Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 353
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък си мисля че Янита ще си ходи.

# 526
  • София
Мисля,че Денислав се опитва да спаси задника на жена си.

# 527
  • София
Прекалено очевидно го прави и на шеф Ангелов може да не му хареса това. Играе си с огъня Денислав.

# 528
  • София
Другите как подигравателно се смееха на Денислав. Много тъпо ми се видя.

# 529
  • София
Въпреки всички игри на семейството, дано тази нахалница най-после да си тръгне!
То бива-бива, ама чак така ачик и нагло... Flushed

# 530
  • София
Крокети от козе сирене с ягоди и вагю от къде са отпадъци? В менюто няма козе сирене, ягоди и вагю.

# 531
  • София
На Валентина може да не й харесва, но тази вечер Янита командва кухнята. Валентина може само да изпълнява.
Денислав нарочно се провали. Не вярвам, че може да изкара чиния като повръщано и нацвъкано. Янита доста добре се справи.

И аз се зачудих комплимент от толкова скъп продукт, пък от отпадъци. Как хем така, хем иначе? Никой не оставя отпадъци от скъп продукт.

# 532
  • Пловдив
Янита обаче явно доста ще се издъни, защото не виждам друга причина Денислав да иска да си ходи освен за да остави нея вътре

# 533
  • София
Валентина като нищо ще я издъни.

# 534
  • Пловдив
Ако тази вечер й е последната - все ми е едно кой ще я издъни. Мариела и Виктория поне доказаха, че могат да работят

# 535
Това си беше саботаж срещу Янита. Чътнито не станало, върнати стекове, а тя търси готови компоненти да ги сложи на паса при нея, а те не спряха да се карат. Кой обра парсата?

# 536
Какво толкова мразят Янита и Денис не знам 😃 Сега вярно, че тя не е най- добрия готвач, ама другите ще се гътнат от злоба вече

# 537
Дано си тръгнат и двамата! Детска работа, като че са в шести клас. Денислав има реален шанс да спечели, ама жена му не го пуска.

# 538
  • София
Тази Виктория докога ще я търпи шеф Ангелов? 1234 поредна издънка. Миналия път даже я предупреди, че повече прошка няма да има.

# 539
  • София
Тъпо от страна на Янита да кара Денислав да тръгва с нея. Странно семейство. Да си ходят, другите ще умрат от кеф.

Общи условия

Активация на акаунт