Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Май серумите от кутии свършват бързо.
Преполовила съм и на Paese,и на Bottega Vita age нещо си.
А са така разкошни...Май ако не са кутиите,няма да си купя сама такива хубави нещица.

# 511
  • София
Ехааа. Супер, мерси.
Но е 20 мл, за жалост, да.

# 512
Само продуктът на Saffre не е разкрит в сайта.

BgBox Summer ☀️
Лятото е любимият ни сезон, а първата ни лятна кутия ще ви очарова. Продуктите са внимателно подбрани, полезни и необходими в слънчевите дни.
Подготвяме се за топлото време с комбинация от летни продукти, с които можеш да спечелиш почивка за цялото семейство.

Лятна грижа от SNB с микро сфери от алое вера

Спа изживяване за лице от SkinTime с мигновен озаряващ ефект+четка за нанасяне

100% защита на лицето SPF 50 с екстракт от еделвайс на Biofresh /ЛИЦЕ/

Аксесоар за коса от BgBox

Охлаждаща прегръдка за тяло с UREA и vitE от Biofresh /ТЯЛО/

Копринена грижа за лице от Saffre

Избери варианта, който отговаря на твоите нужди и очаквай своята кутия между 1ви и 6ти юни.

Всяка покупка на лятната кутия/до изчерпване на количествата/ автоматично участва в GIVEAWAY уикенд за 4ма в прохладната прегръдка на Родопите!
Спечели почивка за цялото семейство от BgBox.
*почивката може да се осъществи в уикендите до 30,09,2022г.

Готови ли сте за BgBox Summer

П. П. Сега видях, че са две кутиите - за лице и за тяло.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:42 от *Didi*

# 513
Имате ли предположение какво ще е това за деколте

# 514
Само аз ли жестоко пъпчасвам от всичките тези кремове, маски и серуми и най-вече от серума от последната кутия на Кибрит. 🙄

# 515
Ще се въздържа от поръчка на лятната бг бокс. Чакам ГБ да обявят тяхната лятна на 15ти Май. Дано е добра като миналогодишната 🤞

# 516
Какво имаше в миналогодишната?
Всички продукти ли ще разкрият на 15-ти?

# 517
Някой получи ли you are worth it?

# 518
Какво имаше в миналогодишната?
Всички продукти ли ще разкрият на 15-ти?

Миналогодишната :
https://goodbox.bg/page/good-box-summer-edition-2021

Мисля че ще разкрият всички, да, защото е специално издание, а не месечно. Нека да видим какво ще се случи на 15ти 🙂

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Измислени марки с измислени,завишени цени.
Маската с папая от миналогодишната лятна кутия онлайн я продават за 1,5 евро. В картичката на ГБ е обявена на цена от 7,30 лв.
Така ще е и с другите продукти.Уж сме на сметка,ама май хич не сме на сметка. Laughing
Затова предпочитам да дам повече пари за скъпа кутия,но да има само марки,които си застават с имената и реномето.

Чакам лятната от чисто любопитство или евентуално да поръчам за подарък.

# 520
Добро утро! Минавам да споделя впечатления-този месец взех бгбокс,лейди бокс и  Кибрит.
 От олиото на Сафре съм възхитена-много добре се разбира с кожата ми на вечерната рутина. Еднократната Маската им за лице също много ми хареса. Остава усещане за чиста и гладка кожа. Пробвах и маската за коса-също ми хареса-определено ще си я ползвам.Падна ми се розовата вода,като продукт изненада-честно казано,не знам къде да я вмъкна и за сега само ще стои.
От кибрит-серумът за лице с лайка....ммммм,многооо ми хареса! Определено ми е фаворит, за разлика от други предишни серуми- много добре ми попива в кожата-слагам 3-4 капки-напълно достатъчно за мен,неостава лепкаво усещане,а само мекота. Снощи даже редът беше следния-олиото на Сафре, гел-пяна измиваща, маската на Айян (за нея мога да кажа,че остави кожата ми наистина с изравнен тен и озарена. Приятно изненадана съм от нея и ще я ползвам спокойно. Единственото което не ми се понрави на мен,е ароматът й,кото ми идва силен,на чай от билки.)След маската сложих серумът на Кос и завърших с нощния крем на Слон,от предишна кутия на Кибрит,станал ми един от любимите ми кремове!На сутринта кожата ми беше мека и без следа от омазняване,както ми се е получавало от други продукти.
От лятната кутия на бгбокса ще се въздържа, чудя се на де.дерм-не съм ползвала нищо тяхно,а измивното от майската кутия ще чака ред, но нямам слънцезащитна и околоочния ми е на привършване,както и дневния крем. През деня слагам само серум и крем,ако нанеса и слънцезащитна незнам дали няма да ми дойде тежко...някоя дама да ми сподели.

# 521
Vipkris, това са твърде много продукти върху кожата. Тя се нуждае от много по-малко, за да се чувства добре. За вечер според мен почистване и серум или почистване и нощен крем са напълно достатъчни. И то, ако сте над 35. Кожата трябва да диша.

# 522
  • Бургас
BettyBoop,не е точно така.Ако кожата е много суха,човек няма избор,освен да плеска по 2-3 пъти на ден серум + крем и поне 3 пъти на седмица маска.
Иначе кожата боли,опъва,зачервява се,бели се и накрая се разранява.
А видът е ужасен,пресушена,отпусната кожа.Само с много мазане постигам почти нормално изглеждаща кожа.
Хайде,аз имам заболявания,но и след определена възраст кожата има нужда от грижа.Със сигурност диша,продуктите не спират този процес.

# 523
Разбирам, но според мен затормозяваме прекалено кожата си с продукти. Никога не съм имала суха кожа, но ето че тази сутрин се сдобих с такава в областта на скулите, като даже леко боли и се чудя дали не е заради слънцезащитата на dr. Derm, която ползвам цяла седмица. Някой има ли подобна реакция от него? Тъкмо мислех да поръчам кутията и май ще се въздържа.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 09:57 от BettyBoop

# 524
Аз също ще изчакам да видя и другите летни предложения на другите кутии, макар че много искам кремче със сферички. Също съм довона от бг маската за коса и гледам, че слагат "работещи" продукти и поне не надуват лъжливо реалните цени. Все пак още обмислям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт