🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Кате, ние чак шедьоври не очакваме, но и сериали като от конвейер не щем, ако и Турция да е втора в световното  производство.
Ами то даже едни и същи статисти използват. В първа серия на "Детето, майчина тайна" /с нея и ще си остана/ разпознах "съседка" от РП, тя май вече това работи. За сините чаршафи от къщата на Джан, които се премятат из сериалите,  вече съм писала. Smile Обаче гледам той нещо даде назад от международната кариера и ще се снима в турски сериал.

Как върви DEK в България? Аз имам отзив от една позната, интересен й е и го следи.

# 91
Дек международен успех в Латинска Америка! Пълна разпродажби на сериала!
Кате, ние чак шедьоври не очакваме, но и сериали като от конвейер не щем, ако и Турция да е втора в световното  производство.
Ами то даже едни и същи статисти използват. В първа серия на "Детето, майчина тайна" /с нея и ще си остана/ разпознах "съседка" от РП, тя май вече това работи. За сините чаршафи от къщата на Джан, които се премятат из сериалите,  вече съм писала. Smile Обаче гледам той нещо даде назад от международната кариера и ще се снима в турски сериал.

Как върви DEK в България? Аз имам отзив от една позната, интересен й е и го следи.

# 92
Съжалявам, че отговарям малко късно, Florale, но съм в движение Kissing Face

Вчера ми се мерна една снимка, че Eccho Rights, които държат разпространителските права на ДЕК са в Лос Анджелис:

Иначе как върви сериалът в България - не мога да кажа, тъй като отдавна не го гледам по Диемата.

Демет снима вече толкова често до зори, че жанрът на "Между мен и света" започна да ми е съмнителен Joy Ром-ком с толкова действие през нощта не съм гледала до момента Stuck Out Tongue

Хафса и Буура:

И Зерин Текиндор в Кан с мениджърката Айше Баръм:

Дано Деметчето прихване нещо от изтънчеността на Зерин Gift Heart Определено е човек с класа!

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 00:24 от super_katia

# 93

Демет с Ümit OKUR - ACTOR.

# 94
Онази, чието име не се споменава е съобщила, че снимките на "Любовни тактики" 2 ще започнат през юли месец.

На мястото на режисьора Емре Кабакушак ще се изяви колегата му Къванч Баруйоню. Погленах набързо дали има някаква интересна информация за него - бил е радио водещ и сценарист, работил е доста с Джем Йълмаз и Езги Мола. Дано включването му да е за добро!

В момента положението на Демет е между Disney + и Netflix Sunglasses

По този повод да сложа и една Илкин Wink

Изглежда, че е в мир със себе си.

Кратък репортаж от тези дни, с който за първи път се потвърди, че името на сериала, който снима в момента е "Между мен и света". Много интензивно било темпото, но тя си знаела, че ще бъде така и когато си обичаш работата не било проблем:

Още една снимка от отминалото събитие на Дисни:

И като сме на събития - в последните дни освен Зерин Текиндор, на червения килим в Кан се пови и друг колега и приятел на Демет - Екин Коч Hands Clap

За стила му се е погрижил Руткай Hands Nail Care

Много хубаво партньорство са имали като Айлин и Тилки Revolving Hearts

За финал малко Дживанко Animal Heart Eyes Cat

# 95
Тези Тактики да си ги бяха направили сериал, да си гледаме на воля.
Metin Akdülger се появявал отнякъде в Между мен и света, с Демет започнали да се следват в Инстаграм.

# 96
Прекрасна Демет

# 97
Тези Тактики да си ги бяха направили сериал, да си гледаме на воля.
Metin Akdülger се появявал отнякъде в Между мен и света, с Демет започнали да се следват в Инстаграм.

За "Тактиките" съм много съгласна. Един мини-сериал с два сезона щеше да е идеален. Да видим какво ще ни покажат във втората част. Подготовката върви, докато Деметка си снима "Между мен и света".

Ето илюстрация на последването им с Метин:

Много откачен (в положителния смисъл на думата) ми изглежда той. Има огромна колекция от фигурки на супер герои и явно е фен на метъла. Това партньорство на Демет също ще ми бъде много интересно Blush

И в графата разни:

Демет и Пънар Дениз.

Питбулката Атина, на която Демет помогна. Явно са ѝ подарили възглавничка с лика ѝ.

