Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Офисите на Еконт не са на един собственик. Всеки може да отвори офис при определени условия и така някой е под шапката на главния.

# 556
Козметична диета значи да не претоварваме кожата с излишни продукти, а не да я лишаваме. Омазняване е претоварване, а сухота недостиг. Не виждам как Dr. Derm  ще изсуши кожата. Аз ще ползвам тези продукти върху Paese Triple Hyaluronic Serum, 30 ml., но не и на чиста кожа
От два дни не ползвам слънцезащитата и съм ок. Възможно е причината да е друга, но е възможно да реагирам и към някоя от съставките.

# 557
Козметична диета значи да не претоварваме кожата с излишни продукти, а не да я лишаваме. Омазняване е претоварване, а сухота недостиг. Не виждам как Dr. Derm  ще изсуши кожата. Аз ще ползвам тези продукти върху Paese Triple Hyaluronic Serum, 30 ml., но не и на чиста кожа
От два дни не ползвам слънцезащитата и съм ок. Възможно е причината да е друга, но е възможно да реагирам и към някоя от съставките.

Какво слагаш под слънцезащитния крем?

# 558
Влизам да похваля продуктите на Dr. Derm и Saffre. Сафре използвам от седмица и малко, а Др.Дерм от 4-5 дни, но забелязвам положителна промяна на лицето си-омазняването в Т-зоната липсва. След почистване кожата ми скърца и добре се разбират продуктите с нея. Единствено хидрогелчето го слагам само вечер,защото дори само 1 помпичка ми е достатъчна след това да си усещам претрупано с продукти на лицето и лепнещо.
Слънцезащитата и тя влиза в действие. Кофтито е, че до вечерта вече усещам едно дразнещо парене в очите. Явно като се търкам и продукт попада в тях.

От маскато за коса на Melunesi очаквах малко повече (като предишната за лице с мед, соято е уникааална). Не е нищо особено в сравнение с тази от Бгбокс (нямам идея на коя марка е).

Маската на Аян също ми харесва и си я използвам, а скрабът за подмишници е топ.

# 559
Взех ГБ вариант 2. Обожавам блестящи продукти за тяло за лятото. Подозирам, че и Кибрит ще пуснат, но нищо - няма да ми е излишно. Другите продукти и тях ще си измажа Simple Smile

# 560
Цитат

Дневния крем на Saff. С него нямам проблем.

# 561
  • Бургас
Цитат

Дневния крем на Saff. С него нямам проблем.
И аз не ползвам слънцезащитен крем,дори да не е етилхексил салицилат(имам алергия) основната съставка,веществата,които се ползват като слънцезащита и на мен ми дразнят.
Виж какво съдържа,сравни с всички продукти,които са ти ок и вероятно ще разбереш какво няма в кремовете,които ползваш и се чувстваш добре.
И така ще избягваш съставката,която ти дразни.
И да отидеш на лекар, вероятно ще каже да се вгледаш в състава на продукта,с който имаш проблем,и на продуктите,с които нямаш.Могат да ти направят тест за алергени в козметиката,за съжаление невинаги тестовете са съвсем достоверни.И е скъп.

# 562
Той може да ги заплашва, че няма да им плати заплати, но реално няма как да не им плати. Те си имат договор и могат да го съдят.
Офисите на Еконт не са на един собственик. Всеки може да отвори офис при определени условия и така някой е под шапката на главния.

# 563
Може ли тези, който са получили кутии на dr Derm на Кибрит да ми кажат продуктите с какъв срок на годност са? И имат ли запечатване, защитно фолио? Имам три серии за хабене на други марки, а искам да си взема кутията, че да не свършат Simple Smile

# 564
Може ли тези, който са получили кутии на dr Derm на Кибрит да ми кажат продуктите с какъв срок на годност са? И имат ли запечатване, защитно фолио? Имам три се
Може ли тези, който са получили кутии на dr Derm на Кибрит да ми кажат продуктите с какъв срок на годност са? И имат ли запечатване, защитно фолио? Имам три серии за хабене на други марки, а искам да си взема кутията, че да не свършат Simple Smile

До Декември 2024 година
Имат защитно фолио

Miamante са пуснали крема за коса безплатно.
Плаща се само доставката

https://miamantehair.bg/42775347354/checkouts/301b66870b0db93b56 … 62675a4/thank_you

# 565
И естествено не е наличен 😂

# 566
И естествено не е наличен 😂

Аз току що поръчах

# 567
Възможно е на вас да ви показва наличности , но при мен си пише изчерпан.

# 568
Възможно е на вас да ви показва наличности , но при мен си пише изчерпан.

Сега влязох отново и дава изчерпан, явно съм успяла от последните, може и да ми откажат поръчката 😂

# 569
Дано да ви го доставят. И да я откажат не е голяма загуба 😂

Общи условия

Активация на акаунт