Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 368
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Денислав е "по-добър готвач" от Николай сега.
В началото Николай дойде и показа, колко добър готвач е. Денислав също показа тогава колко може.

Понеже аз не гледам това предаване за първи път, вече се ориентирам да си съставям мнението за уменията им в първите епизоди, когато още не са се запознали с ролите си и редакторите не са си избистрили сценария.

Сега, по средата, кой внезапно се научил да води кухня, кой забравил как се готви ризото, кой станал предател, кой герой... Тупаревщини.

Николай може да готви, може и кухня да води. За същите неща имам дълбоки съмнения при Денислав, ама на - единият влязъл с жена, другият - без.

# 121
Единствено на Артур симпатизирам истински.
Виктория посочих като втори вариант, защото ми изглежда по-нагаждачески настроена и така може да добута.
Мариела много грозно кряка, ама и тя е голяма подмазвачка.
Валя като не се репчи и не насмита колежките си, може да даде вид на доста приятен човек. Ама нещо са й много фини нервите и при най-дребната критика пали от четвърт.
Денислав по-скоро ми е симпатичен, отколкото обратното. Жена му ми навява асоциации за първобитен човек. И като визия, и като маниери.

# 122
Първия ми спомен с Николай и Денислав е още първия епизод, първото предизвикателство, когато готвеха, за да се представят. Денис и Николай бяха един срещу друг. Ангелов даде на Денис да опита яденето на Николай и той го изплю. Денис победи, разбира се. 😆 Та май още в първия епизод се видя кой е по- добрия от тях. Не знам Николай защо още не го проумява 😆

# 123
И на мене Артур от мъжете ми е най-симпатичен, а и най-добре готвещ от мъжете. Но искам да видя как се справя на паса. Защото, за да спечелиш, трябва не само да можеш да готвиш, но и да ръководиш кухнята.
В това отношение Николай (когото не харесвам) се справи много добре, а Денислав се дъни за втори път, ако не ме лъже паметта. Не го виждам за момента като победител.
Мариела може да вика и да нервничи, но е много амбициозна и чудесно се справи със синята кухня, когато беше в оранжево.
Вики ми е много сладка, но рязко залезе, като се появи Валентина.
Последната за мене готви най-добре от червените, но изказът й е... леле-мале. 😳
Елена ми е в сиво... С нищо не ме е впечатлила. Не я виждам на финал. Май не я виждам въобще. 🤪
Същата работа е и Янита.

# 124
Играта вчера беше толкова подобна на миналогодишната, когато Галя и Иво (ако не се лъжа) бяха с очила и трябваше да стигнат до лист, където пишеше компонента за ястието им. Голям смях падна тогава. Този път мина доста семпло, да не кажа скучно.

Елена е такава тиха мишчица, че дори и да готви добре, никой няма да я запомни и следователно Ангелов не би я избрал за победител.

# 125
На мен от сценария ми мирише, че /изкуствено създадена/ враждата Николай - Денислав ще е и на финала. Жалко, че гръмна Анелия, нея я харесвах в сравнение с Елена, която ми е безлична. Ако не я викнат случайно, забравям че е там.

# 126
  • Варна
Снощи чак се учудих като видях Елена да съска против Денислав.  Една такава незабележима мишчица и изведнъж почна и тя изречения да прави.
Денислав за мен е по-добрия готвач. Друг е въпросът какъв е сценария за деня.

# 127
Добре, Андрея няма ли да я махнат вече, изказът й е толкова груб и не мога да повярвам, че тя може да готви, за мен всичко е нагласено. Може би трябва да намалее съставът на червените малко, за да я махнат.

# 128
  • София
Според мен Андрея ще я държат почти до финал. Аз бих я изгонила веднага, но предполагам, че други ще са преди нея.

# 129
Защо изобщо са я взели нея? Та тя едва проронва по някоя дума български. Не са ми симпатични никак двамата с Николай.

# 130
Защо изобщо са я взели нея?
Това е въпросът за 100 000. 😎

# 131
Според мен не тя е кандидатствала, а те са я рекрутнали, защото има много последователи. В профила и в инстаграм има сторита, на които показва какво готви. Явно е аматьорско, професията и е по-скоро секс бомба/фотомодел/инфлуенсър ала бала. Но се справя с готвенето и има почти 100000 последователи и са я рекрутнали за шоуто.  Така си мисля аз Thinking

# 132
Аз повече тая лудница няма да си я причинявам Simple Smile сетих се защо не гледах предните сезони, но ще ви чета тук, да следя кой отпада. Вярно всичко е сценарий, но ама и унижение, на което ги подлагат и те търпят.  Все си мисля, че Емил затова се махна. Пълно театро за похабените продукти, изхвърлиха толкова  в коша, сега ще ги кара да ядат; Хартията дето изядоха съм сигурна ,че беше ядлива.  Поръчките с доставка - кой получава срязани хамбургери? Да бяха ги гризнали поне и на вкус да опитат?! Салата по главата, скариди по главата, лимон ще им изстисква в устата, да пълзят по леда. Добре, че се размина с лека контузия на Валентина. А и те истерични крещят, никой не се впрегна  от червените снощи да готви като човек с ниво за Хелс китчъна. И голямата драма на Ангелов  с предателството на Денислав. Ако не бе предал синия отбор, щеше да му държи същата реч, че няма доверие на жена си.  Нито Николай, нито Денислав харесвам, но сигурно ще отидат до финал и двамата, заради интригата. На играта с очилата синия отбор половината пъти минаха напреки лабиринта, като го събориха, никой не ги върна. Купата с яйца не им върнаха на гредата...
ДАно Артур победи.

# 133
  • София
Аз пък гледах някакви епизоди с Гордън Рамзи и мисля, че българското шоу е класи над неговото.

# 134
Мен си ме дразни Ангелов от Мастършеф още , като имитираше Гордън Рамзи.

Общи условия

Активация на акаунт