🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета! 😘 😍 😘 😍

Шюки съм си го харесала още от един блудкав сериал (заради него го изтърпях 😀) - бяха съперници с Берк Октай.
И винаги ми е приятно да го гледам. 💞

Флоралче, много е труден този въпрос за мене, защото съм свикнала с всички да я харесвам. 😂

С Ибо в първи сезон на ДЕК  ми харесваше да ги гледам заедно, а от ромкомите ще ви изненадам, но с Фуркан Палалъ ми бяха много по- симпатични, отколкото с Джан Я.
Джан играеше за себе си сякаш, докато с Фуркан усещах добро партньорство.

За Шушко няма да коментирам изобщо. 😂 😉 😜

Пепелче, зависи за какво ще си говорим като става въпрос за екранните партньори на Демет и за синхрон с партньорите й. Дали ще гледаме сюжет и актьорска игра, или ще си  " плакнем очите". Joy

# 121
  • На зелено
Колебая се как да отговоря на въпроса, защото много ми хареса играта й с Джан в РП, но и с Ибо в ДЕК 1 част. Но това бяха и два коренно различни образа за Демет, които бяха пресъздадени отлично от ГГ. Така, че по-скоро бих казала, че в тези два филма партньорите й бяха подбрани отлично, на всеки ролята му пасваше като по поръчка ушит костюм 😆. С риск да ме линчувате, но с Шуки не ми допадна толкова. Изгледах филма им с удоволствие, бих го направила и 2ри път, но ето...предпочитания (и то не визуални, защото Дж. Яман ми е далеч от привлекателна външност).

# 122
Линк на живо  Дисни + Blush

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 20:11 от Lilims

# 123
Florale, много хубав въпрос си поставила. По-късно ще отговоря Heart

Сега Демет от представянето на Дисни Heart Eyes Много е развълнувана - личи си.

# 124
Лиленце, 😍 благодаря за видеото.
Обичам да гледам "червени килими". 😀
Отново пиша "отличен" на Руткай за тоалета на Демет, но разбира се важно е и кой го носи и как го носи.

Якутче, 😍 отговарям на въпроса без да влизам в детайли, а само водена от това кой е партньорът, за  когото първо се сещам с особено приятно чувство.
И сега с удоволствие пак бих ги гледала заедно с  Фуркан, още повече, че и двамата израстнаха като актьори.
И чакам с голямо любопитство проекта й с Буура, мисля че ще ни изненадат приятно.
На него дори с Хазал Кая му се получи. 😉

# 125
Демет на представянето на Дисни

# 126
Тези снимки чаках! ❤️
Прекрасна е и ярка, цветна, открои се веднага от останалите (не казвам, че те са лоши)!  💃🏵️

# 127
Невероятна е, наистина Flowers Tangerine

Очевидно и сама се оприличава на Дисни героинята Рая от "Рая и последният дракон". Това е аватара на собствения ѝ Дисни профил Wink

Стана ясно и коя я стилизира в "Между мен и света" - Парлак:

Днес за последно са снимали до 5:30 сутринта:

И 309 вече е наличен за гледане на платформата на Дисни Wink

Най-обсъжданите актьори за миналата седмица:

# 128
Какви красоти сте донесли Heart Eyes Демет е зашеметяваща Heart Eyes истинска принцеса на Дисни, колкото и да не съм привърженик на това американизирано платформо-завоевание Nerd но пък искрено се радвам за актьорите - че ще печелят добре, ще добият световна популярност и така нататък Sparkling Heart

Скрит текст:
А Озко какво прави в списъка с актьорите, че и на такава висока позиция Expressionless

По хубавия въпрос за Демет и екранните партньори и аз много ѝ харесах динамиката с Фуркан и Джан - в РП просто героите им, визиите им си пасваха страхотно.

Хайде чакаме още снимки и материал от събитието днес Heart Eyes хубава вечер на всички Kissing Heart

Поредна "картина" на Алев Кая Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 00:17 от Aerinn

# 129
  • София
Озю бил подписал с Дисни и затова и той е там. И мениджъра му беше с него. Аз като гледам много актьори имаше, които също явно са подписали с Дисни. Но нищо преди това не беше казано за тях. Честно да си кажа от всичко което видях и изгледах в ИГ  някаква огромна тълпа, всички в тълпата снимат Таркан. Все едно са на концерт на Орлов мост. Как тия актьори не ги отделиха седнали на столове , а другите зад тях. Отделиха ги само като им взеха интервюта и то всички жълтури бяха там. Дори някой да не беше отишъл нямаше да се забележи.

# 130
  • Плевен / София
Добро утро момичета,

# 131
# 132
Набързо да донеса малко снимки, че се натрупаха, а после ще навлизам в детайли Kissing Smiling Eyes

Нашата приятелка Марта пак се е вдъхновила Nature Dizzy

С Ибрахим Селим, Джансу Дере и Мелда (редакторката на Elle и Hello)

С вечния фен.

Хафса:

Режисьорката Хюля:

Кочко е бил поканен в качеството му на сценарист на проект, който Дисни ще заснеме. Все пак, човекът е мултифункционален: пее, свири, композира, пише текстове на песни, сценарии, бил е телевизионен водещ, актьор и в момента наистина има доста концерти, а да не забравяме и най-големия успех в живота му - годеник е на Демет Stuck Out Tongue

# 133
Кате, благодаря ти за атрактивния начин на представяне на събитието. Flowers Rose
Само да добавя, освен всичко, което си изброила за Animal Ram е и най-големият фен на Flowers Bouquet  Grinning

# 134
Якутче, този най-голям фен ми се струва малко самозванец. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт