Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 360
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Като няма Биг Брадър, ще гледате предаването "Тоя, оня и на оня жена му" там, където продуцентитИ могат да го пробутат. Готварско предаване, състезание по плуване - каквото-такова.
Денислав има сюжетна броня, така че когато е номиниран, всички останали трябва да са готови със стегнат куфар за края на епизода.

# 106
Хахаха, "Храна няма да хвърлям!" - каза човекът, който 10 минути по-рано за пореден път метна тиган с храна по хората. "Имате 3 минути да изядете всичко" - това да не са гъски да ги гушиш, подхожда ли такова отношение към храната в ресторант с претенции да е "топ"? Пълно лицемерие.

# 107
Аз пък изобщо не разбирам Камен защо го прие толкова лично. Вярно приятелство, ама на Денис куртката му висеше все пак. Нормално да избере червените, които завършват резервации всяка вечер, а неговия отбор - никога. Друг е въпроса какво реално се случи, ама… кой да предположи. Пък и Николай в синия отбор разполага с 3 човека. Камен и Артур не са подмолни и няма да го саботират. Ако Денис обаче беше останал там - Андреа щеше да направи всичко, за да го съсипе.
Нахално беше и това, което Николай каза на Камен - дали е видял какъв е бил проблема и защо не са завършвали резервации досега, демек Денис виновен - еми не, не е Денис виновния. Той винаги си готви и издава. Когато Андреа беше номинирана срещу жена му - не я саботира и пак си готвеше и издаваше.  Тази вечер завършиха, защото Николай не готвеше, че да обърка 3565422 неща, а Андреа се разготви за първи път, щото НикитУ замине ли си е обречена.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 22:24 от lilyaa

# 108
  • Варна
Денислав много ясно, че ще отиде при жена си. Не разбрах защо това толкова ги жегна всичките.
и аз това се чудя. Всеки на негово място щеше да избере тях, защото преди това винаги се представяха на ниво. Вече ги познава от близо, все пак беше част от тях. Имат много повече победи от сините. Много повече хора са. И жена му е при тях.
Освен това Денислав умее да готви, за разлика от други хора в предаването, но просто не му беше вечер. Да, не е най-запомнящият се участник от сезоните до сега, но се представя много по-добре от хора като Николай, които само гледат да саботират всички наоколо заради себе си и Андреа.

# 109
Ох, твърде предвидим е сценария вече - който избира какво да готви на двубоите винаги губи, после този, който си избира отбора при резервацията пада. А беше ясно, че Денислав ще остане, не защото е любимец на шефа, ами защото го държат за сеира - да си се карат с Николай, пък и женена двойка да има за разкош. Андреа и тя там си седи за баланс да подкрепя Ники.
А колко беше тихично и спокойно без Валя Joy Тази жена може да е топ готвач, обаче такава не бих търпяла в кухнята си.

# 110
  • Sunshine state
Анелия действително днес не беше на ниво,а и не е показала и нищо особено дотук, но имаше хора, които трябваше да си идат преди нея. Камен не схванах какво толкова му накриви Денислав капата, че така изведнъж изригна стещу него? Голям праз, че е избрал червените.

# 111
  • София

Hell's Kitchen (10.04.2022)  Сезон 4 Епизод 21

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

# 112
Здравейте, хора! Тези дни нямах възможност да гледам епизодите на момента и вчера изгледах всичко накуп. Камен ми се открои като най-голямата фурнаджийска лопата! Какви думи употребяваше срещу Николай, а изведнъж снощи започна да плюе Денислав. Иначе браво на Николай за снощи - с толкова малко хора и сам застанал на станция си завърши резервацията. А то беше ясно, че ще е Анелия, защото тя не блесна с кой знае какви умения до момента, а снощи беше черешката на тортата с върнато всяко ядене + я бях видяла наскоро и просто чаках момента - снощи беше повече от ясно, че ще е тя. Но много гадно ми стана за нея, когато Ангелов ѝ сложи скаридата на главата - за втори път прояви такова отношение към нея, което е обидно.
Денислав за пореден път се опитва да бута жена си, което е разбираемо, но е ядски нечестно. Яд ме е за такива хора, които обират овациите с чужди постижения - сосът беше приготвен от Елена, а Янита просто каза:"Благодаря, шеф", когато Ангелов го похвали. Елена каза, че не е за първи път, което ме кара да мисля, че и когато готвеха в караваната и Янита беше хвалена, отново е била подобна ситуацията. Тази жена е бездарна и това си е! А за нивото ѝ на култура се видя в клипа за следващия епизод с тези средни пръсти.

# 113
Предател бил Денислав и що? Сините последните седмици една резервация нямат завършена. Ако беше останал със сините постоянно трябваше да следи Андрея. Камен също се дънеше последно време...
Че и виновен го изкараха за провалената резервациа. Що не изкарват Ангелов като им чете марките и те не се справят? Защото работата на тоя отпред е такава да чете марките и когото излезе на паса нещо да го гледа, а не постоянно да им виси на главите.

