Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 363
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
  • Монреал
Мммм, аз не съм много редовна напоследък в таз темичка (пък и в нета като цяло), но пак хубаво, че има ДОБРА фея да ми подхвърли линк  Wink (мерсаж на Теди)
Ъм, ще обсъдя идеята с мъжо, сигурно няма да му е много спокойно, че 10-15 разгонени млади майки ще вършеят из бургаския център, ама ще го преглътне! Скоро ще кажа дали да ме включвате в списъка.
Добре дошли на всички нови мами!  Hug

# 241
  • Варна
Аз мисля да идвам, но не е 100%...

# 242
Аз мисля, че е време да се ориентираме в кое заведение ще ходим.  Simple Smile

# 243
..........
Танче(Sesana),твоя Ванка,ще го взимаш на детското парти...не на женското!!!! Недавам да ми "разваляш" зетя още от малък! Naughty
.........

Ти какво смяташ да правиш бе мила, че да "разваляш" зетя newsm78 Joy hahaha

# 244
  • UK
 Момичета още не сте ряшили къде ще бъдем... да не изпуснем момента и да ми дойдете на гости да празнуваме  Mr. Green  Heart Eyes

# 245
Помолих Ji да провери Океан (щом не й е проблем, да на ангажираме на Вери мъжа), аз също ще проверя няколко заведения довечера. Надявам се утре да имаме резултат Simple Smile

# 246
..........
Танче(Sesana),твоя Ванка,ще го взимаш на детското парти...не на женското!!!! Недавам да ми "разваляш" зетя още от малък! Naughty
.........

Ти какво смяташ да правиш бе мила, че да "разваляш" зетя newsm78 Joy hahaha

ами имам впредвид,4е ще го разкарва из заведенията,барабар с 15 луди лелки  Crazy Joy Laughing
той трябва да харесва по-малки девойки....не лелки.
затова да го събира с щерка ми и др де4урлига  Crossing Arms

# 247

1. Яна 2в1
2. Sesana  
3. y_a_n_a  
4. Sinara
5. vania_ip
6. Галхен
7. tonni
8. nadi-jo
9. meqita
10. Kremenchen
11. Ji
12. попи
13. tedka*
14. tadela
15. Вери
16.C-3PO

това е окон4ателния списък......поне засега Rolling Eyes

# 248
Сега прозвънях няколко заведения - Fors, Jersy и Трия. Има места, но искат да се направи меню. Само в Трията казаха да занеса капаро и на място ще се разберем за менюто, но съм почти сигуна, че няма да се съгласят без. Кой беше писал, че е с връзки там? Ще съм благодарна ако се включи.
Нещо не ми се нрави варианта шопска салата+ракия.... казвайте какво да правя.

ПС Ji не ми е отговорила още, може би не е влизала днес във форума. Дано тя успее да уреди нещо за Океан.

# 249
  • Бургас
Мисля,че Яна спомена за Триа и Ред Фокс  Thinking

# 250
  • Бургас
Аз мисля да идвам, но не е 100%...

Ей,да не ме оставите да се срамувам сама  Wink

# 251
  • Бургас
ами аз като съм нова и не ви познавам - все още - дайте сламка как да ви позная? newsm78

# 252
tonny,мен ме има в аватара ми, а още няколко мами.
моми4ета,не се притеснявайте изобщо.....ние ,другите, не ядем хора  Peace
аз познавам доста от мамите тук и ми е лесно да говоря,но наистина всички сме доста весели и добри4ки....от нито една мама не съм останала с лошо впе4атление....поне от тез които аз познавам ... но те хи4 не са малко.

моми4ета,къде са Ренито и Амелия?
Герито няма нет,затова днес ще и пусна един смс,4е да е наясно с плановете. Peace

# 253
 Момичета, преди малко влязох във форума.В Океана ситуацията е следната-на 16 имат голямо фирмено парти и цялото заведение е резервирано.Съжалявам!Мислете за друго място, защо не Хепи?

# 254
  Трябва бързо да действаме, защото събота е най-натовареният ден, а и сега около празниците.

Общи условия

Активация на акаунт