Държах се отвратително!

• 11 331
  • 159
  •   1
Отговори
# 15
Стани добър човек, и тогава занимавай хората със себе си.

# 16
  • София
Ох, все забравям, че това е онази с чичкото. Споко, ако за него става дума, като го засърби, сам ще се върне.

# 17
  • София
Е как може на 18 да кълнеш? Какво е това възпитание и възгледи, кълнат само бабичките от специфичен етнос и изтрещялките. Не мога да си представя как момиче на 18 ще иска да “мачка” и “доминира”. На грешен път си. Сигурно и приятелки не можеш да задържиш с този прекрасен характер. Дръж се с уважение и като нормален човек. И не прави опити да си го върнеш, защо да го мъчиш пак човека.

# 18
  • France
Предвид последните 4 теми в този форум, се чудя как ти остава време за учене? Confused

# 19
Е как може на 18 да кълнеш? Какво е това възпитание и възгледи, кълнат само бабичките от специфичен етнос и изтрещялките. Не мога да си представя как момиче на 18 ще иска да “мачка” и “доминира”. На грешен път си. Сигурно и приятелки не можеш да задържиш с този прекрасен характер. Дръж се с уважение и като нормален човек. И не прави опити да си го върнеш, защо да го мъчиш пак човека.

Позволих си го веднъж това да кълна ,но и веднъж е достатъчно бях афектирана от този човек,но съм решила да не се оправдавам. Искам да поправя нещата ,толкова много искам. Обещах си повече да не се държа така с никого само да накарам този човек да ми прости за отношението,но как да постъпя. Как да го накарам отново да повярва в мен ,както преди?

Остава ми време за учене,справям се в училище.

# 20
Поставяйки се на неговото място, Авторке, щеше ли да простиш?

# 21
  • Варна
Хм, както е описано в първия пост -  изненадана съм, че не ти е посегнал, в състояние на афект, естествено. И с ръка на сърцето, сигурно щях да аплодирам. Ааа, то пък тогава нямаше да са ни разказали предисторията.

# 22
Намерете си друга жертва да тормозите! Той вече не иска.

BTW… Това цигански клетви ли бяха?

# 23
Остави човека намира и започни да работиш върху себе си. Когато станеш спокойна и уравновесена, тогава можеш да помислиш за създаване на връзки от какъвто и да е тип с други хора. Порастването не е свързано само с увеличаването на броя цифри в годините. Ти определено си емоционално много незряла и докато това не се промени ничии съвети няма да помогнат.

# 24
  • Бургас
Разбира се, че имаш шанс да бъдеш с него! "Любов е отговора". Обикни се, обикни доброто, стани добра приятелка, спътница, дъщеря. Може би не всичко е загубено!

# 25
BTW… Това цигански клетви ли бяха?

Че има ли други?
Аз като чуя човек да кълне, съм сигурна, че е от етноса. Ако отрича, значи генетиката се е обадила.

# 26
Поставяйки се на неговото място, Авторке, щеше ли да простиш?

Не знам наистина не знам.

Королева , не искам да го тормозя не и повече,но искам да ми прости . Не,не бяха цигански клетви,не си представяйте , че го кълна постоянно ,позволих си да кажа лоши думи в гнева си и после съжалих .

Ябълкова, как да постъпя,как да се поправя ? Обещах си днес това да не се повтаря и да не виждам тази импулсивна черта от характера си повече ,и да не я показвам на други хора. Той не е просто друг човек, а е специален, а аз го отблъснах от себе си.....

# 27
Имаше един виц.

-Момиченце, какво искаш за Коледа?
-Мъж, за да си го тормозя!

Та така...

# 28
  • Бургас
Млада си, можеш да избереш каква да бъдеш. Има три етапа на промяната:
1. Правя го, защото искам да съм такава, но това не е част от моята идентичност.
2. Правя го по навик, защото ми харесва да съм такава, но това не е част от моята идентичност.
3. Правя го, защото това съм аз.
Реши коя искаш да бъдеш, наблюдавай хора, които харесваш и прави нещата, както ги правят те. Няма защо да си обещаваш, обещанията могат да се нарушават. Достатъчно е, че съжаляваш и искаш да си добра.

# 29
  • София
Авторке, агресорите получават това - презрение.

Теб не ти пука, че губиш човека, изяжда те това, че не ти играе по свирката.

Тия с клетвите първи ги стига.

Общи условия

Активация на акаунт