# 114
Камен много ми падна в очите. Айде, че нямаше право да се сърди така - нямаше, че не се опита да разбере Денис поне малко, след като уж му е приятел - ами не опита. Все пак негова работа си е как се чувства, добре, разочарован е. Ама веднага да започне да ближе там, където до вчера е плюл си е жалко. Можеше да покаже поне малко достойнство и да си спести доста от коментарите, нищо че се чувства предаден. И ми се струва като огрооооомна грешка това, което прави. Че не вижда Денис като приятел вече - ОК. Ама това не прави автоматично враговете на Денис негови приятели. Те ония двамата са ясни - ще го хвърлят Камен на вълците при първа възможност.

# 115
  • София
Много ми е смешно с амюз буш. Уж от остатъци се прави, а са все миди, калмари, скариди, които не винаги са в основното меню.

# 116
  • Варна
Жалко за Анелия. Наистина беше много гадно това със скаридата. И преди със салатата. Само на нея си позволяваше Ангелов да се издевателства така от жените.
Браво на сценаристите. Пълен обрат на сценария. Лошите станаха добри и всички им повярваха. Добрият стана лош и зъбещ се. Справящите се се оказаха некадърни. Пълна промяна.
Видяхте ли вечерята без Валентина колко беше тиха и без истерии. Върна се и без малко не подпали кухнята.
Не знам какво са очаквали от Денислав, ама няма логика да избере новия "приятел" пред жена си. След няколко седмици, като си идат всеки от където е, как ще живее с натякванията и, ако избере другия отбор?

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 09:11 от Despina

# 117
Семейството когато и да си тръгне все ще е късно!
толкова прости хорица са и двамката..

# 118
  • София
Забравих, че това е предаване на Тупарев...
Нямам опит с Хелс Кичън, гледал съм само финалите 2020 г. когато всеки беше за себе си, бяха останали 7 или 8 човек не помня вече и моя любимец, Реджеп победи. И това е всичко.
Сега се включих все пак по-рано и какво да видя, фигурно пързаляне, пързалки и лабиринти, това ИВ ли е, Хелс Кичън ли е, що ли. И си личи колко е режисирано. От километри си личи.
Както и да е, няма да задълбавам. Ясни са ми номерата им, ще коментирам все едно е сериал...

Мислех си, че щом има двама номинирани, единия от двамата ще си тръгне, а не че може и трети да си изпати. Не е много честно това, ама това е положението, явно си е така по правилник. Нямаше как да изгони Денислав, защото Денислав е по-добър готвач от Николай. Поне от петък до неделя, за 3 предавания от това което гледах така ми се струва. Мога и да бъркам, но така мисля. А и Денислав спечели индивидуалната битка. Как да го изгони, ще е нелепо.

Камен, ми падна много в очите. Типичен *ангал. Плюе по Николай и Андреа, сега първи приятели и се обърна срещу уж дружката си Денислав. А ти Камене къде би отишъл ве? Ако задника ти е на печката? Червените ги скъсват от бой тези дни, повече са като бройка, жена му е там, той е бил там, е къде да отиде? Гледа себе си, наградата е за един.
Шеф Ангелов, какъв поп Кръстю, какъв Марко Тотев го гони. Добре, че не спомена и за Юда. Излишно силни думи. Личи си, че го харесва и го е яд, че не става за лидер, ама чак пък такива обиди. Не ми хареса когато ги унижаваше в петък с гостите от ИВ, сега пак унижаваше някои играчи.
Денислав готви много хубаво, но ако иска да е топ шеф трябва да всява респект и да го слушат в кухнята, а той мрънкЯ на носа си.
За мен жените нарочно го саботираха. Много долно от тях.

Не мога да кажа кой готви най-добре, малки са ми наблюденията още, но ви изчетох всички мнения и горе-долу се ръководя и по вас, а разбира се и по мои впечатления от това което виждам вече.
Жените защо номинираха Валентина? Явно не я харесват... Куцукаща, не се ската, малко от малко трябваше да проявят такт. Кокошки.

Познавайки Тупарев ще направя една прогноза, че Артур ще спечели накрая. Обикновено такива печелят при него. Не винаги, но в повечето случаи.
От това което съм видял дотук от него ми прави добро впечатление. Готви добре, импровизира, работи добре и под напрежение и не е конфликтна личност. Освен това ми се струва, че всички го харесват.
Елена също я виждам като сериозен претендент, но за нея не съм така сигурен. Евентуално и Валентина я слагам в сметките, Ангелов е респектиран от нея.

Иначе аз не мога да кажа, че имам силни симпатии към някого. Няма някакви харизматични личности или топ играчи. Артур ми харесва, ама не мога да го преценя още. Елена и Мариела ми допадат. Андреа също, много е хубава, а и прави шоу. Но тя няма никакъв шанс да спечели, малко нелепо би било, не знам. Денислав също ми допада. Добър готвач е, ама му куца социалната игра и му е беден речника.

Не ми харесват Николай и половинката на Денислав. Камен ми е на кантар.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 09:39 от Diavolo

# 119
  • София
Тупарев непременно трябва да си смени сценаристите. Тези просто се изхабиха и не могат да измислят нещо ново. Имам чувството че гледам един и същи сезон ама с различни участници.

Общи условия

Активация на акаунт