Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 36 903
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Андреа, как успя за по-малко от 10 минути да си направи ястието изцяло наново, че и според Ангелов да е топ изпълнение?

# 31
Денис го отписваме значи 😆

# 32
  • София
И на мен Андреа ми е много съмнителна с това "готвене".

# 33
Е, не искам Денислав или Николай да си ходи утре, иначе става скука. Искам някоя жена пък. Grinning Grinning

# 34
Андреа, как успя за по-малко от 10 минути да си направи ястието изцяло наново, че и според Ангелов да е топ изпълнение?

Не го направи на ново - имаше две топки, на едната яйцето се спука и тя даде другата. А Виктория и помогна с конвектомата.

# 35
  • Пловдив
Дали утре няма да си тръгне все пак Николай?

# 36
  • София
Едва ли. Мисля, че някоя жена ще си тръгне. Гледам и Валентина се е върнала.

# 37
Може би Елена ще си тръгне. Аз така видях промото за утрешния епизод.

# 38
  • софия
Гласувах за Мариела и Артур. Мелката има хъс, не се скатава, радва ме. Артур има умения, а и не се държи грубо, не влиза в скандали. Камен ми е 3тия избор, голям образ е 😁 Николай и Андреа не ги понасям.

# 39
Мистериозните топ чинии пак влязоха в играта 😆😆
Така де .. щом единия е Николай, то работата е ясна - или Денис си заминава, или утре участник Х ще счупи някоя чиния по време на резервацията и ще го изгонят… няма какво друго да стане просто🤣🤣

# 40
  • Другата България
Много нескопосан монтаж с Андреа.
Нищо не става, нищо не прави, накрая с топ чиния за пореден път.
То е ясно, че ще я бутат до последно, ама съвсем за балами ни взеха.
Естествено, че Денислав ще е номиниран, нали трябва да има интрига.
И още по естествено е утре да си тръгне трети - жена.

# 41
Аз мисля, че това ще бъде Валентина. Тя ще си тръгне. Може би има здравословни проблеми и затова така набързо ще я изкарат. Вече в сценария нищо не ме изненадва. Но според мен трябва да е Андреа.

# 42
  • Другата България
Според мен Валентина ще остане.
Или Елена, или Анелия, ще е жалко която и да е от двете да си тръгне преди Андреа и Пуци/Цуци.
Дано да греша.
Мариела ми идва доста пренавита, някак изведнъж си повярва, вероятно научи доста, но все пак тя дойде сервитьорка в шоу /уж/ за професионални готвачи. Та на нейния "прогрес" е най-лесно да се наблегне.

# 43
В темата за спойлерите пишеше кои са с черни престилки. Споделям за любопитните.

# 44
  • Другата България
Аз поне предпочитам да не знам.

Общи условия

Активация на акаунт