Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 371
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас / Славейков
Добро утро хайде да се разпиша първа днес.Тъй като ще заминаваме утре за 2 дни в Царево и съм заверила един купон за понеделник за кухнята на някой да му трябва да му го дам ,защото ще отане яденето.Някой да не си е заверил за понеделник? ThinkingГоворя за кухнята в''Славейков''до 13 блок.

# 211
Какво стана с партито пте имали  newsm78

# 212
мами темите ги няма  Cry

# 213
мами темите ги няма  Cry
Shocked
пък на тези, които са останали им липсват страници newsm78

# 214
Да, няма ги. Ето защо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148640.0

Темата за вечерното парти я няма.

# 215
И аз гледам, че няма нови отговори на моите публикации, а то и публикациите ги няма Wink
Последно, когато аз погледнах водеше 16-ти в анкетата.
Ще помоля всички, които ще идват да потвърдят тук или да ми пишат на лични, за да уточним бройката. Мисля, че имаше около 15 гласували за тази дата, но не съм много сигурна.
Ако някой има желание да провери в конкректни заведения също да ми пише, за да не се разхождам и аз напразно.

# 216
В кое заведение  Thinking

# 217
Нека да видим като бройка колко ще сме, за да знам колко места да търся. В понеделник ще проверя предложените заведения и където има място, там сме Simple Smile

# 218
хайде всеки да ми пише,че да го сложа в списъка  Laughing

# 219
1. Яна 2в1
2. Sesana
3. y_a_n_a
4. Sinara
5. vania_ip
6.
7. galiq_82
8. nadi-jo
9. meqita
10. Kremenchen
11. Ji
12. sneji20
13. tedka*
14. tadela
15. Вери
16. AngelEyes
17. benna

това е последния списък,оба4е той е за детското парти.....
който се види в списъка и няма да може да дойде на ве4ерното парти,да ми пише.
а който го няма в списъка,а има желание да дойде,пак да ми пише. 
bowuu

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 10:33 от tedka*

# 220
Аз съм на линия и ще проверя в Океана.

# 221
  Ако искате в Океана само ми кажете дата, час и бройка.smile3503

# 222
Здравейте, моля ви да ми препоръчате добър специалист УНГ, който да работи и в неделя. Благодаря предварително!

Съжелявам, че така се меся в темичката ви, но ми е много спешно и се надявам да ми помогнете.

# 223
Както вече писах на tedka ,няма да мога да дойда на вечерно парти,че няма кой да ми гледа щерката CryДано си изкарате весело Heart Eyes
Черпя ви,малко със закъснение,че си имах именичка.Нали ми е АлексАНА

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 00:24 от teodorastamova

# 224
В транспортна болница, тази до ЖП Гарата има дежурни детски лекари събота и неделя. За там съм чувала, че била добра докторката по УНГ, но не съм сигурна как се казваше. Май беше Костадинова. Ако няма там дежурни, то провери отсреща - във втора поликлиника. Те май половината месец през почивните дни работят във втора, половината в транспортна. Разбрах за това, след като една неделя моя беше със сополи и го закарах в Света София уж при дежурен лекар. Дойде някаква млада докторка, дето не ми се стори много компетентна, а и ми взе 20лв ей така от въздуха. И че като се позаинтересувах ми казаха, събота и неделя, ако стане нещо с малкия да го водя в транспортна или във втора.

Общи условия

Активация на акаунт