🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 865
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Пак нахлувам със снимки:

Това са кондурките ѝ Hands Nail Care

Има още доста материали, но от телефона толкова мога да споделя Kissing Heart

# 136
  • Плевен / София
Чудя се как ли се ходи с такива обувки?

# 137
Гости, за себе си гарантирам, че със сигурност няма да разбера как се ходи с такива обувки, за вас не знам Joy

Да донеса и видео съдържанието от вчера:

Кратко интервю с Мерт Видинли, в което казва, че жанрът на "Между мен и света" е труден за определяне - не е романтична комедия, нито драма, нито интрига. Ще я видим в съвсем нова светлина и се радва, че е опитала нещо различно:

Ето го и като видео >>> https://twitter.com/i/status/1537129163227734016 Звучи обещаващо Sunglasses

Още едно интервю, в което казва, че е много щастлива да бъде част от това събитие и от платформата. Остава им много малко до завършване на снимките на ММС. С нетърпение очаква да получи обратна връзка от зрителите и дано да ни хареса сериалът. Видеото, което се появи с Тога и Илкин не е фрагман, а просто отрязък, който са използвали за представянето на канала. Истинския фрагман се подготвя в момента. Попитаха кой Дисни герой иска да бъде. Отговори - Рая, понеже са я сравнявали с нея и сама тя смята, че си приличат, е използвала снимката ѝ за профила си в Дисни:

Приликата наистина е забележителна!

Интервю и с Буура:

Казва, че на снимките им е много хубаво, смята, че и проектът им ще се хареса на публиката. Демет е страхотен човек, такива са и останалите актьори в екипа, както и режисьорката, сценаристката и продуцентката. Почти не е останало време до финала на снимките. Вълнуват се, защото са опитали да направят нещо различно. Попитаха го каква промяна ще донесат дигиталните платформи. Отговори, че имайки готов сценарий за целия сезон, за тях като актьори е много по-благодатно да изградят образа си.

Демет със Зерин Текиндор, на която извиква: "- Г-жо Зерин, може ли да се снимам с Вас?"

И като видео със звук >>> https://twitter.com/i/status/1536815237118234629

С Джансу Дере. Вече я е последвала и в инстаграм:

И докато Чала Шикел си танцува на Таркан, се вижда, че Джан и Демет са на съседни маси Wink

Използвам момента да отговоря на въпроса на Флораленцето за партньорствата на Демет. Без грам дипломатически маньоври - не само, че ми харесва с всичките ѝ партньори до момента, но са ми харесвали и всичките ѝ превъплъщения. Като се започне от образа на Айлин с Екин Коч, минем през Аля Баронез с цялото съзвездие в Курт Сейт, после много ми харесва и като Аслъ с Юсуф Чим и Екин Мерт Даймаз, като Лале с Фуркан Палалъ могат просто да бъдат учебник по хармония, като Айсел с Ураз във филма "С кого танцуваш" са прекрасни, като Санем с Джан в Птичката просто избухнаха, направиха образи, които още дълго ще се споменават, после като Зейнеп с Ибо имаше съвсем различно и отново невероятно партньорство, за Шуки е излишно да пиша - знаете колко много ги харесвам. Остава да видим Илкин и дали им се е получила спойката с Буура... Най-важното е че виждаме развитие и заявка за по-смели роли, а всичките ѝ колеги продължават само да я хвалят и като професионалист и като човек. Микса от ром-ком, драма и интриги в ММС ми звучи страхотно, така че ще ги чакам с огромно нетърпение Kissing Face

Изказах се Nerd

# 138
Милата Демет. На едно събитие с двамата си най-големи фенове пък сама на червения килим. Що не влязоха заедно с фен Nr. 2  (🐏)?

# 139
DariVale Joy

Първо да кажа добро утро на Пепелчето Kissing Heart

Ако трябва да бъда честна - много се радвам, че влезе сама на събитието. Демет може да свързва живота си с когото поиска, но кариерата ѝ в никакъв случай не трябва да бъде функция на връзката ѝ с Драган, Петкан, Иван или който и да е друг Hands V

И Джансу я е последвала Revolving Hearts

# 140
Хич не се и оплаквам, че 🐏 го нямаше в картинката. Демет и без това беше с една от най-стилните визии (за мен). Блестящо, модерно, провокативно без да е пошло. Поразгледах снимки на другите популярни жени-звезди и по-хубаво от нашето цвете не видях.
Подозирам (тайно силно се надявам) работата с 🐏 да отива на разсъхване. Сякаш й платиха да му прави ПР и сега оставят шума от договора да си отмре.
Споделям си, за да прочета дали и вашите впечатления са такива.
По отношение инвазията на Дисни мисля, че ще се прекъсне типично турската дизи връзка продукция-публика.
Сега си давам сметка, че колкото и да сме се ядосвали на глупостите в сценариите все пак зрителите бяхме своего рода "съсценаристи", участници в процеса (често сюжета завиваше според коментарите и рейтинга) .
Гледането си беше екшън и съпреживяване.
С напълно готов продукт това няма да го има. В такъв случай какво ще отличава един турски сериал от коя да е американска сапунка - само имената на героите.
Не ми харесват поамериканчването и глобализацията. Намирисва ми на типичната американска политика - съзират някъде по света харесван продукт и отварят голямата уста да го налапат, патентоват и продават обратно на наивните му създатели.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 08:08 от dariVale

# 141

...
Първо да кажа добро утро на Пепелчето Kissing Heart

...

...

