Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 303
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не бяха чак толкова неприятни Янита и Денислав има и по неприятни. Всички виждаха конкуренция в Денислав.
Денислав даже приятен и симпатичен беше, затова още повече се чудя какво прави с Янита - мъжкарана, грубиянка и най вече не особено женствена.Вече ме съмнява,че се е родила жена,но с мъжки кариотип.И затова и командва непрекъснато.

Аз съм само за Валентина и момичето с което играха да познават продукти, все не мога да и запомня името.Виктория, злобната веселячка, която мрази почти всеки(вече не може даже да си събере ръцете на корема, по-слаба беше, като влезе), не ми се иска да я виждам на финал,както и врещящата Мариела.От сините не виждам никой за финал.Ангелов може и да вижда,но аз не.

Редакция - Дъщерята даже мисли,че му е направила магия.Тя вярва в такива неща.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 13:38 от Тайна

# 616
Да, най-нормалното нещо на света е да изкараш мъжа си, който има реален шанс да спечели формат за 100хил. лева (като те дори не са най-важното) да се докаже, да добие популярност, щото налЕ да сте си заедно - като в пети клас, голямото междучасие. Това нормален, зрял човек ще го направи ли? Любов? Мерси за такава любов! Не бяха добре в главата и двамата, тя Янита и друг път разказваше как били едно, пък после шефа ги разделил и не били едно и не знам си кво - това е някакво патологично разбиране какво е любов и семейство. Има формати за семейства и влюбени гълъбчета, да се бяха пробвали там. Не знаят ли, че в хелса победителят е само един? Иначе браво, че са се намерили и дано живеят дълго и щастливо. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.

# 617
Чакам да напишете, че Мариела и Виктория са напуснати, за да загледам отново. Не знам това истерично крещене на непознат език за забавно ли трябва да минава, за креативност в телевизията или какво, но е отвъд нещата, които сетивата ми могат да понесат.
И като цяло, кастът този сезон е пълен провал. Освен, може би, в главите на продуцинтитИ.

# 618
  • София
Да,много странен каст тази година,на всичкото отгоре по-читавите бяха прокудени.
Аз бях шокирана от вчерашния развой на елиминациите.
Сега останаха двама мъже,нали? Ако върнат някой,ще е несправедливо,мисля.
Та жена ще победи,те са мнозинство.
Иска ми се без черна куртка да е Андреа,но не знам продукцията какво мисли по темата.

# 619
  • Бургас
И аз се надявам Андрея  да остане без черна куртка!
Няма никакво място в това предаване!

# 620
  • София
Защо ли имам чувството, че някои от момичетата тук, бъркат страха със любов!?
Влюбените мъже, мили момичета, нямат нужда от заповеди и дуднене, за да направят жест към любимата, то им идва спонтанно, те живеят за това да я направят щастлива. Апропо, не видях и един мил жест или намек за влюбеност между това семейство във нито един момент, а ги гледаме от бая време и не само в кухнята.
А това "красиво и мило" /според някои/ същество се държи като началник на мъжа си и не му позволява не само собствено решение, а и собствена мисъл. Вечно начумерена, вечно недоволна и супер отблъскваща във всякакъв смисъл жена!
Не пожелавам на никого такава "любов"!

# 621
  • София
Не знам дали ще се оправят. На Денислав кой знае колко хора са му казали вече, че не е трябвало да излиза, а и за него ще остане неудовлетворението, че е излязъл без да довърши играта и да го изгонят като другите. Любов, любов, но мъжкото его все някога се събужда.

# 622
А според мен сценаристите са решили точно на празника по нескопосан начин да  ни кажат, колко са важни семейните ценности.

# 623
  • София
Не знам дали ще се оправят. На Денислав кой знае колко хора са му казали вече, че не е трябвало да излиза, а и за него ще остане неудовлетворението, че е излязъл без да довърши играта и да го изгонят като другите. Любов, любов, но мъжкото его все някога се събужда.
Мъжкото его отдавна е будно, но не в него... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
  • София-Младост
Аз едва сега изгледах трите дни и не съм ви чела, свен последните 5-6 мнения...това не е истина просто...това категорично не  е любов.
Дето е писала Тайна, магия му е направеня явно Simple Smile))
Като един пълен чехльо се държа, избра главичка, ок, беше джентълменско уж, ама после...нека аз си тръгна аз, шеф...бла-бла-бла...аз съм жена, но никога няма да спра мъжа да мен да се изяви. Нали ако са влезли за парите, те отиват в семейството, какво значение Я или Д ги взимат.
Нищо...нека се обичат по техния си начин.
Тъпо ли ти е тука - Не, тъпо ли ти е - не. "Тръгвай с мен"...леле, още не мога да го повярвам.

ПП Янита се изразява по-зле и от моя тийн, в смисъл нали така, в смисъл...

# 625
Всъщност има много хора, които са нерешителни и предпочитат половинките им да вземат решения вместо тях. И много семейства си живеят щастливо по този начин.
Естествено, че аз се пукам от яд, че Денис си замина. Той беше последния останал, заради когото гледах - демек за мен предаването приключи снощи. Въпреки това не смятам, че сбъркаха. По- добре да си върви с жена си, отколкото да остава в тая простотия, в която е повече от ясно, че нямаше да спечели. Този сезон можещите и адекватните не са на почит🤣
Не го ли видяхте, когато жена му му каза да тръгва с нея той грейна, не се замисли и за секунда. Не ми изглеждаше да е било разочароващо за него. 😅

# 626
Един мъж има ли проста и тъпа жена, враговете му могат да бъдат спокойни. Тя ще успее да го съсипе без тяхна помощ.

Любовта, казват, била сляпа. За Денислав това явно важи.
Любовта не реже крилете на мечтите ни, не иска да променя. Любовта те приема такъв какъвто си. Денислав си я харесва така - мъжкарана без много мозък в главата. И това си е неговият живот и негово право да бъде с нея. Той се грижи тя да е дволна. И за него това има много голямо значение.

При нея може би има някакъв друг вид любов...
Кой знае, не можем да влезем в обувките им. Явно са силно привързани един към друг и са подредили живота си както им харесва. Няма как да разберем дали Денислав е щастлив. Но аз лично не видях той да се бунтува срещу нея.

И да, той е по-добрият готвач. И жалко че си тръгна.

# 627
Нито някой мъж "има" жена, нито някоя жена "има" мъж.
Сам идваш в този живот, сам си отиваш.
Защо тези двамата са се събрали и как съжителстват си е лично тяхна работа.
В ситуацията постъпиха чутовно глупаво, ако са имали избор Денислав да остане.
За толкова им е стигнал акъла.
Не му е тя виновна, че той си е тръгнал с нея.

# 628
Някой разбра ли от къде е Янита?  Нещо общо със  Стара Загора, Ямбол и др. окололности?
Не ги съдете, те си знаят най- добре какво е положението им.
Някои от "дамите"  /Мариела и Виктория/ никога не са имали тази любов.
Янита му съкрати мъките, унижението и подигравките. Добронамерени и добродушни.
Нямаха никакъв шанс срещу останалите ... няма да назова думата!

# 629
  • София
Аз не разбирам те неустойки не плащат ли за доброволно отказване?

Общи условия

Активация на акаунт