Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 231
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Over the rainbow
Отново не разкриха подсказка за кутията. Ако знаех, че има маска за коса и душ гел, щях да я поръчам

oще може да се поръчва в сайта пише че е в наличност
https://goodbox.bg/product/april

кутията изглежда доста добре наистина.

Маската за коса е само 50 мл. По-скоро travel размер. На листовката са писали, че се оставя 5-10 минути, което ми се вижда дълго за ползване по душа. А на самия продукт на гърба пише да се остави 3 минути. Явно има някаква грешка. Душгелът има същият аромат като шампоанът от същата марка. Вероятно всички продукти миришат така.

# 91
Момичета, маската от предстоящата кутия на Кибрит, не знам… Кутията ми е на абонамент и ще я взема, но ми писна да се превъзбуждам за прехвалени БГ продукти, които всъщност са прехвалени от 5ма инфлуенсъри (начело с тази дето не сме ѝ виждали лицето). Нещо ми се натрупаха разочарования от прехвалени бг продукти от кутии: слънцезащитата на cllc, водата от незсмъртниче, на Саф продуктите, с изключение на тонера - все overpriced и overrated мазилца.
Надявам се маската е хубава, но вече съм скептична и ако не бях на абонамент, нямаше само заради нея да я поръчам Simple Smile

Не мога да се съглася, че са прехвалени и overpriced българските продукти. Ако Saff се произвеждаха, на което и да е друго място в чужбина, цената на продуктите им щеше да е същата, но в евро. Околоочният им крем ми хареса и си го ползвам. Водата от безсмъртниче ми е една от любимите. Лично аз нямам търпение да пробвам нещо на Ayan, с които ще се срещна за първи път. Не знам каква беше драмата там с Дея, пропуснах да се осведомя навреме, но от нея съм попадала на добри препоръки и съм откривала няколко от любимите си продукти.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 16:40 от Lygia

# 92
Момичета, маската от предстоящата кутия на Кибрит, не знам… Кутията ми е на абонамент и ще я взема, но ми писна да се превъзбуждам за прехвалени БГ продукти, които всъщност са прехвалени от 5ма инфлуенсъри (начело с тази дето не сме ѝ виждали лицето). Нещо ми се натрупаха разочарования от прехвалени бг продукти от кутии: слънцезащитата на cllc, водата от незсмъртниче, на Саф продуктите, с изключение на тонера - все overpriced и overrated мазилца.
Надявам се маската е хубава, но вече съм скептична и ако не бях на абонамент, нямаше само заради нея да я поръчам Simple Smile

Не мога да се съглася, че са прехвалени и overpriced българските продукти. Ако Saff се произвеждаха, на което и да е друго място в чужбина, цената на продуктите им щеше да е същата, но в евро. Околоочният им крем ми хареса и си го ползвам. Водата от безсмъртниче ми е една от любимите. Лично аз нямам търпение да пробвам нещо на Ayan, с които ще се срещна за първи път. Не знам каква беше драмата там с Дея, пропуснах да се осведомя навреме, но от нея съм попадала на добри препоръки и съм откривала няколко от любимите си продукти.

Радвам се, че ви допадат продуктите Simple Smile Аз също нямам нищо против да пробвам нови продукти, още повече български Simple Smile Просто от някои супер хвалени и популярни сред блогъри, аз обикновено не съм очарована. Околочния на Саф и аз го ползвам, нямам проблеми с него, ама като му гледам състава няма да дам 60 лв. за глицериново кремче. Бих дала 20 за тоя състав. Ексфолиант с глицерин и синтетични микрогранули - 55 лв. - overpriced. Лосионът приятен, но нищо особено като за 55 лв. редовна цена.
Попадала съм и на очароващи бг продукти - например слънцезащитата на Др. Дерм, ексолианта на cllc. Радвам се, че Кибрит работят с бг брандове и пробвам нови неща Simple Smile

# 93
Този месец ще пропусна кутия... нищо не ме е грабнало, пък и май всичко си имам, тъкмо да поприключа наличните продукти. 😀
Решението ми обаче не е окончателно 😛 та ще видим.

# 94
Добре изглежда Гууд бокс. Аз също пропуснах кутиите, но нямам нужда.
Кибрит кога пристига, интересно ми е да видя какво има?

# 95
Прити бокс ги видях в магазин в The mall
Има и стари издания.

# 96
Прити бокс ги видях в магазин в The mall
Има и стари издания.

В кой магазин?

# 97
SPA CEYLON
Не помня на кой етаж беше, но те се виждат кутиите, наредени са на витрината

# 98
  • София
Време е да ти разкрием и втория продукт от нашето #пролетно издание 🌸

Представяме ти липозомно-капсулиран серум със стволови клетки от швейцарска ябълка, предназначен за всички типове кожа от YASUMI @mitomo.bg Активните съставки, съдържащи се в серума, повишават естествената способност на кожата да се регенерира и възстановява, като допълнително укрепва защитната бариера на кожата. 🌱

В състави му ще откриеш:

🌸 Стволови клетки от швейцарски ябълкови дървета, които защитават човешките стволови клетки и възстановяват структурата на кожата, увредена с възрастта.
🌸 Fucogel®, който има силен и дълготраен овлажняващ ефект и създава защитен филм върху повърхността на кожата, който предотвратява загубата на вода.
🌸 Глицерин, който спомага за свързването на водата в по-дълбоките слоеве на кожата за дълго време.
🌸 Витамин А, който подобрява еластичността и твърдостта на кожата,
връщайки нейната младост и блясък.
🌸 Млечна киселина, която омекотява роговия слой, като улеснява проникването на активните вещества дълбоко в кожата.

🌱 Редовната употреба на серума за стволови клетки YASUMI прави кожата
освежена, дълбоко хидратирана, регенерирана, тонизирана и намалява
фините бръчки. 👧🏼

Ако все още не си поръчала своята пролетна кутия, сега е момента 💗

# 99
🌞 В твоето майско #кибритче очаквай 2️⃣ продукта, които ще те накарат да се почустваш вълшебно... ✨

🧘‍♀️ Това  е комбинация за озаряване, хидратация и всичко, от което кожата ти се нужда:

💜 деликатна текстура от българския бранд Ayan
🌼 еликсир за съвършенство с екстракт от лайка на френския бранд KOS Paris

🥰 Пролетта е времето, в което трябва да се отдадем на безгрижие и релаксация, а твоите Нещотърсачи се погрижиха да ти осигурят една приятна и лека комбинация, която ще те накара да се влюбиш в кожата си.

🦋 Не пропускай да се насладиш на любимите си занимания през пролетта и добави щипка сияние към всеки свой ден.

🚚 Поръчай #майското цветно кибритче сега, а ние ще го доставим между 10 и 14 май.

📲 Поръчай на https://kibrit.bg/may
📲 Поръчай на https://kibrit.bg/may

# 100
  • София
Елексир за съвършенства? 🤔

# 101
  • Пловдив
Маската ме изкушава, тия елексири хич не са ми приятни за ползване.

# 102
# 103
На мен това серумче на Kos ми звучи доста добре Simple Smile Надявам се да не е много омазняващо

# 104

Общи условия

Активация на акаунт