Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
И на мен ми хареса кибрит този път.
Ако някой пробва серума моля да сподели мнение, защото имам 3 отворени вече. Интересува ме дали е на водна или маслена основа

На маслена основа е...в съставът му няма вода, а Коко-каприлат капрат/Coco-Caprylate Caprate.

# 421
  • Пловдив
И аз съм доволна от Кибрит, лосиона за тяло ми идва нюню опаковка само 😂
Пуснах и два от продуктите за размяна.

# 422
Взех си и аз Кибрита следобедно. Серума го почвам още тази вечер, че тъкмо днес избутах jorgobe. Маската и нея ще я пробвам тия дни. Мини лосиончето си го слагам в несесера за път. Екфолианта му възлагам надежди, че ми е бая потъмняла кожата под мишниците. Маската за коса ще почака бая за ползване, че нещо съм най-зарината с продукти за коса. Измивното и то ще си почака реда, че сега съм на това на Elfea пак от Кибрит.
За следващата кутия: никога не са ми били мерак продуктите на Руми, но нямам против да тествам. На CLLC имам доста желани неща: блестящото олио за тяло, хиауроновия бустер. Тонерът също ми беше в листата, но имах намаление и го поръчах - доста е як, ще се подновява

# 423
Ето я и Лейди Бокс. Не се справям със скритите изображения, за което ме извинете. Simple Smile

# 424
Новини от Кибрит :

🍃 Новата ни #кутийка e облечена в свежи цветове, лятно настроение и съдържа страхотни продукти от любимия ни български бранд Dr. Derm. 🧡

🔔 Утре точно в 10:00 сутринта ще научиш какво се крие в това прекрасно издание! 🎁

🙋‍♀️ Опитвала ли си продукти на Dr. Derm Professional : Д-р Дерм Профешънъл и имаш вече свои любимци, които се надяваш да откриеш в кутийката? 🎉

# 425
Хммм, ще се поръчва. Слънцезащитата ще я има със сигурност. Бих и искала колагеновия хидрогел, почистващата есенция за лице. Но бих я поръчала и само заради слънцезащитата Simple Smile

Новини от Кибрит :

🍃 Новата ни #кутийка e облечена в свежи цветове, лятно настроение и съдържа страхотни продукти от любимия ни български бранд Dr. Derm. 🧡

🔔 Утре точно в 10:00 сутринта ще научиш какво се крие в това прекрасно издание! 🎁

🙋♀ Опитвала ли си продукти на Dr. Derm Professional : Д-р Дерм Профешънъл и имаш вече свои любимци, които се надяваш да откриеш в кутийката? 🎉

# 426
Ще се поръчва, да! А за тези лимитирани издания, запознати ли сте дали в 10:00 ще разкрият продуктите и кутията ще е налична за поръчка или само ще разкрият и после ще обявят кога ще може да се поръча? Не искам да пропусна възможността да взема в случай, че се изчерпят бързо.

# 427
Обикновено в момента на обявяването кутията може да се поръчва 😉

# 428
момичета кутията на кибрит вече може да се поръчва Simple Smile

# 429
Поръчах. Малко съм разочарована, че пак го има този околоочен и пак мицеларно почистване. Но другите 3 продукта надделяха 😃

# 430
Момичета, може ли някой по-запознат със съставките да сподели колко изчистени откъм вредни такива са продуктите на dr.derm? Очния и слънцезащитата ми харесаха, нямам реакция, но се чудя дали и те не са с много химия.

# 431
И аз поръчах. Слънцезащитния ми е любим.

# 432
И аз поръчах. Не съм ползвала продукти на този бранд, но при тези положителни коментари не издържах. А и някой публикува продукт за псориазис и дори и да не е в кутията предполагам, че продуктите ще ми се отразят добре

# 433
Аз ще изчакам да видя и другите кутии, защото честно слънцезащита за лице си взех вече . Очаквам с нетърпение и другите да разкрият летните си кутии Simple Smile
Допълвам: Кибрит вече са качили и май слънцезащитата не е за лице. Изглежда хубава кутията само 41лв. ми  е малко височко на мен.

# 434
Кутията изглежда супер, и аз поръчах Grinning

Общи условия

Активация на акаунт