Държах се отвратително!

• 11 355
  • 159
  •   1
Отговори
# 45
Имате психически, а не емоционални проблеми.
Това е болест и не го приемайте като обида. Лекувайте се, защото няма как човек да съжителства с човек с подобно поведение. А и вие се измъчвате от това което чувствате и нечувствате.
Склонноста към самонараняване кога се появи?

Склонността към самонараняване???

# 46
  • Бургас
На мен пък ми кънтят едни думи от филм, в който главната героиня беше скандална и създаваше конфликти. Задържаха я за нещо и после тя говори с психолог или психиатър, не зная и все тая. Той я пита "Защо мразиш себе си?"
Затова ти казах, че отговорът е Любов.

# 47
На 18 в разцвета на младостта, търсиш себе си. Учене, работа, купони. Не се забиваш с първия чичак, да играеш на семейство, па и да се притесняваш да те изоставят. Целия свят и живот е пред теб.
Тази доминантност от кои филми го научи? Разглезена пикла си и нищо повече и нищо по специално не  си. Може номера с тропкането на краче да минава пред родителите ти, но с голяма част от хората/мъжете не минава Всеки си има граница на търпило.
Та ти с какво си му доказала, че си специална за него?

# 48
На мен пък ми кънтят едни думи от филм, в който главната героиня беше скандална и създаваше конфликти. Задържаха я за нещо и после тя говори с психолог или психиатър, не зная и все тая. Той я пита "Защо мразиш себе си?"
Затова ти казах, че отговорът е Любов.

Права си....Звъннах му и въпреки ужасното си его се разкайвах и поисках утре да се видим. Дърпаше се , не искаше много ми е обиден и с право, но аз някакси го убедих чрез лека манипулация . Искам да го накарам да се почувства отново добре в моята компания. Почти всички скандали са ставали по телефона ,не на живо,включително и този. Ще бъда красива, искрена и мааалко страстна .

Тумбел Нехранимайски , може би щом ме е търпял месеци наред е имало нещо,което го задържа. Сега се е отдалечил , защото се държах като идиот. Ще променя това

# 49
манипулациите са до време, а после?
сигурно е изморително да живееш с мисълта, че всичко в теб е празно и фалшиво...
освен манията за контрол и доминиране де, те изглеждат като истински от написаното....

# 50
Дано да се промениш, но ако той държи на достойнството си, не очаквай нищо. Думите са едно нещо, действията са коренно различно нещо. Я се постави на негово място, дали пак ще поискаш да видиш човека който те е тормозил и мачкал психически? Всяко действие има последствия. Замисли се!

# 51
Ся пък фатална жена.
Иди на лекар. Пет човека ти го казахме.

# 52
Ще оправяш последиците от месеци лошо поведение с манипулация?
Абсолютно подкрепям мненията, че Ти промяна не искаш. В момента разиграваш цирк, за да стане пак на Твоето, нищо повече.

# 53
  • Бургас
Той сега едва ли има нужда от страст. Но не знам, не го познавам. Бих заложила на прилично облякана (нещо семпло, скромно, без червило и изобщо без грим), и образ на "разбрах си грешките, обичам те".
Бъди скромна, искрена и добра. Защо ти е да манипулираш и да се правиш на страстна и какво беше още? На кой го правиш този цирк? Нали искаш всичко да се оправи? Еми тогава бъди добро и искрено  момиче, защото по думите ти този човек го заслужава.

# 54
Той сега едва ли има нужда от страст. Но не знам, не го познавам. Бих заложила на прилично облякана (нещо семпло, скромно, без червило и изобщо без грим), и образ на "разбрах си грешките, обичам те".
Бъди скромна, искрена и добра. Защо ти е да манипулираш и да се правиш на страстна и какво беше още? На кой го правиш този цирк? Нали искаш всичко да се оправи? Еми тогава бъди добро и искрено  момиче, защото по думите ти този човек го заслужава.

За да го убедя да излезем трябваше да измисля нещо,не че искам да манипулирам. Ще заложа на семпла и спортна визия и най вече на това,че много съжалявам. Той ми каза, че нищо няма да се промени като се видим, но аз знам и усещам , че той ще ми прости или поне се надявам. Не всичко е загубено. Обещала съм си повече такова поведение да нямам!

# 55
Ако има малко мозък, няма да прости.

# 56
  • Бургас
Дано да се получат нещата! Щом е съгласен да се видите - има шанс. Обаче той може би ти е последен, така че не го пропускай! Малка грешка след време може да обърне каруцата.

# 57
Дано да се получат нещата! Щом е съгласен да се видите - има шанс. Обаче той може би ти е последен, така че не го пропускай! Малка грешка след време може да обърне каруцата.

Наистина е последен шанс, така го чувствам. Благодаря за подкрепата!

# 58
Дано тая вечер човека да е хванал някакъв самолет.
Антрактида, Нова Зеландия, Мачу Пикчу... няма значение за къде.

# 59
  • Варна
Разкайвала се, а пак игрички върти и го мамнипулира.

Общи условия

Активация на акаунт