🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте с поредната мега публикация Sunglasses Демет днес избухна откъм съдържание Misc Bomb

Започвам с най-важното - вече имаме първа среща с Илкин и Толга Heart Eyes >>> https://twitter.com/i/status/1534096999527620609

Усеща се наближаващият старт на Дисни, защото от екипа на "Между мен и света" започнаха все повече снимки да качват Wink

Жената от екипа е споделила горните две снимки с текста: "Ти си лудата ми енергия. Дори, когато гледам снимките, чувам смеха ни". И е добавила мънисто против уроки Kissing Smiling Eyes

Слагам само Демет, за да се види по-добре косата ѝ Heart Eyes

От публикациите на режисьорката Хюля виждаме, че се работи ден и нощ. Демет е написала, че когато му дойде времето ще се върне с още снимки, което в превод значи, че пак имат някакви забавни моменти зад камерата Joy

Традиционното вече слушане на турско рапче в колата Joy

Пак при веждаджийката е била:

И обратно в караваната:

Броят се дните:

Това е мястото:

От вчера и метрото в София е брандирано с логото на Дисни:

Едвам успях да направя снимки без хора в кадър Nerd И ескалаторите са нашарени.

Тука някаква дреха за Демет се крои, но не е ясно по какъв повод точно:

И за финал - от утре започват излъчването на ДЕК по beIN Drama (канал, излъчван в арабските държави) >>> https://twitter.com/beINDRAMA/status/1530972462141394945/photo/1:

Това е Stuck Out Tongue

# 106
Браво, Демет е много хубава като Илкин.

# 107
# 108
Пепелче, много хубави снимки си ни донесла Heart Eyes Дисни са ги пуснали с цитата: "Проблемът ми не е с него/нея, нито с това - проблемът е между мен и света" Nature Earth Africa

И Токио се е отчел: "Най-обичаните ми, чувствам ги като свои брат и сестра - Демет и Буура заедно Heart"

Хафса и Зерин имат много специфично, финно излъчване. Да видим какви точно ще бъдат ролите им в сериала Kissing Face

Иначе днес пак са снимали до зори:

Очевидно Демет отново се разбира много с екипа:

"Един момент, в който не вярваме в съвпаденията/ случайностите"

Горната снимка е придружена от химна на Шампионската лига и текста: "Уур, скъпи ми видео режисьоре, не можах да намеря друга подходяща за теб песен! За сега само това мога да кажа!"

Това се появи като информация също. Да видим:

Следобедът е посветен на релакс с колегите от "Тактиките" Hands Nail Care

Да не забравим и шампоаните Wink

Вчера или онзи ден е последвала тези двамата. Интересно дали няма да участват заедно в нещо Rolling Eyes

Кратко интервю от онзи ден:

Няма нещо кой знае какво ново, освен, че пробата от онзи ден е била за тоалета, с който ще е на откриването на Дисни (на 14-ти), а до пробата на булчинската ѝ рокля имало още време... сватбата най-вероятно ще е в Истанбул, заради многото им ангажименти, но нищо не било на 100% сигурно.

Утре започват излъчването на "Ягодите" в Испания:

# 109
Привет, привет, привет Blush

Рекламата на Дисни  Blush

https://www.instagram.com/p/CerBLueox2U/

Всички артисти са прекрасни!!!
Демет е много красива, тоалетът също Blush

# 110
Много е хубава рекламата - носи точно приказния дух на Дисни Nature Dizzy

И една от първите турски двойки, която ще се появят на екрана им Sunglasses

Да отбележим и вчерашното събитие - рождения ден на Руткай Birthday Почела го е сериозна тайфа:

Това е запазеното движение на Шуки, който всяка година се снима така с тази статуя, затова и Мустафа Аксакалъ го беше отбелязал Wink

Иначе Мустафа май е собственик на заведението, общ приятел на всички и гадже на Езги Мола Kissing Face

Преди купона:

