Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Хидрогелът ми е интересен, но ще го чакам в размените, само заради него кутията няма да взема. Чакам с нетърпение да видя кутията за юни, въпреки че ако е балсам на Руми, ще съм супер разочарована. Ето малко повече от Гууд Бокс.

# 451
PandaPirouet, да, така е, съгласна съм, използва се. Но аз имам своите опасения и го избягвам. Много неща са разрешени, но не всичко ми влияе добре. 🙂

# 452
  • Пловдив
Пас съм зо кутията на Dr Derm, слънцезащитния ще си го поръчам самостоятелно.

# 453
Аз съм много доволна от Dr Derm. Поръчах даже две.
Ползвах слънцезащитния и крема за очи и са страхотни.
Чудех се каква е разликата с Profiderm ( влюбена съм в колагена), но сега разбрах.
Колагеновият хидрогел е чудо. Аз го ползвам вече с години. За 1 вечер ми лекува всичко.

# 454
Аз съм много доволна от Dr Derm. Поръчах даже две.
Ползвах слънцезащитния и крема за очи и са страхотни.
Чудех се каква е разликата с Profiderm ( влюбена съм в колагена), но сега разбрах.
Колагеновият хидрогел е чудо. Аз го ползвам вече с години. За 1 вечер ми лекува всичко.

Наистина е прекрасен! Миналото лято тялото ми изгоря зверски на плажа. На тялото мазах едно от кутия на Кибрит Pur ли нещо подобно, което беше с SPF30, но явно съм постояла повечко на слънце и фактора е бил малък и изгорях чак не можех да спя няколко дни. Прежалих една-две опаковка колаген хидрогел като мазах обилно на цялото тяло, по няколко пъти на ден, няколко дни подред и освен, че имах известно облекчение, после почти не се обелих. Не оставам без този продукт, така че след като ми пристигнат кутиите ще се оглеждам и аз за замяна.

# 455
Новини от Goodbox
☀️ Лято, море, екзотика и грижа - това са нашите вдъхновения за лятната ни кутия! 🌴🦩

🗓 Запазете си датата, защото още тази неделя ще можете да я поръчате. 👙

➡️ Както знаете обичаме да изпълняваме желания и затова ви питаме: Какво искате да откриете в Good Box Enjoy Summer❓👗

#goodbox #summerbox #enjoysummer #summerproducts #tanproducts #favoritebox #summervibes #summerphoto

За слънчеви изгаряния помага много гел от алое вера. Намира се почти във всяка аптека, дори наскоро бях видяла някакъв бюджетен вариант във фантастико за около 10лв.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 16:31 от С.Г.19

# 456
Още и се чудя на кутията аз.
След издънката със  Saff,  вече не се хвърлям така на сляпо.
Колагеновият хидрогел предполагам го използвате като серум?

# 457
Аз го ползвам като серум под крема или слънцезащитата, като нощна маска (по плътен слой нанасям) и понякога самостоятелно пак като серум да. Хидратира много добре, а аз съм с основно мазна кожа със сухи участъци. И нито ми омазнява или тежи, нито ми е твърде лек.

А какво е било със Saff? Аз без да искам пропускам техни кутии и още нищо тяхно не съм пробвала?

# 458
А какво е било със Saff? Аз без да искам пропускам техни кутии и още нищо тяхно не съм пробвала?
Някои хора явно получават алергична реакция от тях, но всичко е строго индивидуално. Аз си поръчвам от Saff за трети път и до сега не съм имала проблеми с техни продукти.

# 459
Е те намерили кога да питат какво искаме в кутията, която ще пускат на 15.05 Laughing

# 460
Ах, как че надъхахте за този колегенов гел - така или иначе много му се канех. Слънцезащитата ми е life time favorite, така или иначе щях да я подновя. Крема за очи - става, без да съм “уау”.
Със Saff баш гаф при мен нямаше, обаче съм разочарована от всичко с изключение на тонера. И пак не мога да кажа, че е най-великият тонер. Не съжалявам, че ги поръчах от кутия, тя беше около 60лв., та поне ги тествах на изгодна цена, иначе щях да им се надъхвам още.

# 461
Ах, как че надъхахте за този колегенов гел - така или иначе много му се канех. Слънцезащитата ми е life time favorite, така или иначе щях да я подновя. Крема за очи - става, без да съм “уау”.
Със Saff баш гаф при мен нямаше, обаче съм разочарована от всичко с изключение на тонера. И пак не мога да кажа, че е най-великият тонер. Не съжалявам, че ги поръчах от кутия, тя беше около 60лв., та поне ги тествах на изгодна цена, иначе щях да им се надъхвам още.
В кутията не бяха най-добрите им продукти. За мен дневния и нощния крем си заслужават най-много. До сега май не са влизали в кутия.

# 462
И аз се чудя за Кибрит и Dr. Derm.

# 463
Кибрит обявиха ли победителя в GIVEAWAY?

# 464
Кибрит обявиха ли победителя в GIVEAWAY?

Мисля, че не или поне аз не съм разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт