Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 317
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Ангелов май трябваше да премести някоя дама от червените при синия отбор. Червените са тълпа в кухнята и ще се побутват, сините не се виждат като се пръснат по станциите. Мисля, че никой от нарочените няма да си тръгне, някоя жена ще бъде жертвана, интригата да върви, какво да правиш.

# 76
  • София
Мен ако питат Николай ще изгоня.

# 77
За съжаление той няма да си тръгне, разбира се. Нищо, че за пореден път се видя кой е по- добрият готвач. Не знам какво е това тикане на тоя Николай… нищо не показва освен злоба. Абсолютно никакво покритие върху това огромно самочувствие.

# 78
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че трябваше някоя от жените да иде при сините - например Виктория, защото явно много добре се разбира с Николай и Андреа

# 79
  • София-Младост
От къдя на къдя...

# 80
  • София
Е, Виктория е изцяло на страната на Андрея и Николай, как ще готви за Денислав.Значи Мариела като врещеше беше добре, а Денислав не вика толкова,но пак пречи.Жалко,че се довери на червените.

# 81
  • Пловдив
Дали пък все пак Денислав няма да си тръгне тази вечер?

# 82
Предчувствам, че ще се разделим с Анелия.

# 83
  • София
Дали жените нарочно съботират Денислав? Сините са доста по-добри.

# 84
Ангелов е най- големият интригант. И никой не се усеща...

# 85
  • Русе
Според мен ще изгони Елена.

# 86
  • София
И аз мисля, че Анелия ще си ходи.

# 87
Какво е това крещене, какво е това чудо.
Знам, че в темата настроението е друго, защото тук се мрази Николай за Добро утро и Андреа - за Добър вечер, но ако и сега някой каже, че Николай не става, не е добър готвач, не може да води кухня и т.н.... не знам на какво отгоре може да го каже.

# 88
  • София
Жените прецакаха Денислав. Невъзможно е толкова вечери по ред да издават и да правят нещата както трябва, а точно сега да не се справят. Те не го искаха там.

# 89
Според мен червените саботираха. Някак ми се губи удоволствието от играта заради тези глупости.

Николай направо да го правят победител. Големи четки, голямо нещо. Той сам започна да саботира отбора си откакто Денислав се премести при тях защото видя в негово лице друг лидер. Подъл и недостоен е.

Общи условия

Активация на акаунт