Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 360
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте отново. Аз още съм тук и така като гледам май няма да тръгваме в близките седмици. Искам да ви попитам (ще) имате ли някакви организирани благотворителни акции най-общо казано? Четох в съседния подфорум, ама нищо не намерих, а и ровенето ми е трудно с двете щъкащи слънца върху клавиатурата. Говоря за посещения по домовете, събиране на конкретни неща за конкретен дом, или пък с по-коледна тематика - списъци с подаръци, базар? Ако мога да се включа с нещо?

# 226

Здравейте, моля ви да ми препоръчате добър специалист УНГ, който да работи и в неделя. Благодаря предварително!

Съжелявам, че така се меся в темичката ви, но ми е много спешно и се надявам да ми помогнете.
                                                                                                                                                  Доктор Зиковски в Света София

# 227
  • Бургас
Ако датата е 16 - събота ще дойда

teodorastamova,да ти е жива и здрава !

# 228
1. Яна 2в1
2. Sesana
3. y_a_n_a
4. Sinara
5. vania_ip
6. Галхен
7. galiq_82
8. nadi-jo
9. meqita
10. Kremenchen
11. Ji
12. sneji20
13. tedka*
14. tadela
15. Вери
16. AngelEyes
17. benna

постепенно обновявам списъка.
който не се е видял вътре,а иска да дойде на 16.12. на вечерна среща,да ми пише на ЛС.
а който е в списъка,но се е отказал,също да ми пише.  Peace

# 229
  • Бургас
Аз ще дойда, но сигурно няма да съм сама. Ще си взема мъж.  Laughing Mr. Green
ВАНКАТАААААААА

# 230
Кой е тоз Ванката и моя мъж се казва Иван  Joy Joy Joy Mr. Green

# 231
Ако ще идват адашите се отчетете при Тедка, за да ги добави в списъка.
Аз не разбрах всички от списъка ли са потвърдили? Да не стане така, че да резервираме 15-20 места, а да отидем 4-5 човека Rolling Eyes
Няма за кога да се мотаме, утре трябва да се резервира заведение (ако стана така, че в Океана няма места да търся друго). Още веднъж моля всички, които ще идват или са се отказали да пишат тук, на тедка или на мен.

# 232
Аз ште сам сама мъжъ вкъшти да седи Naughty

# 233
За кое парти става въпрос? Thinking
Ако е за детското и не е на 17.12 ще дойдем.Но ако е за вечерно няма да мога... Sad

# 234
Става въпрос за ВЕЧЕРНО ПАРТИ на 16.12.2006 г.
Час и заведение още не са уточнени.
За сега потвърдили са:
1. Sesana
2. vania_ip
3. Галхен
4. Ji
5. tedka*
6. tadela
7. Вери
Извинявам се ако съм пропуснала някой, тедка ще се включи да ме поправи.
Още веднъж моля останалите гласували в анкетата за 16-ти  (бяхме поне 15) да кажат ще идват ли, или не.
Предполагам, че днес не всички са пред компютъра. Разчитам утре да се включите Simple Smile

# 235
Аз да са фкюча!!!
дадоха ми гарнизонка!
стискайте палци да дойда!!!
пиши ме в списъка тъкмо ще мога да го показвам ако ми кажат нещо на въпреки - ще кажа - не мога сда се откажа вече - вижте - в списъка съм Mr. Green

# 236
1. Яна 2в1
2. Sesana  
3. y_a_n_a  
4. Sinara
5. vania_ip
6. Галхен
7. galiq_82
8. nadi-jo
9. meqita
10. Kremenchen
11. Ji
12. sneji20
13. tedka*
14. tadela
15. Вери
16. AngelEyes
17.C-3PO

в зелено са момичетата,които са ми потвърдили,че ще дойдат със сигурност.
в червено са мамите,които още не са ми писали какво рашават. Peace

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 23:11 от tedka*

# 237
  • у нас
Здравейте и от мен,

нас ни нямаше 2-3 дни, бяхме на 8-ми декември. И сега се връщаме и пускам компа и какво да видя Shocked - няма нови отговори и като видях защо ми стана лошо. Ама какво да се прави. Иначе си изкарахме много весело.

Ще идвам на събирането Peace Мъже може ли да идват, че моя изявява желание.Ако да ни пишете двамата.

Имам и едно въпросче - къде поправят видеокамери, че ни се развали?

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 22:59 от Sinara

# 238
Аз няма да мога да дойда, ужасно съжалявам, но няма кой да гледа бебка Sad.

Да ви се похваля имаме си зъбче Laughing, от горната страна е , скоро ще хрупаме солети май hahaha

# 239
Гале(galiq_82),честита ти зъбличка  Mr. Green
Лени(Sinara),стига с тез мъже бре.... Naughty
нали ще си правим женско парти Crossing Arms ,по цяла вечер сме с тях...айде малко разнообразие.
Танче(Sesana),твоя Ванка,ще го взимаш на детското парти...не на женското!!!! Недавам да ми "разваляш" зетя още от малък! Naughty

и не приемам оправдания,4е няма кой да гледа децата  Crossing Arms
вие мъже нямате ли ?  Thinking те не са ли татковци,а? я ги мобилизирайте,поне една вечер да гледат бебоците! няма само ний да са мъчим  Twisted Evil
айде,чакам още желаещи купонджийки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт