Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 49 944
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Как си отворихте серума за деколте. Това чудо така е затворено, че сякаш никога няма да се отвори. Аз ли нямам сили.

И аз много трудно го отворих, доста добре е запечатан. Въртях с все сила и по някое време се предаде и се отвори. Satisfied

Между другото за пръв път си поръчах GB и съм много доволна. Всичко ще ми влезе в употреба. Мицеларната вода не съм я пробвала, но след като свърша моята ще дойде и неин ред. Вече се замислям и за юнската още от сега, но ще изчакам да видя какво ще разкрият.
Единствено не ми хареса, че вафлата е с провиотик и реших да не я консумирам, но пък на съседката и хареса за кафето.

Няма да има Good box юни и юли. Има само специално лятно издание 🙂

# 646
На мен сайтът на Кибрит не иска да ми се отвори ...
Не че няма да ги търся утре по телефона,ако не успея да поръчам онлайн...

Сега се отваря 🙃

# 647
...

Хей, какво мислите за белбокс м. Юни , Пробвали ли сте тези два продукта?

Ползвала съм тоника, но нищо не направи за моята кожа. Бих искала да пробвам маската, но не ми се поръчва кутия само заради нея, още повече кутия с грим, какъвто почти не ползвам. Дано някой да поиска да се раздели с маската, бих я взела Simple Smile
Много благодаря за този коментар Joy Точно се чудех какво да правя. Взех си майската на Кибрит, както и Др. Дерм. Много искам да пробвам нещо на Руми и в зависимост от това какво е, вероятно ще си взема юнската на Кибрит. И точно си мисля, а сега, де! - искам маската за лице в Bell(много обичам маски), тоникът казват, че е хубав....да се затрупам пак с неща, тъкмо поизхабих и да имам и нещо за грим, като не ползвам...И.. ето! Има не особено впечатлен от тоника. Ще пасувам Grinning

# 648
Момичета, какво е вашето мнение за Pretty Box?
Не съм поръчвала до сега, има ли доволни от продуктите в кутията?

# 649
И аз поръчах белбокс.

# 650
  • Бургас
Кибритче си поръчах,голям кеф.
Казах всеки месец да ми пращат кутии.
В крайна сметка са 40 лв,а продуктите можем тук и да си разменяме,така че си струва.Мега доволна съм от размяната на слънцезащитна на Dr.Derm...
На pick n dazzle също си чакам кутията с избрани от мен продукти,ще се запася с кремове и шампоани,които много ми харесаха...

# 651
Чудих се, чудих Беле или Гудбокс и накрая поръчах и двете  Stuck Out Tongue Winking Eye
Че и допълнително Еолия...
Нямам търпение да дойдат

# 652
За юни мисля да си направя “козметичен детокс”, разбирайте да не поръчвам нито една кутия, освен абонамента от Кибрит Simple Smile

# 653
Планирам юнската кутия на Кибрит, защото и на мен ми станаха любопитни продуктите на Руми и CLLC и мисля да се запася с още една кутия на Dr. Derm. Сроковете са чудни, а продуктите или вече са ми част от рутината от преди, или новодобавените ще останат. Нямаше нещо, което да не ми допадна.

След това планирам да се ориентирам към кутии, които съдържат повече продукти за тяло или коса.

# 654
  • Варна
Взех си лятната Гууд бокс днес и преди малко я отворих и като малко дете да пробвам от всичко. Grinning Олиото на Кокосолис е... Heart Eyes мога да го изям, буквално. Ухае на разтопен шоколадов сладолед. Heart Eyes
Блестящото олио на Еолия също е страхотно. Прекрасен аромат има, а блестящите частици са доста деликатни - тоест ще мога да си го ползвам в ежедневието без да имам чувството, че светя като коледна елха Grinning
Интересен ми е кремът за лице, който за 30мл е 128лв Rolling Eyes Но ще го тествам тепърва идните вечери.
Кутията си е перфектна. Hands Ok Hand
Другия месец си чакам Кибрит и Белбокс, за този стига толкова, че не се отразява добре на финансите. Sweat Joy

# 655
  • София
А маската за коса от майската кутия на Кибрит как е ?

И аз поръчах Goodbox + Еолиа + майската.Ужас. Simple Smile

# 656
Дами, олиото на Cocosolis Ананас допада ли ви? Колебая се между това и другото с аромат на шоколад.

# 657
Излезна нова подсказка от Кибрит за продукта на Rumi. Не съм ползвала бранда, та ми е интересно. Като че най-искам да пробвам нощен възстановяващия крем за лице. Поръчах това издание, а още се чудя за специалното на Dr derm

# 658
Излезна нова подсказка от Кибрит за продукта на Rumi. Не съм ползвала бранда, та ми е интересно. Като че най-искам да пробвам нощен възстановяващия крем за лице. Поръчах това издание, а още се чудя за специалното на Dr derm

Ооо… стига нощни кремове!!! Имам още възстановяващ балм на Монускин, серум на Jorgobe. Нямат измазване. Започнах вече по врата, деколтето и гърдите чак да го мажа. Не съм отваряла нощния на Skon. А искам да стигна до него! Какво им става с тези нощни продукти!? Дано да е лосиона за тяло!

Честно казано аз си поръчах още една кутия на Dr. Derm и ако искате хубав нощен продукт колаген хидрогела е супер и като нощна маска и като серум и като серум под крема. Аз при налачието на толкова нощни продукти ще го ползвам като серум, но и като нощен продукт е супер.

# 659
Наистина се пренаситихме на нощни кремове. Аз поръчах защото съм доволна от продуктите на Руми, но ще го зазимя без да го отварям докато не му дойде реда.

Общи условия

Активация на акаунт