Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Аз, преди, хич не се заглеждах по такъв тип кутии. Смятах, че продуктите вътре са ги получаваш за 30-40лв, а уж реална цена излизала над 100-150лв.. а всъщност са някакви боклуци и ти ги пробутват. Grinning
Но видях доста дами да поръчват и да са доволни от нещата. Та, ето ме и мен Grinning Първо поръчах на Бел бокс за май. Много съм доволна от нещата там. Единствено червилото на НЛ не е моят цвят и се съмнявам да го ползвам.
Днес, вече поръчах и кутията на Кибрит за юни, както и на Гуд бокс лятната, така че официално ще има финансово разоряване Grinning

# 616
  • Враца
Не съм ги гледала всички но серумът беше до някой си месец 2024, а тонера 2025
Коколис 2023
Еолиа старата опаковка 2024, а новата която е във вариант 3 ми казаха, че е до 2025
Как така миналогодишния вариант на Eolia за 15лв? Това с тях ли си го договаряла?

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 08:08 от bubanka

# 617
Здравейте,
След голямото чудене поръчах кутията на Dr. Derm и днес пристигна. На първо четене съм доволна. Продуктите са с дълъг срок на годност и имат защитни фолиа, което за мен е много важно. Опаковките изглеждат добро качество. Не ми харесва продукт да е отварян. Имам да довършвам продукти и ще мога да споделя мнение за продуктите едва след време. Засега съм доволна. Единствено може би млякото няма да ползвам, тъй като имам доста горчив опит със мляко за почистване на грим, но все ще го дам някъде.

# 618
Харесва ми. Особено продуктите за деколте. Само към кремът дезодорант съм със смесени чувства. Май ще я поръчам с една лятна. Simple Smile

Anbibian, лосионите само по опаковките ли се различават (миналогодишния и вариант 3)?

💝 SNEAK PEEK 💝 През Юни BelleBox ти поднася ПЕТ грим и козметични продукта на стойност 195 лв., твои само за 24.99 лв. 🎉 Към ежедневната ти рутина ще се присъедини озаряващият тоник с гликолова киселина от @pixibeauty на стойност 28 лв., който ще ексфолира, омекоти, хидратира, успокои, подхрани и енергизира лицето ти, допринасяйки за твоята безупречна, сияйна визия 😻 В тази кутия ще откриеш и супер вълнуващата маска с австралийска розова глина на стойност 96 лв. от @mudmasky , благодарение на която ще кажеш “Чао” на несъвършенствата и “Здравей!” на свежия, здравословен блясък 💖
#SpoilerAlert🚨 Освен ексфолиращия тоник и глинената маска, през Юни в BelleBox те очакват и 👇
☀️ Веган продукт за тяло, който ще допринесе за твоя неустоим, бронзов тен
✨ Веган грим изкушение за перфектно подчертано лице и свеж, сияен вид
💦 Подхранващ, хидратиращ и подмладяващ веган продукт за ръце с ниацинамид
Доставките стартират на 06.06. 🚚
Да, казаха ми че само опаковката е нова, съдържанието същото и имат малко останали от старата опаковка от миналата година. Миналата година поръчах отново допълнително 1 бр Еолиа и го платих на 29 лв. Сега е намалено на 15 лв.

# 619
Здравейте, взех си майската кутия на ГБ, но не мога да разбера, как да процедирам с този серум за деколте и гърди? Къде и по колко да мажа от него? А и какво се очаква от него като ефект.

# 620
  • София
Здравейте, взех си майската кутия на ГБ, но не мога да разбера, как да процедирам с този серум за деколте и гърди? Къде и по колко да мажа от него? А и какво се очаква от него като ефект.

На предната страница е качена снимка с описан начина на употреба.

# 621
Предоволна съм 🌞 🦩🌴 Слънцезащитният крем на EOLIA е номер едно ✌🏻 Мирише на сочно манго 🥰 А спрея със златни частици е с деликатен блясък и ухае точно на боди-миста от предишна кутия, който си взех при размяна. Скраба за тяло и серумът за лице имат защитно фолио, което за мен е чудесно!

# 622
Колебая се между тази кутия и юнския Кибрит. Имам нужда от слънцезащита основно...🤨

# 623
⛱️ Готова ли си за НОВАТА ни #месечна кутийка, която създадохме за теб и твоето незабравимо лятно приключение? 🧡

🤫 Ще ти издадем съвсем мъничко като подскажем, че те очаква НОВ продукт от страхотния български производител RumiCosmetics, както и пълна #слънчева грижа за дните на плажа от CLLC by GN! 🎉

🎨 Специално за предстоящия летен сезон избрахме дизайн, който да събуди артистичната ти страна и върху който сама можеш да допълниш любимите си нюанси. 👩‍🎨

🥰 Нещотърсачите те канят да се насладиш на хубавото време с любимата си месечна доза щастие! 🤸
https://kibrit.bg/box/june2022

# 624
Според мен Кибрит също ще пуснат блестящо олио на CLLC. Вече ще ми е 4то за лятото… яко мазане ще пада

# 625
  • София

Явно продукта на Руми ще е с цена 99лв
Един нощен крем мернах с такава цена, ама колко е нов...
Иначе аз съм и ползвала серумите преди 3 години, много ми харесваха.
Мисля, че каквото и да е ще поръчам, ама все ми се иска да го видя първо.

# 626
Това е единственият продукт за 99 лв на Руми

https://rumi.bg/product/renew-vazstanoviavasht-noshten-krem-za-lice/

# 627
Ако наистина е този, ще е супер! И само заради него бих поръчала кутията.

# 628
  • Бургас
Едва ме навихте за кутията на Кибрит...Joy
Но ще станат много продукти.
Не знам направо...
Искам си кутията pick n dazzle,ще си взема едно оранжево червило (в едно ревю пише,че е полупрозрачно),сини сенки и още един серум с перли на Bottega Vita-Age Aurum...
Не знам направо.
Но пък слънцезащитни продукти явно се търсят,после мога да ги разменя/дам на любовта,който не си купува никога сам слънцезащита и мрънка,ако изгори...

# 629
Според мен Кибрит също ще пуснат блестящо олио на CLLC. Вече ще ми е 4то за лятото… яко мазане ще пада
Ух, дано не. Мразя блестящи мазила. Дано е слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт