел следващата ама ако чакам ще свършат гб 🥰

Общи условия

Активация на акаунт