Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 307
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Много слаб сезон, пълен провал...
Мисля, че трябва да подбират по-качествени участници.

# 586
У мен Денислав заедно с Елена и Камен предизвикваше симпатии , особено на фона на останалите - шайка простаци и грубияни . Цялото предаване е една голяма манипулация и съм сигурна , че този ход е измислен много по-рано от сценаристите. И противопоставянето в игра  на съпрузите ,  репликата на ухо и съвместното излизане. А и сигурно са наясно кой се толерира от продукцията и въобще не става въпрос за честна конкуренция за 100 хил лв. Много по-добре им е да си излязат - изкараха няколко месеца в предаването ,докато пандемията имаше негативен ефект върху бизнеса им , ще си движат ресторанта вместо да си губят времето в предаването ,А и двамата не са типажи ,които са подходящи за участие в други тв формати ( както някой участници от предходни сезони ) .

# 587
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
С нетърпение чакам да видя "мастър" класа на шеф Михалчев другата седмица.
Липсват ми много и тримата шефове на едно място. Пък и как леко
бъзнаха конкурентното предаване, дето вече не са част от него.
С японския шеф и предстоящото гостуване на Михалчев малко разчупиха
биг брадърското дъно и все пак напомниха, че гледаме шоу с майстори готвачи.

# 588
Виктория дали не е била сервитьорка в едно от заведенията от " Кошмари в кухнята"? Имаше един епизод с покъртителен персонал - собственици и персонал. Чудя се дали тя не беше сервитьорка там. Тогава Манчев пита сервитьорката няма ли да записва поръчката, тя каза, че помни. А вчера Виктория се похвали, че е сервитьорка без кочан

# 589
Абе **************** 🤬🤬 Как можаха за две седмици да си заминат двамата ми фаворити един след друг 😱😆
Еми, то остана само Валентина дето мога що годе да я понасям. Стискам ѝ палци, ама май няма да я бъде.. нищо чудно да е следващата, както са ги подкарали 🤣🤣

# 590
Отървахме се от двамата с един удар. Много яко. Тая Янита е толкова сбъркана. Любов? Сериозно? Глупост, егоизъм и патологична зависимост мен ако питат.

# 591
Това, което направи Анита не е любов.
Вече всичко сте казали, де.
Все още недоумявам как посредствени готвач като Андреа и Мариела стигнаха до черните куртки.
Да дават наградата на Николай и да свършва тая мъка...

# 592
  • София
Мариела с подмазване и поза на вярно кученце заедно с Виктория стигна толкова далеч. Андрея по квотен чужбински принцип и като провокатор-съблазнител в мъжкия отбор.

# 593
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мое предположение е, че :
Те двамата са си разговаряли и са обсъждали различни варианти и Денислав според обстоятелствата е чакал знак от нея. Та затова мисля, че те са имали в предвид и този вариант.
Не смятам така. Когато Ангелов й каза да си свали куртката, тя се обърна към Денислав с "Тръгвай!". Помислих си, че има предвид да се връща при отбора си, изобщо не я разбрах. А очевидно и той, защото когато я прегърна, й прошепна да го чака в София или където реши. Ако бяха обсъждали варианта и той да си тръгне с нея, щеше да я разбере от първата дума, нямаше да има нужда да го сугестира на ушенце колко ще му е неприятно да остане сам в предаването.

# 594
Мариела стигна до тук, защото чете и напредва. Но с похвалите на шефа поведението ѝ рязко удари дъното. Вече е непоносима.

# 595
Толкова тъп сезон. Да дават наградата на техния човек и да се приключва, ако въобще има награда.

# 596
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Доживях да видя семейството аут от предаването. Голямо бутане беше на този Денислав!!!!! Тези двамата са си лика прилика,но все още ми е трудно да си представя как са управлявали ресторант????

# 597
  • София

Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10426/videos/27892.smil/playlist.m3u8       
Код:
 https://rb.gy/qrq2er

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

# 598
Денислав беше добър готвач, и е жалко че си отиде по този нелеп начин. Още по-жалко и нелепото е ,че точно заради него и Янита "изгоряха" доста добри играчи като Артур, Анелия, Мартин. И като добавя Калоян и Емил към добрите готвачи, започвам да си мисля, че целта на семейството не е била да спечели шоуто, а да водят подривна дейност. Ами успяха! В шоуто остана плявата от злобари, лицемери и натегачи. На печелившите ЧЕСТИТО !

# 599
  • Другата България
Аз изгледах само края, спестих си крякане. Както и очаквах, Янита беше целта, Денислав ....какво да  кажа, Пуцина и Цуцина работа. Това е то да си мъж на жена си. Слушам и изпълнявам.
Следващия трябва да е Андреа. Или Мариела.
За съжаление Валентина ще  поостане според мен повече от тях двете.

Общи условия

Активация на акаунт