🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Благадоря ти, Мире Revolving Hearts

Срещнали са се рано-рано на летището - Айча май е на почивка някъде из топлите страни, а Демет отпътува за Баку:

И Бог създаде жената Sparkling Heart

# 631
Добро утро момичета 🍀
Кате 🌼

Още малко от събитието

Великолепна е!

# 632
  • Плевен / София
Добро утро момичета 🍀
Кате 🌼

Още малко от събитието

Скрит текст:

Великолепна е!
Демет да...но дамата до нея с тези бутуши на този тоалет не го приемем за естетично...
Здравейте момичета...
--------------------------------------------------------------------------------------

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 10:53 от gostenka68

# 633
Демет Йоздемир, която получи предложение за сериала #BenAdımFarah , който ще се излъчва по Fox TV, прие това предложение. Успешната актриса ще играе главната роля с Енгин Акюрек.

Инфото е от жената, чието име не се споменава 😁

# 634
Миренце, да кажем, че вече партньорството между Демет и Енгин е минало през подпис и си ни донесла благата вест Kissing Face Благодаря ти много Kissing Heart Този път не успяха да ѝ подлеят вода...

Радвам се много, че ни предстои нов сериал, който живот и здраве, ще можем да си обсъждаме всяка седмица заедно Revolving Hearts

Радвам се за смелостта на Демет да замести Аслъ Енвер и екипът, който се е готвил за въпросния проект да може да си продължи работата с минимално забавяне Flowers Hibiscus

Радвам се, че режисьорът, с когото снима последния си проект, Тактиките 2, знаейки много добре на какво е способна, пак е избрал да работи с нея Flowers Tulip

А най-вече се радвам, че ще си партнира с актьор като Енгин Акюрек, от когото има много какво да научи Hands Clap За него не съм срещала една лоша дума и съм се убедила лично колко е обичан от международните фенове Sunglasses

Остава само историята да е интересна и да я поднесат по увлекателен начин Hands Pray

Екранизирана е в различни държави, но нямам съмнение, че турците ще си я адаптират по техен начин, така че да изглежда непредвидимо Stuck Out Tongue

Демет да надява ръкавиците Kissing Smiling Eyes Още едно нещо, което ме радва - предстои ѝ роля, в която няма да разхожда лъскави костюмчета, а ще трябва да разчита изцяло на актьорските си качества Hands V

Иначе и така обожавам да я виждам Heart Eyes Хареса ми цялостният ѝ стил в Баку:

Гората от телефони, с която я посрещнаха на сцената:

С певицата Назрин, според която Демет на живо е още по-хубава Revolving Hearts

С певеца Аяз Бабайев:

И певицата Роя, която от сцената дръпна една реч във възхвала на Демет и на мъжа ѝ Joy

Разни други:

А това е едно от най-готините клипчета, които съм виждала - фенка ѝ маха и прави полу-сърчице, на което Демет веднага ѝ отвръща, така че да се получи едно цяло Heartpulse Неслучайно всички изтъкват колко е сърдечна и естествена People Dancers

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 22:06 от super_katia

# 635
Рядко се включвам, но много се радвам за Демет!
Страхотна роля си е избрала и знам, че я изиграе блестящо! 🔥 Това харесвам в нашето момиче - винаги различна и изненадваща роля ни показва.

# 636
Магийке, винаги ме радват включванията ти Sparkling Heart

Днес новинарската емисия ще бъде напоителна, пригответе се Kissing Face

След обявяването на новината от вчера, днес "Между мен и света" отново се изкачи на върха в Турция Sunglasses Това е ефектът Демет + Енгин Hands Muscle Дано да се пренесе и на малкия екран Flowers Four Leaf Clover

Колкото повече фенско творчество излиза, толкова повече ми се струва, че ще са добра двойка:

От инстаграм профила на Дисни са питали кое ансамбълче на Илкин харесваме повече:

Онзи ден е имало представяне на платформата пред журналисти, за да споделят бъдещите си творчески планове. Амбициозни са общо взето, но да видим. Преди време писах за финансовите им загуби. Сега са върнали и стария си изпълнителен директор, дано да е за добро...

Ето малко снимки от въпросното събитие:

От последния фотос става ясно, че филмът на Ибрахим Бююкак и Оузан ще е третото премиерно заглавие за 2023 г.

И като го споменавам, скоро ще излезнат снимки от дома на сем. Коч в Левент. Архитектите им са били "на гости". На мен къщата на Демет в Зекериякьой ми харесва много повече, но тъй като е отдалечена от всичко, губели много време в пътуване:

Относно "Казвам се Фара", вчера забравих да пусна инфомацията която се знае за момента (и не е ясно доколко е вярна):

- телевизия на излъчване: Фокс;
- продуцентска къща: О3 Медия;
- режисьор: Реджай Карагьоз (Любовни тактики 2, Азиз, Аръза, Завинаги);
- сценарист: Дениз Даргъ (Последно лято, В очакване на слънцето, Дъщерите на Гюнеш и др.)
- главна женска роля: Фара, мароканска мигрантка, лекарка, на която се налага да работи като чистачка;
- главна мъжка роля: Тахир, мафиотски бос, който предлага на Фара да работи за мафията, за да не я убие и за да може евентуално да излекува детето си;
- други герои: детето на Фара - Керим, което е болно от много рядка болест, при която трябва да е изцяло изолирано в нещо като балон, защото няма никаква имунна система (от там и болестта се нарича балонна или самите деца са наричани балонни);
- евентуално начало: януари 2023 г.

