Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 341
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Вярно, че Рамзи показваше, а нашенецът само крещи. Нищо не показа.

# 511
От това опитване и насилствено дояждане на нехаресаната храна имам чувството, че Виктория съвсем взе да се търкаля. Че е пълничка е видно, но в последните епизоди ми се струва още по окръглена. Елена скоро каза, че не може да погълне повече от онзи амюз буш 20 порции които трябваше да изядат за отрицателно време.

# 512
Много съм разочарована, че в българския вариант храната не се дава на публиката. Не разбирам защо го правят. Друго нищо не ме дразни така, както това. Imp
Как така не се дава, като идват "Випаджиите" и си поръчват? Simple Smile
После им носят или, както в повечето случаи, не им носят. Grinning

# 513
  • София
Който и да си тръгне преди Андреа,няма да е справедливо.
Безкрайно нагла с поведението си вчера,но Шеф я "награди".
Все някой й е длъжен да й помага и подкрепя и все й е виновен езика,към който чухме каква псувня отправи.
И била тук,за да спечели-разбрахте ли?
Много се смях с пъкления план на Виктория да удуши със стреч фолио Валя,докато спи -детайлно измислено Simple Smile

# 514
  • Sofia
Който и да си тръгне преди Андреа,няма да е справедливо.
Безкрайно нагла с поведението си вчера,но Шеф я "награди".
Все някой й е длъжен да й помага и подкрепя и все й е виновен езика,към който чухме каква псувня отправи.
И била тук,за да спечели-разбрахте ли?
Много се смях с пъкления план на Виктория да удуши със стреч фолио Валя,докато спи -детайлно измислено Simple Smile
Това със стреч фолиото си е заплаха за убийство. Трябва да имат психиатър наблизо продукцията,че с тези участници да не стане беля..

# 515
Ох днес май мъжлето ще си ходи.. жертвайки се да остане индианката бу-бу-буботи

# 516
Нищо, поне ще знаем кой ще си тръгне другата седмица.
Тази е такъв троскот , че не знам как избута до тук

# 517
Вчера първата тъпотия беше да им дадат тъъъничко парче телешко, от което да отрежат филия 3мм. Що не направи Ангелов показно как се прави? Хубаво го отряза япончето, ама дебело парче месо, остър нож - кой няма да се справи? Другото беше с оризоварките. Имам такава и трябва да си пълен идиот да не можеш да си свариш ориза. Единствено, ако не работи или не го пуснеш навреме, но мисля, че те си го сложиха още в началото.
Другото, което вече стана много дразнещо е да се номинират едни, а да се гонят други. Защо изобщо има номинирани? Бутат се участници, които са интересни, въпреки, че се дънят. Сякаш е съвсем друго предаване този сезон. Също така, не че имам съмнения в уменията на Ангелов, но ако ще го раздава, като Рамзи е редно и да показва, като него.
И каста не струва този сезон, не знам какво им става и защо така опорочиха и този формат. А може и читави хора да няма кандидати за участие - все пак често унижението е в повече и безпричинно. Това с лъжиците мас - честно, аз щях да му я изплюя в лицето и да си тръгна. Храна по главите, ядат хартия… ако си готвач и искаш да учиш ще идеш по-скоро в Мастър Шеф или ще се запишеш на някакъв мастър клас. За чий ще ти е да те правят на маймуна пред цяла България?
Надявам се Цуци да поеме към къщи, крайно време е.

# 518
  • Другата България
Ох днес май мъжлето ще си ходи.. жертвайки се да остане индианката бу-бу-буботи
Точно затова мисля, че ще си иде тя.

# 519
  • София
Туко виж си отишли и двамата.

# 520
Дано да е Янита или Андреа - и двете го заслужават.

# 521
  • София
Предпочитам Андреа да си ходи. Тя само се мотае наоколо и иска да й помагат. Янита поне пречи, има някакъв екшън при нея.

# 522
Предпочитам Андреа да си ходи. Тя само се мотае наоколо и иска да й помагат. Янита поне пречи, има някакъв екшън при нея.
Съгласна съм,  Андреа има и доста груб език, който предпочитам повече да не слушам.

# 523
  • София
Денислав готови без желание днес. От промото се вижда, че Янита готви при червените, значи е спечелила.

# 524
Айде днес,  Пуцитата под ръка и към домА. Simple Smile

Христос Воскресе!

Общи условия

Активация на акаунт