Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не съм го гледала. В този формат ми е добре, но този сезон е много зле кастинга. Пецата от сезон 2 е над нивото на всички в този 🤣, а и е сладур с чувство за хумор.

# 136
Пекат два бургера паралелно, така че като разрежат единия  е ясно и втория какъв ще е. Никой не дава половини хамбургери на хората, само се чудя какво става с вече разрязаните, надявам се хората зад камера да ги оползотворяват.

# 137
  • София
Проба са разрязаните. Не ме притеснява разхищението. Все пак е шоу и се харчат пари. В къщи се опитвам да не хвърлям храна.

# 138
Най-накрая се сетих на кого ми прилича Андрея. На Елица Тодорова от периода 2007-2008 година, когато със Стунджи направиха фурор на Евровизия.🤓

# 139
  • София
Може, ама ако си махне грима. Дано не е перманентен, защото е като от миналия век.  Иначе ми е симпатична и младичка изглежда.

# 140
  • София
Бургерите им изглеждаха вкусни и адекватни. Не са като тези, които налазиха по заведенията за бързо хранене, в които има от всичко по малко и не може да се яде без да се направиш на свиня и проклетата питка се разпада! Joy Тези изглеждаха стегнати всичките

# 141
Най-накрая се сетих на кого ми прилича Андрея. На Елица Тодорова от периода 2007-2008 година, когато със Стунджи направиха фурор на Евровизия.🤓
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 142
  • София
Аз всякакви бъргъри ям с нож и вилица за ужас на момчетата в семейството 🤣.

# 143
  • София
Дори като натисна бургера с ножа и вилицата, за да го разрежа съдържанието пак излиза извън питката и накрая го хапвам като супа. Не мога да схвана цаката Joy А вчера Ангелов смело с ножа реже без да мисли и седят цели - супер е това.

# 144
Я, докато сте на бургери ... как се казваха тези първите, с нещо люто май бяха?
Единствено те ми харесаха, останалите два вида ми изглеждаха ... гадно, но не съм и фен на бургери с кайма или салатата в питка.

# 145
  • София
Аз като правя в къщи и напълва зеленчуци, лук, краставички, люти чушки, ама и всеки си ги сглобява 🤣. На момчетата им се получава, моят и на девойката се разпадат, но ние слагаме повечко от салатите.

# 146
Андреа секс символ и модеел?
Наистина? Толкова невзрачна и нечистоплътна ми изглежда с тоя тежък грим на тая зелено-жълта кожа в кухнята...
Сега ще ме карате да я търся в Инстаграм.
Ама то верно, че в тия униформи изглеждат ужасно повечето с тия размъкнати панталони. Карат ги да изглеждат като патрави. Може би и обувките им са от онези тежките със металните бомбета.

# 147
Е, защо да не е модел.. те па наще са много хубави и те… видяхте ли ни плеймейтките като бяха ВИП гости една вечер 😂😂😂
И за “сексуалната професия” критериите също не са най- високите 😆 Чаровно е момичето, просто не е за това предаване, особено пък толкова напред в него.
Иначе едно е на яко преработени снимки в инстаграм, друго е там пред камерите. Грима ѝ е ужасен наистина, ако го махне даже мисля, че ще изглежда по- добре. Някак си не се връзва намазаното лице в кухнята. Че е нечистоплътна спор няма.

# 148
  • Ню Йорк
Добре, Андрея няма ли да я махнат вече, изказът й е толкова груб и не мога да повярвам, че тя може да готви, за мен всичко е нагласено. Може би трябва да намалее съставът на червените малко, за да я махнат.

И аз се чудя това недоразумение до кога ще го държат.

# 149
  • Sofia
Валя как си нарани кракът на пързалката?

И следващата игра ще е яко травмираща  🤨👎

Общи условия

Активация на акаунт