Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 265
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Hell's Kitchen (09.04.2022) Сезон 4 Епизод 20

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 03:04 от Mari_Mar

# 46
Щеше да е интересно Артур да каже какви зеленчуци сложи в гювечето. Видя ми се парче домат, ама другите? Бих му пробвала рецептата.

Гледам предаването отначало и ви чета, но не съм коментирала. Нямам изявен фаворит. Но не искам Андрея или Николай да са победителите.

# 47
Ох, пак ме досмеша от злевара салтка на Денислав. Joy И тричвото кърначе. Големия готвач.

# 48
  • София
Ох, пак ме досмеша от злевара салтка на Денислав. Joy И тричвото кърначе. Големия готвач.
По сценарий на Денислав тази седмица не му върви. Ще видим тази вечер кой ще си тръгне.

# 49
Ами отборно играят жените все още. Въпросите на Мариела към Петър си бяха 200%сценарий,  толкова  любознателнаелна  и вдъхновена изведнъж ми идва  преиграно.
Андрея 3 мин бели яйце във водата, 1 мин  завива в кайма, интересно как за 5 мин направи последното, като за него  нямаше обелено

# 50
  • София
Лъжат ни здраво. Нищо чудно Чилева отзад да готви вместо Андрея.

# 51
  • София
Забелязахте ли на промото колко надолу гледа Шеф при елиминацията?
Дано да е Андреа Simple Smile ,ама надали.

# 52
Аз се притеснявам да не е Елена.

# 53
  • Другата България
Аз още снощи го предположих.

# 54
Със сигурност ще си тръгне някой, който не заслужава.

# 55
  • Пловдив
Не ми се струва да е Андреа, защото в промото ми се стори, че си е в редицата на отбора. И Денислав ми се видя сякаш, че е при червените. Освен ако не е поредният монтаж на сцени, който виждаме.

# 56
  • София
Не ми се струва да е Андреа, защото в промото ми се стори, че си е в редицата на отбора. И Денислав ми се видя сякаш, че е при червените. Освен ако не е поредният монтаж на сцени, който виждаме.
Тази вечер Денислав ще води червения отбор, а Николай синия.

# 57
  • Пловдив
Да, това е ясно, но в промото той беше при отбора, когато Виктор Ангелов изгони поредния играч.

# 58
не знам за вас ама мен всеки път ме боли да гледам как хвърлят храната в коша

# 59
Днес Николай и Денислав и искам с 300 да изгонят тоя нещастник Денислав егати простака

Общи условия

Активация на акаунт