Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 272
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Имам един въпрос, който ме тормози много и ви моля да ме спасите от безсънни нощи разсъждения 😅 Къде точно отиват омлетите, бургерите, кебапчета, кюфтета? Яде ли ги някой наистина или ?

# 61
Надявам се, че снимачния екип и участниците ги хапват. Едва ли изхвърлят толкова много храна. Не знам 🤔

# 62
  • София
Цоп и аз тук. 😉
Гледам не се пише много, та мисля да ви чета и следя, а и не остава много до финала.
Загледах покрай ВИП гостите от Игри на волята и взе, че ми хареса, снощи също гледах и тази вечер ми е любопитно кой ще си замине. Дано да е Николайчо. 🙂

# 63
  • Sunshine state
Аз днес се ентусиазирах и направих кебапчета по класическа рецепта. Готвим! 😋😁

# 64
  • Другата България
Цоп и аз тук. 😉
Гледам не се пише много, та мисля да ви чета и следя, а и не остава много до финала.
Загледах покрай ВИП гостите от Игри на волята и взе, че ми хареса, снощи също гледах и тази вечер ми е любопитно кой ще си замине. Дано да е Николайчо. 🙂
Няма да е Николайчо.
Гарантирам го.

А ти си признай, че "цопна" тук заради Андреа!

# 65
  • Варна
40 омлета кой ги хапна?!

# 66
  • София
Цоп и аз тук. 😉
Няма да е Николайчо.
Гарантирам го.

А ти си признай, че "цопна" тук заради Андреа!
Хах,Мери Simple Smile Ясен ми е и на мен Дявола.
Понеже не знае ,но не е задължително да си номиниран и да те изпъдят.Дори по-често не е така.

# 67
Хайде и аз тук. 🤗 Случайно надникнах и... бях приятно изненадана от домакина. 🥰❤🌹

И аз мисля, че "двубоят" Денис - Николай няма да се разреши тази вечер.

Гласувах за Виктория (макар да осъзнавам, че Валентина е доста по-опитен готвач от нея, но иначе е... брррр) и за Артур.

# 68
  • Другата България
Колко са жалки Андреа и Николай, обсъждайки как Денислав дърпал отбора надолу.....

# 69
  • София
Голямо кряскане пада. Тази Виктория кога толкова си повярва, че така обижда Денислав.

# 70
Всеки втори коментар на Виктория е плюене по Денислав. Вече е досадна. Така и не разбрах защо го мрази толкова много?

# 71
  • Другата България
Има ли някой, който да изтърпя крякането на Мариела? Ужас хора, няма такова врякане, ужас!
Виктория и тя не си пести глупостите, като капак се върна и Валентина!
Дори не знам реда, в който искам да си тръгнат трите, а ако може да са заедно....

# 72
Тя щото е направо чудна 😆 Баш пък тая Виктория на никого няма право да се подиграва. Като се разврякат направооо ми се надува главата.
Ужасни бяха.. Камен много добре го каза - пуяка Николай с пуйките 🤣

# 73
  • София
Николай ми става все по-противен с това самочувствие без покритие.

# 74
  • София-Младост
Много слаб сезон.
Много обиди, малко готвене, язък.
Дори когато губят, не могат да го направят достойно.

ПП
4 на 7 ли ще играят, леко нечестно.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 20:51 от Ала-Бала

Общи условия

Активация на акаунт