Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 324
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Много нагласено ми се струва.

# 466
  • Другата България
Аз сега го почвам.
И се загледах отново - вчера някой коментираше, в походката на Мариела. Особено когато тичаше след мъжете към кухнята. Има нещо, което не е както трябва. Нищо общо няма това с адски досадното й крякане и постоянната превъзбуденост, но просто се набива на очи.
Колкото и добра готвачка да е Валентина, като човек не става.

# 467
  • Пловдив
Само че в случая точно кулинарните умения трябва да са водещото, а пък аз досега специално от Янита не се сещам да съм видяла нещо запомнящо се. Дали пък утре няма да се издъни много, та Денислав така да се жертва в промото?

# 468
  • София
Янита в общия случай мълчи и не се сещам, че е там. Обаче Мариела, Валя и Виктория са кошмар. Кряскане, обиди, псувни. Предполагам, че Янита ще отпадне. Денислав е много по-добър готвач.

# 469
Определено се целеше интрига от Ангелов с поощрението на Валя. Моля ви, хора, за кого комбинация от пържен мозък и настъргана ряпа(с най-фантастичния дресинг Wink) върху пюре от грах ще се хареса. Ряпа? А ма как! Това е просто гениално...от Валентина.
Николай как бавно свеждаше главица след японското му фиаско Smiley
И момента на сценарната бездарност. Скучноватото семейство Делчеви един срещу друг! Ако бяха някакви симпатични хора, които са спечелили зрителите с умения, характер, чар, да ни вълнува тяхната битка, а сега едва ли не очакваме и двамата да си тръгнат.

# 470
Янита е много груба и неприятна и аз се чудя какво и е харесал Денислав. Неприятна женица е и не показала кой знае какво в предаването. Денислав е по-добрият готвач.

# 471
  • Другата България
Янита в общия случай мълчи и не се сещам, че е там. Обаче Мариела, Валя и Виктория са кошмар. Кряскане, обиди, псувни. Предполагам, че Янита ще отпадне. Денислав е много по-добър готвач.
Ако следваме сценария, сега е ред на Янита. После Андреа. И остават три на три. Не помня кога даваха черните куртки?

# 472
  • София
Не вярвам Денислав да си тръгне. Време е скучната Янита да си стяга багажа. Особено пък след това промо, абурд да изгонят Денислав.
И как и даде цели 4 точки на Андреа, шеф Ангелов? Без аспержи.

# 473
  • Пловдив
В първи сезон дадоха черните куртки, когато бяха осем човека. Във втори или трети сезон дадоха на седем. Тогава ми остана един привкус, че нарочно направиха предизвикателство, за да ги заслужат, че на някой да не дадат. Губи ми се дали не беше заради Петко във втори сезон.

# 474
Добре де, на мен ли нещо ми се губи или на останалите участници, на които липсваше компонент - директно 0 точки, заради това. На Андреа ѝ липсва компонент - 4 точки ? Как стана 0+0+0=4 ?
Така де, дано му е вкусно на шефа да си хапва манджата, дето Андрейчето пак я ровеше с олигавените пръсти 🤣

# 475
А не, не, и не! Андреа до черната куртка не искам да стига.
Не знам защо толкова мразят Валентина.
Явно ѝ завиждат на уменията.
Аз я виждам на финал с Николай от мъжете.

# 476
  • Бургас
Шефа се изгаври тази вечер!
Как ,,прости,, на Андрея липсата на основни продукти в ястията,не ми стана ясно!?
Андрея трябваше да е номинирана!

# 477
Омраза към Валентина не е за готвенето, а по скоро, че минава през труповете им за финала, крещи им истерично, меси се на станциите на другите, не си признава собствените грешки, а топи за тях друг. Обижда ги как ли не и после крокодилските сълзи, що колегите така. Еее то всичко си има граници. Изключително неприятна жена.

# 478
  • Велико Търново
И момента на сценарната бездарност. Скучноватото семейство Делчеви един срещу друг!
При това - за втори път.

# 479
  • София
Дали?    Преди първия им дуел, пак така в разговор тя много категорично му заяви: "Аз няма да си тръгна!", макар че тогава май нямаше такава вероятност. А сега доста по-обрано му каза: "Аз не искам да си тръгвам..." и многозначително го погледна! На мен ми заприлича, като че му заповядва да изгуби, за да остане тя!

Общи условия

Активация на акаунт