Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 304
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Sunshine state
Ох, много тъпо.. Как може такова нещо?? Денислав и той по на жена си акъла се води, а той никакъв го няма. 🤣

# 601
Денислав беше добър готвач, и е жалко че си отиде по този нелеп начин. Още по-жалко и нелепото е ,че точно заради него и Янита "изгоряха" доста добри играчи като Артур, Анелия, Мартин. И като добавя Калоян и Емил към добрите готвачи, започвам да си мисля, че целта на семейството не е била да спечели шоуто, а да водят подривна дейност. Ами успяха! В шоуто остана плявата от злобари, лицемери и натегачи. На печелившите ЧЕСТИТО !

Аз се обърках 😆 Какво са виновни за изгонването на тези хора? 😆 Хайде за Анелия, да, тя си замина, за да се запази Денис. Артур го изгониха, за да запазят глигана. Мартин си замина, за да се запази…. холандското нещо.
Емо си замина, заради Николай. Това го помня повече от перфектно, от онзи епизод Николай ми се превърна в противняк номер едно 😆😆😆
С Калоян изобщо не помня какво се случи, ама не се ли беше провалил просто на резервацията? Имам някакви спомени как  се подпираше и дремеше там, така че за неговото заминаване друг виновен май няма 😄

# 602
  • София
За първи път съм съгласна с Валентина. Перфектна рецепта за развод. Ако не е сценарий, той винаги ще мисли, че си е пропуснал шанса.

# 603
Янита има изключително беден речник. Слушам я вчера.. хора тя една дума не каза онова таковай сложи там, ъъъ, такова, ъъъъ ,ъъъу,ъъъ.
За мен тя има някакви проблеми , но огромен късмет, че е срещнала човек като денислав. аз не го харесвах, докато беше в червената кухня. Изпъкна , след като го премести Ангелов

# 604
Големи напъни да правите семейни консултации  на двойка, която може изобщо да няма проблеми. Joy Чак ги разведохте. Joy
Янита изобщо не ми изглежда толкова зле, че да се чудя защо Денислав е с нея, има хубава усмивка и като се засмее даже е чаровна. Няма грозни жени, а хора, които не могат да ги оценят.
На мен ми изглеждаха като двойка, в която има обич и разбирателство. Съдя от хванати от камерата жестове или думи помежду им. Надявам се да не греша.
А стоте хиляди са важни, но не са най-важното нещо. Пари се изкарват и се губят постоянно, те имат хубава професия, ще изкарат и повече, особено ако са усвоили нови умения в предаването.
Щом Гордън Рамзи показва зад кадър, може и шефс в българското предаване да го правят. Ние виждаме малка част от заснетите кадри, а точно обучението в никое предаване не се показва.
Пожелавам успех на семейство Делчеви, на мен ми бяха симпатична двойка. Smile

# 605
  • Другата България
След видяното надали Денислав ще помисли за развод.
Шегата настрана, но той явно наистина обича жена си. Чак мило ми стана.
Виж, нейната постъпка беше на съвършен егоист. Сценарий, несценарий, видяното беше "достоен" завършек на цялостното й представяне.

# 606
На Денислав не му се стоеше вече, явно и той е усетил нагласения сценарий.
 И малко му трябваше, жена му каза: тръгвай и той поддаде.
Както си тръгнаха и други добри участници, разбирайки гаврата с тях.

# 607
  • София
Сигурна съм, че днес или няма да изгони никого, или някой друг, но Денислав и Янита ще продължат, макар и двамата да са номинирани.
Скрит текст:
Сценарият вече е очевиден. Трябва да си пълен дебил, за да не може да си свариш ориз и то в оризоварка, а какво остава готвач с 10+ години опит, било то и в чужбина..

Ето заради това не играя хазарт. Smiley

# 608
  • София
Вече съм твърдо убеден, че всичко се развива по предварително написан сценарии. Те даже си имат дори и екипи от психолози, които да подбират подходящи изпълнители.

Като започнем от неистовата омраза на Виктория към Денислав (то тя по сценарий мрази почти всички), която няма абсолютно никаква основа, та минем през подигравателното отношение на всички към Денислав по време та първата част от епизода, който пък по сценарий играеше вяло и заспало, та се стигне до нескопосаната сценка с раздялата и убеждението да си тръгнат двамата.

Всъщност на няколко пъти съм писал тук, че тази година сценаристите им са абсолютно нескопосани.

# 609
  • Другата България
Коя ли ще е следващата "жертва" на Валентина?

# 610
Делчевите са готини хора, ще поработят и ще се оправят. Имали са и пак ще имат. Достойнството им не струва 100 хил.
А и колкото и да е кадърен Денислав се видя, че няма шанс да спечели - не е любимец на шефа. Взеха правилно решение - те всяка седмица са номинирани. Тази седмица и за двамата беше адски нечестно - Янита я номинираха, за да се спаси Виктория за пореден път, а Денислав, за да се спаси Андреа за пореден път. И то така щеше да бъде и за напред.
И аз не се чудя защо Денислав е с нея - ми обича си я човека. В първия епизод, когато всички влязоха нагласени Янита изглеждаше изключително симпатична и елегантна. Отишла е да готви, как да изглежда вътре. С бялата куртка над тия котлони да се цапоти с един тон грим ли😆

# 611
По принцип това гримиране на жените там ми е безумно - то са червила, спирали, очни линии. Вярно, че ги дават по телевизията, но в минали сезони чаак така не са се гримирали всички жени.
Денислав не му се тръгваше особенно, но рано или късно трябваше да се прибере и Янита щеше да му изяде главата, ако не беше тръгнал сега. Един вид си купува спокойствието.
Също така шефа каза на Виктория, че ако я види още веднъж ще я изгони. Ами вчера беше този още един път, но не го направи. А иначе и тя се издъни на станцията. И ми е супер непонятно изказването "Ти можеш, но само ако имаше кой да те води" ама ти или знаеш рецептите или не ги знаеш. И шефа като ги води пак се дънят.
Няма значение как си тръгнаха и двамата, но отношението на шефа с куртките и отношението на останалите беше грозно. Чак багажа да им събират. Очите им светнаха, шампанско ще отварят. Не бяха чак толкова неприятни Янита и Денислав има и по неприятни. Всички виждаха конкуренция в Денислав.

# 612
  • Пловдив
От останалите вътре играчи в топ 3 се надявам да влязат Валя, Елена и Камен - и тримата определено се справят добре. Мариела, Виктория и Андреа трябва да са следващите напуснали - първо предпочитам Андреа.

# 613
Аз си мисля, че семейството си е лика прилика. През цялото време имаха и добри и сполучливи изпълнения в кухнята. Не всеки може да издържи на напрежението пред камерата.
Лично аз също бих искала Артур да се върне в шоуто. Най-вече за това, че показваше интересни рецепти. Дали по сценарий или не, може само да гадаем.
Този сезон си мисля, че победителят ще бъде пак мъж.

# 614
  • Велико Търново
Ох... след извънредното излизане на Денислав и аз започнах да си мисля за връщане на Артур, ама... ако все пак стане, направо с черна куртка ли ще е и дали ще е честно в такъв случай Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт