Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 412
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Честит Рожден Ден, Тедка!

Много здраве и късмет!

Бъди винаги усмихната, обичана и желана!

# 181
  ЧРД на Тедка!
  Ей, момичета, какво става с коледното тържество, някой заел ли се е с организацията?
  Тадела, кога е роден малкият ти син, моят е на 2.08, а на приятелката на 6.08? LaughingТрябва да се запознаем лично Grinning
  Айде, лек ден

# 182
  • вкъщи
 newsm59  bigdance2 newsm38 tedka желая ти много здраве,любов и успех във всяко начинание!

# 183
  • у нас
 newsm59 Тедка nbirthday. Много любов и положителни емоции!!!

Днес ходих до детски парти клуб "Усмивка". Това е един апартамент, който се намира до Хавай. Като се влиза има около 15 стълби нагоре, и вътре са три стаи и вестибюл. Беше хладно, но казаха, че отопляват като има хора. Жената каза, че повече от 30 души с децата едва ли ще се поберем. Няма място за колички, столове също. Имаше една малка масичка за децата и чинийки. Излизало около 5 лв на дете с някакъв "тематичен подарък", зависи колко хора ще бъдем.

А с другата среща за нас- големите- какво става?

Тедка, и ние идваме на диско в събота Laughing

# 184
ох,миличките ми.....всички сте се сетили за празника ми,но на мен хич не ми е до празнуване Cry
свекър ми получи инсулт след операция на бъбреците и досега бяхме в болницата...мн е зле,но преди да си тръгнем се подобри. неможеше да си движи едната ръка и не му се разбираше какво говори....  Cry мн беше зле картинката.
за втори път видях мъжо да пла4е......и то пак заради баща си. мн милно ми стана и го заоби4ах още пове4е. все се показва като коравосърде4ен и студен мъж,но сега пак разбрах,4е е мн 4увствителен и мил....... та така,и девер ми днес е рожденник,но сега е нощна смяна в болницата при баща си. Rolling Eyes като се оправи свекъра,мъжо ми обеща голямо празнуване....
а ина4е си хапнахме пиленце на фурна ,купих една торти4ка и си полу4их подаръка(Циклама).
еми това е от мен за днес....единственото хубаво нещо е ,4е бях при Nadejdica и ми направи страхотна фризюра,но утре ще ка4а снимки,4е сега съм мн депресирана  Confused

# 185
Здравейте!

Отдавна не съм писала, но дано ме помните...Виждам, че се подготвяте за Коледно парти, моля бройте ни и нас - стига да сме здрави, разбира се.
Тедка, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquetЖелая ти здраве, щастие и много любов! И стискам палци свекърът ти да се оправи бързо!

# 186
Честит Рожден Ден, Тедка!
Много здраве, щастие и късмет!!!

# 187
  • Бургас
tedka* съжалявам, че по такъв начин ти се е помрачил празника, дано бързо  да се възстанови свекър ти. Тежък ли е инсулта? Ох аз това съм го преживявала 5 пъти и знам, че няма начин човек да не се разплаче, толкова безпомощни стават възрастните в това състояние.  Sad Ми да се молим да не е от тежките и да оздравява.

# 188
Ji на 5.8. 2006 е малкия

# 189
   nbirthday  на Гери!

Къде се изгубихте вие с бебе Йоан  Thinking

# 190
  • у нас
Честит Рожден Ден, Гери!!!Късмет и много приятни емоции със семейството ти!!!

Ние така сме се заредили, че всеки ден някоя от нас има празник!!! Ако си ходим на гости, не трябва да ставаме от масите Laughing

# 191
  • у нас
Къде се спотаихте от вчера? Много назад е темичката? Днес е идеално за дълги разходки. Ние вече се разходихме.

# 192
Аз карам курс за шофиори и затва не сядам отвреме на време хвърлям по едно око Joy  love001 book newsm01 smile3529 smile3547 много листовки много нешто хорааааааааа

# 193
Аз карам курс за шофиори и затва не сядам отвреме на време хвърлям по едно око Joy  love001 book newsm01 smile3529 smile3547 много листовки много нешто хорааааааааа

И аз така правя  Grinning скоро ама ви чета
Та да питам-пред коледно парти няма ли да има  Whistling

# 194
Дея, мятай са насам и ще празнуваме! Hug
само да е събота или неделя нещо такова че на партито не знам дали ще огрея
да ти кажа май май без децата ми се ходи на кръчмичка Drunk Wine Glass smile3546 cook
щото и без това на НГ ще сме вкъщи та поне една вечер да разпуснем преди това
има ли други жераещи за кудкудяк парти без ремаркета?
да свиркат Whistling

Общи условия

Активация на акаунт