Добро утро с песните на Седа Саян.

ЧРД на братовчеда Самет Каздал.

# 98
Здравейте, малко нахлувам в темата, но дали има преведени Тактиките на български някъде?

# 99
Здравейте, малко нахлувам в темата, но дали има преведени Тактиките на български някъде?
Заповядайте, не е с най-доброто качество, но поне го има >>> https://www.vbox7.com/play:fc2ae2102f

В тази връзка, Шуки днес е бил на модните награди на сп. Elle и репортери са му задали въпрос за Тактиките 2 - потвърди им, защото и без това вече знаели. Пожелаха му втората част да надмине успеха на първата. Шуки каза - дано, сценарият, всичко е много хубаво! Дали не се страхува от вече постигнатия успех? - не, напротив, мотивира го. Може ли да даде подсказка - в никакъв случай. Лятото ще работят. После ще забегне някъде да си почива Sunglasses >>> https://twitter.com/i/status/1531332976482590720

Тук говори как се е спретнал за 15 мин. >>> https://twitter.com/i/status/1531341268529254400

Онзи ден с Демет бяха абсолютно хармонизирани в пускането на снимки:

Днешните снимки са под надслов: "За последен път предупреждавам - лятото дойде"

Метин Акдюлгер потвърдено вече е започнал снимките на "Между мен и света" - първата снимка е вероятно от офиса? на Илкин, а другата е на любимите му супер герои, с които не се разделя и в караваната си :

Шуки може спокойно да им прави конкуренция, все пак нали беше Акънджъ Kissing Face

# 100
Кате, твоят човек е опънал доста сакото.

Демет я нямаше сред звездите.

# 101
Флораленце, много ми харесва притежателното местоимение "твоят" човек, когато става въпрос за Шуки Kissing Face

Демет не знам дали е била сред поканените на церемонията на сп. Еlle, но при положение, че не ѝ отсъждат никаква награда, а и в момента си снима (дено)нощно "Между мен и света", не мисля че някой ще ѝ пише неизвинено отсъствие.

Иначе щеше да е много ефектно да се появи с Шуки, предвид, че им предстоят "Любовни тактики" 2, обаче къде ти...

Все си мисля, че беше редно, докато още се играеше "Алиса" да отиде в залата и да гледа още веднъж мюзикъла, защото е свързана с почти целия състав - Ибрахим Селим, Шуки, Серенай, Езги Мола и т.н. Даже от комуникационна гледна точка трябваше да е придружена от възлюбения си, за да опровергае теориите, че я е ревнувал от Шуки...

Поне при Зерин се разписа подобаващо. Онзи ден Текиндорката е играла "Прах" за 100-тен път и Токио беше написал, че след тази постановка той и Демет не са могли да дойдат на себе си половин час. Тя потвърди думите му:

Сега ми стана интересно на каква тематика е "Прах", че така са се разчувствали и двамата Rolling Eyes

И като споменах Токио - бил е на парти с Мелиса Дьонгел, Керем Бюрсин и още много други знаменитости. В техните среди приятелствата са доста преплетени:

Реклама на шампоаните:

Реклама на Спотифай премиум:

Не съм на 100% сигурна, но днес хора, за които се твърди, че са от екипа на "Между мен и света" пуснаха стори, от което става ясно, че са били на 51-ви от общо 70 дни. По тази сметка им остават още 19 снимачни дни Movie Camera

# 102
Това "твоят" ме бодна в сърцето, но за Кати съм готова да преглътна ревността си. 😂

🥰 🥰 🥰

# 103
Печелинче, с неговите 1.90 ръст положението е "има и за тебе, има и за мене" Kissing Heart

Сега малко Демет в разбъркан порядък:

Ден 53 от снимките на "Между мен и света", остават 17 Sunglasses

Интервюирали са Хафса днес. Казала е, че работата върви много добре. Кастът им е хубав - Буура, Демет и Метин споменава. Сладко се получавало. Доволна е.

Питали са вчера Токио кога ще излъчат "Между мен и света" - последното тримесечие на годината, първи декември е отговорил.

Освен сериала за Дисни и филма за Нетфликс, може ли да се очаква нещо друго от Демет тази година? Токио: - Какво още искате, не ми е ясно.

# 104
Ееее, как какво искаме - искаме всяка седмица да излиза по една серия Grinning

Общи условия

Активация на акаунт