Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 374
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
Whistling Whistling Whistling
Аз от кога си свиркам, ама кой да ме чуе Wink
Дайте да изберем една дата и да търсим заведение, че скоро няма да има никакви места.
Както върви с децата няма да се съберем, поне без тях да организираме нещо Simple Smile

# 196
  • Бургас
Нали същността на идеята беше Дядо Коледа, който да раздаде подаръци на децата? Thinking Голямото ми дете е вече голямо за Дядо Коледа, малкото - нищо няма да разбере, но пък това щеше да е интересно за другите деца. Не ми се вярва да няма подходящо заведение, което да ни събере с децата за 1 час максимум. Все щяхме да издържим - кой прав, кой гонещ детето си или пък нещо друго. От всички предложение все се намираше някой, който да има други изисквания от тези, които предлага заведението и за това пропадна организацията, както беше ясно в самото начало. Хубава е идеята за събиране без деца, но то ще е за мамите с по-големи деца, които не кърмят вече и за тези, които нямат на кого да ги оставят. Може би трябваше да се организираме на групи - майки с малки деца и майки на по-гоеми деца newsm78 Абе, незнам, все ще има някой недоволен. bowuu Ако все още някой иска, може да се попита там, където казаха за организирано тържество  с Дядо Коледа след 18.12.

# 197
mle4ko, идеята с децата не е отпаднала. Но за да се реализира трябва един или двама души да се хванат и да организират нещата. Както се вижда за сега няма такива. Аз писах назад в темата, че тази година нямам възможност да се занимавам. Ако ти имаш желание, действай Simple Smile
Виж, за вечерна среща мога да помогна с резервиране на заведение примерно, стига да има желаещи Simple Smile

# 198
има разбирасе хайде на кръ4ма newsm68 newsm44 Wine Glass cheers Drunk newsm74

# 199
Ами дайте да измислим ориентировъчни дати и да пуснем една анкета в клюкарника (надявам се този път да не я преместят). Има доста майки, които не влизат в отчетните и там има по-голяма вероятност да я видят.
Според мен ще е най-подходящо през седмицата 18-22 декември, защото на 15,16 и 17 са масово фирмените банкети и предполагам, че доста хора ще са ангажирани. Лошото е, че ще сме на работа на другия ден... но мисля, че това не е чак такъв проблем Simple Smile
Кажете си и вие мнението и да пускаме анкета за конкретна дата.

# 200
mle4ko, идеята с децата не е отпаднала. Но за да се реализира трябва един или двама души да се хванат и да организират нещата. Както се вижда за сега няма такива. Аз писах назад в темата, че тази година нямам възможност да се занимавам. Ако ти имаш желание, действай Simple Smile
Виж, за вечерна среща мога да помогна с резервиране на заведение примерно, стига да има желаещи Simple Smile

Аз бих се заела,но ще ми е трудно,искам да помогна но не знам повечето заведения в които могат
да се водят деца.Затова искам да идвам с вас на срещи/ако ме искате/ та хем ще ви опозная,хем и ще ми е приятно,обещавам за другата Коледа аз да организирам нещата  Grinning

За кръчма само ние без децата-ми става що да не,ама ще ми развалите диетата  Blush ,за периода 18-22 е супер,то и без това няма да идем ни в Бнаско ни в Пампорово тази година  Rolling Eyes

# 201
И аз съм ЗА вечерна среща без претенции къде и кога. А за Палавници аз бих отишла да се говори вече конкретно, стига да сте съгласни. Гледам от списъка на Тедка 17 майки сме. Казвайте какво правим, че време не остана.

Сега да ви питам за личен лекар за мен. Трябва да си избера такъв в Бургас. Стига ми да е разбран.
Мерси!   bouquet

# 202
  • Бургас
здравейте майчета от Бургас - дали приемате "нови/все още непознати" мамита от Бургас? ако да - включете и мен в списъка за Коледа. Simple Smile

# 203
Разбирасе 4е искаме и нови мами Hug Hug Hug  bouquet

# 204
  • Бургас
Благодаря  bouquet - пишете и мен

# 205
Добре дошли на новите момичета! Hug
Мамчета,я кажете къде точно се намира тази ясла "Щурче",къде е този блок на тв МИКС?
мерси

# 206
  • у нас
Блокът на Тв Микс се намира в Лазур до бл. 88, или с/у бистро Мърфи. Точно от среща на блока е градината Grinning

# 207
Благодаря ти Sinara  Wink

# 208
Привет!
А къде се намира "Патиланци"?Аз утре  и в другиден ще съм в Бс та искам да заведа малката  Rolling Eyes

# 209
Вери, ако имаш време прескочи до Патиланци. Явно това ще е вариантът за децата. Ако някой има нещо друго предвид също може да провери и да пише подробности, но трябва тази седмица да решим и да резервираме мястото.
Какво ще кажете да пуснем в клюкарника тема поне за вечерната среща. Сигурна съм, че ще се включат още мами, а и ще определим точна дата. Много ще се радвам ако тази година се съберем повечко хора (миналата бяхме само пет).

Общи условия

Активация на акаунт