Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 346
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Миналата вечер шеф й го каза на Янита - че е като сянка в кухнята. Аз съм мерси да я гледам повече. И Денислав не ми харесва кой знае колко, но поне го виждам, че може повече от нея.

# 541
Мисля че Ангелов ще се смили на Денислав да си тръгнат заедно. Евала така се прави в името на любовта. Николай няма за какво да го коментирам. Само за Денис говори. Айде постигна си целта. Няма да го има всякаш.

# 542
  • София
Денислав е луд да се жертва за тази мъжкарана, но пак слуша нея! Сега щастливия Николай като се развихри, ще се окаже,че досега е "крил таланта" си.

# 543
Подла е Янита. Ако, мъжо ѝ беше изгонен, тя щеше да остане

# 544
  • София
"Аз не искам да си тръгвам!" Все едно някой от вече тръгналите си го искаше...
Супер нагло същество! Rolling Eyes
Дори не може да се зарадва на това, че мъжът и има шанс да спечели сезона. Вместо да му даде кураж на тръгване...  Егоизъм в действие!

# 545
Боже, що за егоист! Той се опитва 100 пъти да я спаси, а тя накрая му вика 'тръгвай с мен' Joy

# 546
Виктория и Андрея са гола вода. Не знам докога ще ги търпи Ангелов. Следващите две изгонени трябва да са те.

Тъпо от страна на Янита да му казва това при положение, че той има шанс за победа.

# 547
И е тъпа. Имаше шанс да спечели мъжът ѝ. Дано върнат някого от отпадналите на тяхно място. Артур например

# 548
Какво значи в името на любовта, това е състезание с един победител накрая, какво не е ясно? 100 000 лв. явно са им излишни, абсолютно не разбирам как може да спреш порив на човека, когото обичаш, при положение, че при евентуална победа наградата пак ще дойде при теб.

# 549
  • София
Е, не го очаквах това. Тази Янита много тъпо парче.
Вместо да надъха мъжа си, да се бори и заради нея, тя му попари целия ентусиазъм. Не искам да си ходи Денис, че съвсем скучно ще стане. И огромно предимство за малкото останали, които наистина умеят да готвят. Тц тц

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 22:09 от Diavolo

# 550
  • на село
Тъпо постъпва Янита- двамата сме влезли, двамата ще си ходим,
Че те не играят като един човек, всеки е за себе си.
Не я харесвам тази Янита.

Не гледам много НК, но тази Янита определено е дразнеща.
От жените друг малък дразнител е Мариела, тя пък голям пискун, но има умения- признавам и, затова мога да преглътна и диалекта и вряскането Grinning

Иначе съм пристрастна към Николай, мой младоженец е, снимала съм му сватбата преди 5-6 г. Blush

# 551
  • София
Няма за кога да връщат някой. Да свършва тази мъка и да печели някоя псуваща злобарка.

# 552
  • Пловдив
Надявам се, че Денислав ще остане - искам да гледам още битки с Николай. Но май ще излезе предизвестен този край, иначе ми се губи смисъла да ги изправят един срещу друг. А другата седмица искам да си заминава Андреа

# 553
  • София
В името на любовта, но предаването не е за името на любовта, а за едни сто хиляди. Според мен е стратегическа грешка да искат да си тръгнат двамата, Янита иска и него да завлече. Трябва поне единият да остане.

# 554
  • София
Мисля че Ангелов ще се смили на Денислав да си тръгнат заедно. Евала така се прави в името на любовта.
Да, би било от любов, ако беше го решил сам! А не изнудвачката да издаде поредната заповед. Блазе му на Денислав... щом тук се държи с него така грозно, представям си какво търпи вкъщи! Но хак му е!

Общи условия

Активация на акаунт