Други актьори, които ще вземат участие в сериала, се смята, че са:

- Фърат Танъш (Завинаги, Азиз, Маслиново дърво и много други)

- Сенан Кара (DEK, Ти си моята родина, Кузгун, Атийе и мн. др.)

И като споменах DEK, съвем скоро ще започнат излъчването на сериала в Аржентина по канал Eltrece. Тук разказват за какво става дума в сериала и се превъзнасят в латино стил Kissing Smiling Eyes >>> https://twitter.com/i/status/1598751546342154240

И Птичката кацала във Филипините от 12 декември по NET25:

Напомням, че утре са Златните пеперуди Wink

За първи път ще се излъчват с аудио вариант за хора с нарушено зрение Hands Clap

Слагам отсега малко линкове за гледане, 20:30 ч. наше време трябва да е началото >>>

1. https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
2. https://tr.canlitv.team/kanal-d-canli
3. https://canlitv.com/kanal-d

Айде, стига толкова Hug

# 637
Привет Hug

Най- после дочакахме хубавата новина Blush

Не се съмнявам, че Демет ще направи силна роля и в този сериал, тя израстна много, придоби опит в различни жанрове, ново предизвикателство е пред нея! Пожелавам ѝ  успех! Радвам се за партньорството с Енгин и вярвам, че ще са прекрасна екранна двойка!

# 638
Кате, мерси за инфото 🌼

Историята е интересна, с криминален привкус. Енгин съм го гледала само във Фатмагюл, но и това ми е достатъчно да знам, че невероятен актьор.
А аз съм в очакване на новини за 2 сезон на Между мен и светът...

Хубава вечер!

# 639
Алев Кая има златни ръце Misc Art

Още информация за евентуалния каст на Фара излиза:

Сценаристи освен Дениз Даргъ ще бъдат още Джем Гьоргеч и Дженк Богатур. Тримата са работили в екип по Последно лято и Benim Tatlı Yalanım.

Имаме включване и от режисьора (този с очилата е):

Кратко видео от събитието в Баку >>> https://twitter.com/i/status/1599072293053165568

# 640
  • На зелено
Ах, Демет е прекрасна! Махнала е дългата изкуствена коса. Гримът е приказен. Много подчертаващ, женствен и ненатрапващ се. А за роклята..мама миа, точно в 10та. Направо й приляга като ръкавица. С тези детайли, особено на бедрото е отлично попадение. Отдавна Демет не е блестяла с толкова добър тоалет. Предният път, когато беше ми харесала много, беше с оранжевата рокля, май бяха на някакъв фестивал в Дубай.

# 641

"Между мен и света" зад кадър Blush  

Редакция   Blush

https://vk.com/demetozdemir?z=video-92949256_456241217%2F1a3b3c7 … pl_wall_-92949256

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:17 от Lilims

# 642
Деметчето не се спира Heart Eyes

И фотосесия за Вог е направила

Много се радвам, че ще си партнират с Енгин, мисля, че ще се страхотна двойка Revolving Hearts той е класа, тя също, направо Misc Bomb

# 643
Aerinn, благодаря за снимките. Purple Heart

Много интересен, нестандартен стил. На Демет всичко ѝ отива
  Hands Ok Hand

Демет с Джейлан Атинч- моден редактор на турския  Vogue .

# 644
Еха, колко нови неща има около Демет в последните дни Heart Eyes Никога не се спира това момиче People Dancer

Лиленце, слагам видеото от снимките на "Между мен и света" отново, защото линкът по-горе не работи при мен, а тези 4 мин. задължително трябва да се видят Kissing Face Невероятни са всички Heartbeat

И днес отново са на върха Sunglasses

Още като излезнаха снимките на Ондер от подготовката за фото-сесията с Вог си казах, че не ми харесва тази визия, с която прилича много повече на Серенай, отколкото на себе си, но браво за смелостта да прави разлинчи неща. Редакторката на списанието ѝ е казала: "Демет искаш ли малко да полудеем?", което тя веднага е приела Hands Clap

"Израснах в много малко място, още тогава, гледайки улицата през прозореца, усещах, че това не ми е достатъчно. Много е възможно още тогава да се е зародило това чувство да не се задоволявам с преживяванията и успехите си." - в печатния вариант продължава "а да искам да уча още".

В момента вече тече подготовката за Пеперудите:

"Скъпа Демет,

Сигурни сме, че във вечерта на 48-те награди Златна пеперуда ще ни заслепиш с красотата и блясъка си. И ние ще блестим с твоята дълга и красива коса. Благодарим ти, че в тази специална нощ ще си домакин на събитието и ще си с нас!

Семейството на Пантен"

За първи път ще излъчване на живо на наградите в Северна Македония и в Азербайджан Sunglasses

Гости ще бъдат и азерските ни приятели Аяз и Назрин:

Песничката му е много заразна, между другото Satisfied

Да видим какви изненади ни чакат тази вечер Kissing Smiling Eyes

И да си кажа, че започнах да гледам "Чистачката", по която ще се прави "Казвам се Фара". Сериалът има 2 сезона от съответно 10 и 9 епизода х 40 мин. Доста интересно ми е за момента и нямам съмнение, че турската версия ще е съвсем различна. Като приключа американската адаптация, може даже да издиря аржентинския оригинал Joy

Общи условия

Активация на акаунт