Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 536
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
# 166
 newsm51 newsm59  bigdance2  ura happy bd bdbaloni tedka*

# 167
ТЕДКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди здрава, щастлива и обичана!

За Ферфериева исках да ти кажа, че не плащаш самото лекарство - то струва 2-3 лева. 15 лева си е прегледът. По принцип при всички хомеопати е така. Даже при някои лекарството не е включено в цената и трябва да си го купиш отделно. Важното е Деби да се оправя и да не стигате до антибиотици... Защото един курс антибиотик + сиропчета, капки и други илачи няма да ти излезе по-малко от 15, че и от 3х15 лева ooooh!

# 168
  • Бургас
Тедка Честит Рожден Ден и от мен!Весел и щастлив празник!

# 169
дайте малко инфо за тази докторка  Ферфериева

# 170
дайте малко инфо за тази докторка  Ферфериева
Класически хомеопат е. Повечето майки, които ходят при нея са много доволни, включително и аз.
Кабинетът й е на Гладстон, телефоните 833745, 0889530195.
Ако нещо друго те интересува, питай Simple Smile

# 171
Tedka, честит празник и от мен! Пожелавам ти много любов усмивки и прекрасно настроение!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 172
За Ферфериева исках да ти кажа, че не плащаш самото лекарство - то струва 2-3 лева. 15 лева си е прегледът.

Ванче,тя не ми дава от онези малките шишенца с хап4енца-дражета....те са по 2-3 лева
тя ми приготвя на място едни илачи и те струват 10лв,а прегледа е 5лв.,та затова ни идва скъпо в месеца да ходим 2-3 пъти....но ако се разболее по-сериозно,ще прибягна пак до нейните услуги....доволна съм ина4е от нея като 4овек.

# 173
ние сега сме на антибиотик 4удясе дали дане го заведа при нея newsm78

# 174
@tedka* Място за спор няма. Аз лично предпочитам да давам по 50-60 лева на месец за хомеопатия, отколкото за антибиотици, предполагам, че и ти Simple Smile Макар, че до сега не ми се е налагало да давам на Румен повече от едно лекарство при боледуване... не знам на вас защо ви ги сменя по 2-3 пъти в месеца. Както и да е. Да са ни живи и здрави, ще даваме колкото се налага.
Оставяй Деби днес на някой баба и отивайте да празнувате, стига си мислила за болести Grinning

тадела, щом сте започнали вече антибиотика едва ли има смисъл. Мисля, че трябва да си завършите курса от 5 или 7 дни (не съм сигурна колко беше минимума). Но ако искаш и звънни и питай. Тя ще ти обясни.

# 175
да,Ванче....определено и аз бих дала 50лв за хомеопатия,отколкото за АБ.
дано не се налага обаче.
довечера ще празнуваме семпло двамата с мъжо(дЕби ще е на бабиндом),но смятам в петък или събота да се развихря в някоя дискотека  Party дано стане  Praynig

# 176
  • Бургас
Честит рожден ден на Тедка
newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada

# 177
  • Бургас
tedka* Честит Рожден Ден и от мен. Само положителни емоции желая!
 baloni newsm24  bdbaloni   bigdance2 baloni

# 178
Момичета здравейте!Аз съм от бургас и съм бременна с първо дете във втория месец.Лекувах се в клиника по стерилитет в софия и след като забременях доктора каза да се прехвърля при гинеколог в бургас тъози месец.Бих искала от вас да ми дадете съвет при кой да се запиша,без драгнева защото съм потресена от нея.Благодаря ви предварително.

# 179
Добре дошла, Аngela!
Виж тази тема. Обсъдени са доста пордробно гинеколозите в града.
Леко бременеене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт