Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 308
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Гледам ги жените... Няма нищо женствено в тях.. Валентина защо куца е ясно. Виктория ходи поклащайки се, Мариела и тя странно. Янита, все едно има егати мускулите, разперила тия ръце встрани все едно отива на боксов мач. Елена просто се губи из тези жени - булдози.
Андреа се гримира отвратително ! Няколко епизода не се беше клепала така, днес пак със спирала на долните мигли и тази издължена очна линия. Омръзна ми да слушам само fuc*ing от нейната уста. Не вярваме че жена има толкова грозен изказ като Андреа и Мариела.

# 481
Кога пък е отпадал номиниран с оранжева престилка? Все накрая шефът си избира някой друг, който не му харесва.

# 482
  • Sunshine state
Това с ориза явно беше някаква шашма, защото масово имаха проблеми и не им се свари. Как пък на японския шеф увря толкова бързо? Андреа не слага продукт и взима 4т, а на останалите без един, дори не им пробват ястията и им дават 0т. През цялото време само врънкаше Николай да й помага, та чак Чилева й направи забележка. Трябваше тя да е номинирана също.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 01:32 от Pupitka

# 483
Почти сигурно е, че няма да има изгонен, с оглед видяното от промото. Въпросът ми обаче е следния: Какво се случи с картите-предимства,които си спечелиха в игра Артур и Денислав,като за първия вече е ясно че няма как да се въползва от нея, освен ако няма някоя уловка?

# 484
  • Sunshine state
Аз тия карти вече ги забравих дори.

# 485
Те картите са за спасение от наказание. Демек, когато имат предизвикателство и отбора им загуби, и им дадат някое “кофти” наказание, могат да се сменят с участник от другия отбор. Картите им не са за спасение от номинация.
Иначе да, странно, че нито единия така и не си я използва.. не е като да нямаше кога😆

# 486
  • София

Hell's Kitchen (23.04.2022) Сезон 4 Епизод 26

КОД
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10402/videos/27856.smil/playlist.m3u8       
Код:
https://rb.gy/8pfakt 

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 03:01 от Mari_Mar

# 487
  • София
Това с ориза явно беше някаква шашма, защото масово имаха проблеми и не им се свари. Как пък на японския шеф увря толкова бързо? Андреа не слага продукт и взима 4т, а на останалите без един, дори не им пробват ястията и им дават 0т. През цялото време само врънкаше Николай да й помага, та чак Чилева й направи забележка. Трябваше тя да е номинирана също.
И аз така мисля. Когато Николай слагаше ориза си, той вече изглеждаше сварен.

# 488
Варят ориз в оризоварка - да им бяха раздали просто ориз, какви точно умения изисква това? Че и по нула точки. Ми то това е все едно да дадеш на някой да ти сготви нещата и да ги вземеш.

# 489
Нямам такъв уред, но точно в оризоварката да не ти се свари ориза...
И аз ми се чудих.

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 08:27 от *Биле омайно

# 490
Не съм гледала още, но оризоварка имам, всеки път е перфектен оризът. Учудвате ме, че е имало проблем с ориз, приготвен в оризоварка, ще взема да намеря време да го пусна днес😆

# 491
  • София
Като не си сложиш ориза на време естествено, че ще суров.
Организация трябва.

Христос воскресе!

# 492
Аз гледам с няколко епизода назад, въпреки че с голямо любопитство чета тук какво е станало и в последния епизод.
Вчера изгледах най-сетне епизода с изгонването на Артур и като знаех какво ще стане наблюдавах внимателно всички.
Според мен е станало нещо преди това, което няма да ни покажат и затова го изгониха, а не заради изгорелите скариди. Всички знаеха и играеха пред камерите, нямаше никаква изненада.
Самият Артур беше съвсем различен от обикновено, направо все едно не беше той. Влачеше се там и си казваше репликите, но защото трябва, да мине и да се свърши.
Виктория беше най-слабата актриса, изобщо не изигра страх, че ще си тръгне или изненада, че остана.
Може би е нарушил правилото, че не трябва да има физическо насилие и е посегнал на някого. Иначе не виждам причина да го изгонят, а да оставят Виктория. За такива неща обаче правилата са безкомпромисни, могат да си крещят и да се обиждат, но физическа саморазправа не. Също така нямат право да скачат на шеф. Знаят какво ги чака, подписали са договори, ако не могат да издържат да си стягат куфара и да си заминават, както направи Юра.
Нито ги съжалявам, нито обвинавам шеф и сценаристите.
Онзи ден мернах случайно малко от Сървайвар, лежаха във вода. За мен това е по-унизително и безсмислено, отколкото каквото се случва в кухнята. Тук поне, който иска да учи, се научава на много неща и това ще му носи пари после, дори и да не спечели наградата. Обаче и в двете предавания участниците са отишли доброволно, подписали са договори, не са малоумни и считам, че знаят защо са там, нещо което аз няма как да знам от дивана вкъщи. Blush

# 493
"Сървайвър" е по-безсмислено - само един печели, а останалите си развалят здравето. Но в никакъв случай не е по-унизително или по-изкуствено и режисирано. Виж "Игри на волята" счупи тъпомера с режисура и нагласистика.
Но акълът ми не го побира как нормален професионалист готвач ще се унижи да се кандидатира за "Хелс кичън".  То и затова са събрани от кол и въже...

# 494
  • София
Сигурна съм, че днес или няма да изгони никого, или някой друг, но Денислав и Янита ще продължат, макар и двамата да са номинирани. Сценарият вече е очевиден. Трябва да си пълен дебил, за да не може да си свариш ориз и то в оризоварка, а какво остава готвач с 10+ години опит, било то и в чужбина..

Общи условия

Активация на акаунт