Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 325
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Значи, по сценарий,и по мои наблюдения, който печели индивидуалната битка, никога не печели резервацията.

# 91
Амиии можем да го кажем за Николай 😆😆 нямаше нужда да ги води - те просто се справяха.. все пак Артур и Камен са там.
А за готвене - видяхме, че не е по- добрия.. за пореден път 😆

Няма да изгонят Денис, за да продължи шоуто - сега целия син отбор го мрази 😆

# 92
  • София-Младост
Елена или Анелия, това е въпросът 🙄

# 93
То и червения отбор  намрази Денислав още повече..Та си спечели само куртката и една целувка от жена си..Загуби много повече.
Не мога да кажа кой е по- добър готвач от двамата, заради силно манипулирания сценарий, но Николай ми се вижда по- обран,с поведение на мъж. Не истеричка, като Денислав.

# 94
На кой етап започват да играят индивидуално? Това ми се гледа. Всеки за себе си. Писна ми от точно тези отбори и от саботажи.

# 95
Познах, кофти. Скромно момиче е Анелия, няма интрига, хайде вън.

# 96
  • София-Младост
За себе си чак на финала.
Като станат 8 май ги събираха.

# 97
Някой тих и скромен ще спечели накрая. Артур или Елена най-вероятно. Николай, Денислав и Андрея ги държат само за шоу там.

# 98
  • София
Еее, след думите на Ангелов,че е предател, Денислав сега никъде няма да е добре дошъл.

# 99
Жалко за Анелия. Трябваше Денислав да си тръгне. Дори Николай не е толкова дразнещ, колкото него.

# 100
  • Другата България
Чак скучен беше днешния епизод.
Предвидим.
Още като се започна на всяка дума : "Анелия, Анелия, Анелия..." , и беше ясно, че ще е тя, да не говорим, че още снощи предположих, че ще  е една от двете, дори когато гласувах днес за нея, го написах.
Изобщо не мога да кажа кой е по-добър готвач, такава манипулация досега май не е било, какъв готвач е Николай, те всички готвеха за него, просто Артур и Камен стават, затова и Николай спечели, на второ място, на първо беше сценария. Да не говорим, че червените не го харесват Денко, и дали имаше саботаж - дали нямаше, все тая, ама от сценариите на Тупарев ми се губи желанието да доглеждам, след последните реклами дори прехвърлих канала.
Опорочиха и това предаване, много жалко.
Да дават чека на Никито или на Валя с налудничавия поглед, и да се свършва.
Ако някой различен от Артур спечели, и с този формат ще приключа.

# 101
Денислав много ясно, че ще отиде при жена си. Не разбрах защо това толкова ги жегна всичките.

# 102
  • София
Денислав много ясно, че ще отиде при жена си. Не разбрах защо това толкова ги жегна всичките.

Може дори да не избират,а да им е казано какво да  кажат.

# 103
Що пък да е ясно? Като мъж на жена си ще се държи където и когато трябва. Ако може изобщо.
След като участват в състезание да се държат като зрели хора. Ако имам мнение и принципи, трябва ли сляпо да следвам жена си? Не.
Елементарно, инфантилно поведение.

# 104
  • София
Според мен така както си избраха отборите в състезанието, така трябваше да ги оставят и да направят резервациите.

Общи условия

Активация на акаунт