Кати, 🥰 🥰 🥰
Чудесен ден ще бъде! ❤️
Пожелавам го и на вас! ❤️

Дари, 😍 и аз сякаш имам такива подозрения за Демет и 🐏.
Нещо спихна ентусиазма им. 😂

# 142
  • Плевен / София
Хич не се и оплаквам, че 🐏 го нямаше в картинката. Демет и без това беше с една от най-стилните визии (за мен). Блестящо, модерно, провокативно без да е пошло. Поразгледах снимки на другите популярни жени-звезди и по-хубаво от нашето цвете не видях.
Подозирам (тайно силно се надявам) работата с 🐏 да отива на разсъхване. Сякаш й платиха да му прави ПР и сега оставят шума от договора да си отмре.
Споделям си, за да прочета дали и вашите впечатления са такива.
По отношение инвазията на Дисни мисля, че ще се прекъсне типично турската дизи връзка продукция-публика.
Сега си давам сметка, че колкото и да сме се ядосвали на глупостите в сценариите все пак зрителите бяхме своего рода "съсценаристи", участници в процеса (често сюжета завиваше според коментарите и рейтинга) .
Гледането си беше екшън и съпреживяване.

С напълно готов продукт това няма да го има. В такъв случай какво ще отличава един турски сериал от коя да е американска сапунка - само имената на героите.
Не ми харесват поамериканчването и глобализацията. Намирисва ми на типичната американска политика - съзират някъде по света харесван продукт и отварят голямата уста да го налапат, патентоват и продават обратно на наивните му създатели.

Но за актьорите ще е по леко с тези кратки серии....
Здравейте момичета...
На мен ми хареса и роклята на Аслъ Енвер...Ето тази....
Скрит текст:

# 143
Гости, дрешките на Аслъ Енвер и на Демет са на една и съща дизайнерка - Тувана Буюкчинар Kissing Smiling Eyes

Относно връзката на Демет с Animal Ram съм се изказвала много пъти и знаете мнението ми. Времето ще покаже...

Наскоро обаче имаше хубав коментар в едно от клюкарските им предавания, че когато има такова неравенство в един брак, няма как да издържи дълго и дадоха пример с някаква си двойка, която току-що са се развели. Човекът каза - Демет да си помисли хубаво. Аз бих ѝ препоръчала същото. Превъзхожда Animal Ram във всяко отношение и не ми е ясно какво бъдеще могат да имат при това положение...

Най-малкото да се огледа в обкръжението им - след помпозната сватба на Зейнеп Бастък и Толга (най-добрият приятел на Animal Ram) от миналия август, сега стана ясно, че двамата са се разделили фактически още през февруари тази година и скоро и де юре ще бъдат разведени...

Пак отделих много време на хора, които не са ми интересни Smirk

За разлика от тези Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 14:42 от super_katia

# 144
Височината на обувките е 15.5, смятайте колко далече от модния подиум може да се стигне с тях. Но Демет беше супер+топ+модел, изобщо не приличаше на момичето от махалата /Санем имаше терзания в РП относно дългокраките красавици Laughing/. Чакаме още снимки от вечерта на Дисни.

# 145
  • Плевен / София
Кате, дано размисли....
Много харесвам Джансу Дере...Май е време вече да изгледам "Неверния"

# 146
И аз много харесвам Джансу още от времето на Езел Sunglasses В Съла също беше страшна. Като добавим "Майка" и "Неверния" - има много хубава кариера Hands Clap

Снимките с Демет са от този кратък репортаж от официалното пускане на платформата на турския пазар. Споделям го най-вече, за да чуете разкошния глас на Халит Ергенч в края:

Още снимки Nature Sparkles

Феите на красотата ѝ - Алев Кая и Несрин Джан (добре де и Руткай е към тях Kissing Face):

Зерин също благодари на дизайнерката си:

Мениджърките ги слагам не за друго, а за да се види част от реквизита на събитието. Видях, че е имало и тематични кътове за снимки, посветени на различни Дисни продукции ("Междузвездни войни", "Семейство симсън" и т.н.) :

В момента има някакво лятно парти на Пантен и Хюриет, на което Демет няма да присъства лично, защото е на снимки на "Между мен и света". Иначе на феновете много им се искаше да я видят там, понеже за настроението на гостите ще се погрижи Бурай, който ни е познат с музиката в No. 309 и Демет му е голяма почитателка >>> https://twitter.com/i/status/1537466046482984960 - малко доказателство от старите ленти как му се кефи People Dancer

# 147
  • Плевен / София
Кате, не съм гледала само "Майка" и "Неверния"...Но ще им дойде времето....
В ДЕК вече се готвим за сватбата на Зейнеп и Баръш....Зейнеп убеждава Бенал да се върне, за да се грижи за детето си....

# 148
Ох, Гости, напомняш ми, че при партньорите на Демет забравих да спомена, че и с Енгин Йозтюрк ми бяха супер.

Пепелче, добро утро! Шуки отива на почивка Sunglasses Нека събира сили за "Тактиките" 2 Kissing Face

И най-накрая имаме обща снимка на Демет и Буура Heart Eyes Когато екипът ги нарича "локумите", значи са на прав път си мисля Hands Nail Care

И по-късно, ако не забравя, ще пусна линк към предаването на двете свраки - Мюге и Гюлшен, в което казват, че на събитието на Дисни, Демет и Джан са се прегърнали, поздравили са се и са поговорили известно време на крак. Това за всички фенове на конспиративните теории го пиша Innocent

Прекрасен ден, момичета Flowers Tulip

# 149
Кати, 😍 😍 😍

И къде ли ще си почива Шуки? 😀 😀
Не, че ще го последвам, де, но да съм спокойна- както казваше майка ми като отивах на море : "И да не влизаш във водата!" 😂😀😂

Туй за Демет и Джан искам да го чуя. 😂 😀

Общи условия

Активация на акаунт