Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 548
  • 317
  •   1
Отговори
# 120
vania_ip, благодаря за пояснението. жалко, че няма някой голям детски център... В МС-тата тук пускат ли в детските кътове, обикновено където сме ходили не разрешават децата да играят там.
Иначе за партито ви - ако няма подходящ детски клуб, няма ли поне някакви добри аниматори? тогава, което и да е заведение с повече пространство ще свърши работа. като се вземат балони, шапчици, конфети и др. такива - ето ти играчки + програмата от аниматорите + подходяща музика - 2-3 часа спокойно ще се позабавляват децата. Просто идея - ние сме били с малките на такъв РД в обикновено кафе (но мнооого просторно) и беше много хубаво.

# 121
Да, това с аниматорите е идея. Но трябва един човек да се хване и да го организира, а и ще трябва предварително да се плати някакво капаро със сигурност... малко по трудна е организацията. А и пак не се сещам за просторно, не задимено заведение... но да кажем, че такова се намери. Пак не виждам как ще се реализира.
В МакДоналдс не са ни правили проблем за детския кът, когато няма РД разбира се. Но ако няма кой да занимава децата реално няма какво да правят там. Румен например се забавлява там като бута бебешките столчета из заведението, но в къта не се застоява Simple Smile

# 122
  Има едно кафе в Славейков с детски кът, в 55 блок, има и за децата отделно място с играчки, и за родителите маси.Има и доста свободно пространство.Може и там да се организира нещо.

# 123
  Има едно кафе в Славейков с детски кът, в 55 блок, има и за децата отделно място с играчки, и за родителите маси.Има и доста свободно пространство.Може и там да се организира нещо.

за "мама,татко и аз" ли имаш предвид?
подходящо е според мен,но ако се резервира само за нас....
понеже е доста задимено и все има големи де4ица дето блъскат по-малките  Rolling Eyes

# 124
 Разбира се, че ще е само за нас, както на рождените дни, поне детския кът, защото не можем да искаме от собственика да ползваме само ние кафето му.Е, все пак зависи колко майки ще бъдем, може да заемем и всички маси, но предполагам, че ще искат някаква консумация.Ако сте навити ще питам, но след понеделник, че ще пътувам извън Бс днес.

# 125
и аз штях да предложа за татко мама и аз  newsm78

# 126
1. Soleada
2. Sesana
3. y_a_n_a
4. Sinara
5. vania_ip
6. teodorastamova
7. galiq_82
8. pupelina
9. mle4ko
10. Kremenchen
11. Ji
12. sneji20
13. tedka*
14. tadela
15. Вери
16. AngelEyes
17. benna

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 23:19 от tedka*

# 127
  • вкъщи
татко мама и аз не работи,
ние отиваме на сватба,чао

# 128
  • Бургас
Сетих се за кафе"Ултра" - горния етаж, но незнам количките  как ще внесем вътре.
На това кафе когато бях бременна ми сервираха капучино с хлебарка. От тогава само като го видя ми се повдига  Sick
И ние сме навити за парти стига да е в неработен ден, защото през седмицата аз не мога да дойда. Не мога да се сетя за подходящо заведение. Мамите с по-големи дечица имат повече опит. Ние сме ходили само в България, но беше голяма лудница. Сега се сетих за Триа-та на последния етаж има подходящо кафе с място, но няма занималня за децата. Трябва нещо допълнително да се организира. Иначе аз познавам управителката на заведенията в Триа и може да говоря с нея ако кажете.

# 129
Момичета, имайте и нас с Дари предвид. Няма да пропуснем да си направим първата снимка с Дядо Коледа.  Laughing Може да дойдем за 15-20 минутки, но ще се отчетем.  Peace

# 130
МОМИЧЕТА ПИШЕТЕ И НАС ЗА ПРАЗНЕНСТВОТО.АЗ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НЕ МОГА ДА ДАМ,НО ЩЕ СЛЕДЯ ТЕМАТА С  ИНТЕРЕС ЗА ДА ВИДЯ КАКВО ЩЕ СЕ РЕШИ Simple Smile

# 131
  • Бургас
Maria.St големият можеш да го заведеш в Палавници-не съм ходила,за деца над 3 години е, на децата на приятелките ми им харесва, иначе  алтернатива за двамата е в х-л България

# 132
  • вкъщи
момичета,снощи сватбата мина прекрасно,теди обра точките.не се спря за секунда,до 1 и 30 танцува и не искаше да си ходи.всички ми я хвалиха и и се радваха.пораснало ми е детето.
       относно празненството-ние няма да се включим,на планина ще сме.мама ,татко е през 2 входа от нас и не работи от 2 седмици някьде.знам за едно кафе за деца в вьзраждане,ще питам точно за името и местоположението.

# 133
  • Бургас
vania_ip, благодаря за пояснението. жалко, че няма някой голям детски център... В МС-тата тук пускат ли в детските кътове, обикновено където сме ходили не разрешават децата да играят там.
Иначе за партито ви - ако няма подходящ детски клуб, няма ли поне някакви добри аниматори? тогава, което и да е заведение с повече пространство ще свърши работа. като се вземат балони, шапчици, конфети и др. такива - ето ти играчки + програмата от аниматорите + подходяща музика - 2-3 часа спокойно ст ще се позабавляват децата. Просто идея - ние сме били с малките на такъв РД в обикновено кафе (но мнооого просторно) и беше много хубаво.
скоро бяхме на р.д. в пицарията на блока на трансимпекс по обяд и беше мн. хубаво, аниматорите бяха от смарти парти, имаше мнооого простор за децата(около 20 деца и 15 възрастни-но биха се събрали и повече), едната част на заведението беше разчистена от маси само за децата, единствено има към 20 стълби ,но са широки и количките биха се качили без проблем

# 134
 marianamama искам само да те попитам заведението в ремонтли  е или го дават поднаем  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт