Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 335
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Мариела е най-лигавия, противен, крякащ и отблъскващ зрителя играч евър! Заболя ме главата да и слушам каруцарските крясъци и скачането като пет годишна татина лигла. Отврат за гледане е.

# 451
Дадоха Валентина да  плаче, начи един ще си ходи. Тази жена е ужасна.

# 452
Ангелов защо не им прави забележка за презентацията? За кой пореден път гледаме зеленото пюре, разстелено в чинията на Елена? Не е грозно, но на други все казва, че нямали въображение.

А този рев пък от Валентина сега за какво беше? 🤔
 И Мариела ми направи впечатление каква използвачка е-щяла да научи от нея каквото ѝ е нужно и ще се врътне. Е, не е доблестно така.

# 453
  • София
Явно Валентина я бива повече от мъжкараната и Виктория, щом толкова я мразят.Първо да си ходи мъжът от семейната двойка, после жената (Денислав), и тогава другите.

Искам ножа, слабост са ми.Както и тиганите.

# 454
  • София
Не е истина колко са ограничени.
Мариела с дръпнатите очички изби рибата.
Ганьо, Ганьо...

Искам семеен дуел, Денислав - Янита, ще е шоу голямо:))
ама не вярвам да го направи шеф Ангелов.

# 455
  • София
Признавам си, че дори да бяха велики готвачи Денислав и жена му /а те не са!/ пак не бих могла да ги понеса... той мазен и явно неспортсмен, а тя най-грубата жена, която съм виждала. А пък гласа и... Rolling Eyes

# 456
  • Пловдив
Валентина определено може да готви и това много дразни тройката в отбора. Снощи останах с впечатлението как Елена я разбра все пак достатъчно, че да могат да работят заедно.

# 457
  • София
Ще се изядат от яд Виктория и Мариела, че Валентина е с класа над тях. Колкото и да злобеят, шеф Ангелов вижда кой може и да импровизира и рискува, и да готви.

# 458
И сега ако им даде 1.45 за готвене..
Мариела що води записки?

# 459
Може да е всякаква Валя , но от към готвене е най-добрата жена и това ги дразни Големия 🍑 и Мариела. Но Ангелов вижда кой колко може.

# 460
Не е истина колко са ограничени.
Мариела с дръпнатите очички изби рибата.
Ганьо, Ганьо...

Искам семеен дуел, Денислав - Янита, ще е шоу голямо:))
ама не вярвам да го направи шеф Ангелов.

Те вече бяха един срещу друг наскоро.. преди 2-3 седмици 😆

# 461
  • Sofia
Уфф,пак ближе пръсти Андреа и после пипа продуктите 🤨
...пък и нагло,взима чужд ориз 😡

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 21:31 от Doli

# 462
  • Пловдив
Тази вечер много се надявам, че Андреа ще е номинирана. А утре много се надявам да разчупят малко нещата и Янита да си замине, или Мариела, че и на нея й е време.

# 463
  • София
Май само Николай се справи спокойно. Другите доста са се притеснили. Надявам се хитрушата Андреа да е номинирана.

# 464
  • София
Интересно как не им се свари ориза за един час, като в оризоварката става за 20 минути?

Общи условия

Активация на акаунт