С Джемалджан Севен са голяма любов Revolving Hearts "Можем да кажем Бони и Клайд"

Обаче Рутки му води с много кръгчета Hands Nail Care Демет е така с него:

И от тази сутрин - вчера "иху", днес "тихо" Joy:

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 22:05 от super_katia

# 111
Ще е интересно на 14-ти, ако всички от рекламата се съберат.

# 112
Остават броени часове до събитието, така че съвсем скоро ще видим как ще мине Kissing Smiling Eyes Според мен всичко ще бъде по строг сценарий/ протокол, както искайте го наречете, защото много пари са вложени и нищо няма да бъде оставено на случайността. Говорим за големи професионалисти все пак.

Докато Демет е още на вълна Алачатъ, Хафсанурчето застъпи нощните смени на сета:

Можеби имат снимки и някъде извън Истанбул, защото онзи ден Демет, а днес и Метин Акдюлгер бяха споделили кравички, биволчета и подобни добичета около пътя им:

И отново ще напиша, че Шуки е най-подкрепящият партньор, който Демет е имала. От вчера предаването на Ибрахим Селим започна да се излъчва по FOX и Шуки веднага го е поздравил, а Серенай отново е била първата поканена гостенка, след преместването Hands Clap Много се радвам, когато има истинска колегиалност Purple Heart

# 113
Изгледах Тактиките по-внимателно. В двойката Шуки и Демет има голям потенциал, ама с този светкавичен сценарий само го маркираха. Ще чакам с интерес да ги видя отново заедно, като се надявам на Шуки да му сменят стилиста. Иначе е точно за Демет - висок и хубав, много й отива.

# 114
https://www.instagram.com/p/CeuEmqkrXla/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Моля пак да сложите снимка Шюки за начало на седмицата. 😂

# 115
Веднага Heart Eyes

Шуки вчера е бил на покупки в някой от търговските центрове и докато си е почивал и е пил кафе, са го налазили чуждестранни фенове. Много любезно се е държал Heart

На тези снимки много си приличат с Мелиса Аслъ Памук... Неслучайно футболистът Оузхан Озякуп се е хванал с нея след Демет... Всички казват, че тя му е останала голяма рана. Феновете на Бешикташ още не могат да ѝ го простят.

И пак са я издебнали на плажа с Хазал Кая и Селин Шекерджи този път:

# 116
Шюки, така ми заприлича на италиански мафиот, че се сетих, че не съм ги гледала с Керемчик в онзи сериал за честта.
Ще взема да го направя- и двамата  са ми любимци, а и Г. Гарко и италианският сериал - също.

И много моля, сутрин темата да започва със снимка и на Шушко, ако ме уважавате. 😂 😀 😀

# 117
Пепелче, аз тебе много те уважавам Kissing Face Веднага ти доказвам Heart Eyes

"Да продъжим деня с бай Шюкрю"

Аз и вечерта бих продължила с него Hands V

Излизат още снимки от рождения ден на Руткай:

Снимките на "Между мен и света" са към края си:

Чакаме вълшебния свят на Дисни утре Nature Dizzy

# 118

Пепелче! Cupid

С кой партньор на екрана харесвате Демет най-много?

# 119
Благодаря ви момичета! 😘 😍 😘 😍

Шюки съм си го харесала още от един блудкав сериал (заради него го изтърпях 😀) - бяха съперници с Берк Октай.
И винаги ми е приятно да го гледам. 💞

Флоралче, много е труден този въпрос за мене, защото съм свикнала с всички да я харесвам. 😂

С Ибо в първи сезон на ДЕК  ми харесваше да ги гледам заедно, а от ромкомите ще ви изненадам, но с Фуркан Палалъ ми бяха много по- симпатични, отколкото с Джан Я.
Джан играеше за себе си сякаш, докато с Фуркан усещах добро партньорство.

За Шушко няма да коментирам изобщо. 😂 😉 😜

Общи условия

Активация на акаунт