Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 326
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Мен вчера Мариела ме издразни с коментара си за Елена. Същата била, като Валя. От това, което ни показват, Елена ми се струва най-директна, без да е цинична. Казва си със спокоен тон, кое не харесва с кое не е съгласна. Опитва се да избягва скандали и да се сработи със всеки. Когато не е била права си признава и, ако заема страна, е на правия в ситуацията, а не на по-симпатичния. Коментарите ѝ ми се струват на място. Като този, че Валя иска все да ѝ слугуват в кухнята. В петък мисля, че беше, когато Ангелов изгони Вики, Мариела и Янита. Валя почна пак с “дай ми..”. И преди го е правила. Мен лично това най-много ме дразни в колеги. Може би бих влязла в положение на Валя, заради крака, но да си оставям моята работа, заради чуждата и аз да обера после негативите.. ми няма да стане.
Мариела ми направи грозно впечатление и в предната серия, когато праха куртките и направи коментара за холандския фон дю тен. И тя ходи вечно нагримирана. Да беше Валя или Янита, ОК.  До сега ѝ симпатизирах до някъде, но вече не.

# 496
Трябва да си пълен дебил, за да не може да си свариш ориз и то в оризоварка, а какво остава готвач с 10+ години опит, било то и в чужбина..

Или да са ти скроили номер с  "пипната" яйцеварка. И по договор нямаш право да кажеш на шефа какво мислиш за това, защото ще последваш Артур...  Изобщо за повечето им издънки нямам обяснения и подозирам саботажи и инсценировки. Това са готвачи все пак, не любители. А то любителите в "Мастър шеф" са доста по-добри.

# 497
  • София
Мариела е ужасно неприятна, само кудкудяка. Не вярвам да са се подписвали и толкова да си вярват, че е сценарий това унижение. Дори по сценарий те са там с имената и с лицата си, а не в роли.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 18:25 от Andariel

# 498
  • Пловдив
Все се надявам, че тази вечер ще си тръгне някой от номинираните - за предпочитане Янита. В първи сезон имаше поне двама номинирани, които си тръгваха след резервацията, която са водили.

# 499
  • Другата България
И аз съм заложила на Янита, пък да видим.
Време ѝ е.
А и от промото така ми се стори.
Не мисля, че ще е Денислав.
Този път не мисля и, че ще е друг.

# 500
  • София
Сигурна съм, че днес или няма да изгони никого, или някой друг, но Денислав и Янита ще продължат, макар и двамата да са номинирани. Сценарият вече е очевиден...
Аз пък вече приемам оранжевата престилка за имунитет от изгонване.

# 501
Трябва да си пълен дебил, за да не може да си свариш ориз и то в оризоварка, а какво остава готвач с 10+ години опит, било то и в чужбина..

Или да са ти скроили номер с  "пипната" яйцеварка. И по договор нямаш право да кажеш на шефа какво мислиш за това, защото ще последваш Артур...  Изобщо за повечето им издънки нямам обяснения и подозирам саботажи и инсценировки. Това са готвачи все пак, не любители. А то любителите в "Мастър шеф" са доста по-добри.
Някой от  участниците спомена, че е била повредена и се е  наложило да го варят по стандартния начин. Съответно и времето не е било достатъчно.

# 502
Светъл празник, съфорумци!

Аз не помня предните сезони имаше ли толкова мастър класове? То стана като при любителите в другото шоу.
Андреа каза, че оризоварката ѝ не работела. Възможно ли е да спират тока на контактите по дадена стена? Конспирация, но вече всичко ми е възможно. Слагаш ориза, мислиш че се вари, а тока е спрян и след примерно 15 минути откриваш, че е суров...Освен на Николай на останалите беше несварен. Друга глупост беше да им дадат от прекрасното телешко, но малко парче и вече отпуснато, те го мъчиха, то ги мъчи...а бе съдраха го. Такъв скъп продукт поне можеха да им го нарежат предварително.

# 503
  • София
Нямам такъв уред, но точно в оризоварката да не ти се свари ориза...
И аз ми се чудих.

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Воистина воскресе!

Само ако не е включен в контакта, или са забравили ,като изберат програмата, да го пуснат.

# 504
  • София
...
Аз не помня предните сезони имаше ли толкова мастър класове? То стана като при любителите в другото шоу.
...
Яко копиране от Мастършеф направиха тази година. Както със състезанията всеки срещу всеки, така и с мастър класовете.

# 505
  • София
А какво друго им остава, за да вдигнат рейтинга? А и вероятно хората си плащат за рекламата, нали му казват продуктово позициониране. Пак е по-добре, отколкото да ги изкарват по всякакви знайни и незнайни места и каравани в глупави игри и още по-досадни "випове". Обаче и те нЕкой хонорар трябва да вземат, че ковидът им се отрази.

# 506
А на мен точно в този сезон ми харесва, че ги изкарват извън студиото. Поне в тези епизоди намаляват с 1/3 биг брадър общежитието. Някакво разнообразие се създава, че все едно и също в кухнята.

# 507
  • София
И навън е едно и също - все някой нещо не разбрал, карат се, той крещи.
Алисия като я видях, тя доста надула джуките. Тези жени не се научиха, че започват да приличат на патици в профил от толкова филъри.

# 508
  • Sunshine state
На чен сезона много ми харесва, повече от предния - има започнящи се характери и разнообразни задачи. Нагласено или не, все тая.
Според мен Янита ще си ходи този път.

# 509
То се знае, че им правят саботажи. За България е сравнително ново предаване, но в Америка има вече доста сезони и изтекла информация, въпреки договорите за поверителност.
Наемат слаби готвачи, а като задобреят им правят саботажи, например да им сменят солта със захар. Те би трявало да се усетят, ако не се усетят излизат некадърни. Ненапразно всички им казват да опитват. В едно интервю на Гордън Рамзи той каза, че като е на работа само закусва овесена каша, а после от толкова опитване няма начин да яде обяд и вечеря. И тренира страшно много, за да не надебелее от толкова ядене. Опитване му е цаката.
Всеки участник след първия сезон знае, че ще бъде навикван. Даже Рамзи е още по-брутален от Ангелов. И все пак има много желаещи да участват. Един от участниците беше казал, че на Рамзи не му омръзва да обяснява и показва подробно щом го попитат. Вярно, че им крещи после, ако сбъркат, но участникът казваше, че винаги си е заслужено. Вярно, не всеки би изтърпял такива обиди, дори да си знае, че е виновен, но участието е напълно доброволно. Всеки си знае прага на търпимост. А който иска да учи, наистина може да научи много.
И много ясно, че няма да имаш право да крещиш и да биеш шеф. То и в реалните кухни нямаш. Grinning
Също така в американското предаване им плащат седмична заплата, защото им използват труда и професионаните умения. И гостите им наистина ядат, когато успеят да сготвят, макар и да не е чак топ храна.
Много съм разочарована, че в българския вариант храната не се дава на публиката. Не разбирам защо го правят. Друго нищо не ме дразни така, както това. Imp

Общи условия

Активация на акаунт