Любители на котки - Тема 172

• 34 831
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Да е честита рожденичката, макар и да е "проклета дама".
Нашата е същата, гушка се само когато тя реши, иначе дере и хапе, уж не нарочно, а на игра, ама дори се спуска, само спрямо мен и мъжа ми, скача и ни захапва за ръка и каквото нацели. Спрямо детето, макар да е по-високо от мен, не го прави.
С характер е. Онзи ден бяхме във ветеринарния кабинет и нещо се получи струпване в чакалнята - тя в клетката и две кучета, съответно мопс и овчарка, едното гушнато. Чува се ядосано ръмжене, гледам аз, кучетата неми и звук не издават, нашата им ръмжи заплашително от клетката.
Иначе, без да сме я учили, носи като кученце топчета и играчки да й хвърляме.

# 181
  • София
Аз октомври май исках съвети тук дали да взема мома (бенгалка). Добре че изчаках момчето Simple Smile
нашата им ръмжи заплашително от клетката
Аш ръмжи на всичко, даже се пробва да напада. Знам колко са опасни котките за кучетата и при близка среща предупреждавам, че Аш е лош.
Оникс е душичка. Иска да играе с кучета Simple Smile

Нищо не носят моите. Оникс е по-умният. Аш, извинявай Joy
Миналата седмица дъщеря ми изнамери забравена играчка, за интелект. Дъщеря ми им сложи пръчици и схванаха как се отварят отделенията... с езици Joy

Не им хареса студа и снега. И двамата трепериха

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 13:05 от AnMary

# 182
Не знам дали съм/сме любители на котки, но от два месеца имаме един страхотен чаровник и не можем да се разберем вкъщи кой го обича повече. Кевин 😍

# 183
  • Бургас
И аз имах много лоша маца,Сузана.
Беше черна.
Тя ме научи,че котка току-така не се взема на ръце,не може така.
Харко позволява да го разнасям,но не стои да го гушкам.
Обаче е много по-мил и обичлив.
Май е по-добре котарак...

# 184
Да, котараците са май по-гушливи. Писаните са си дами с характер 🐱

# 185
И аз се убедих, че мъжките са по-гальовни. Бела не дава да я гушна, извива се, огъва се, зор да я пусна. И в стаята си ляга на табуретката, на прозореца, все сама. Няма да дойде да легне върху теб или поне до теб на леглото... А виж, Лъчко... Лъчко кЪв е подмазвач, знае как да ти извади душата с памук.

# 186
  • София
При мен и от моя гледна точка е точно обратното. Страх не ми дава изобщо да го гушкам и веднага се изнася ако е легнал и отида да го галя. Шепичка идва и си ляга върху мен и почва да ми мърка. Интересното е, че Страх си лежи при децата, а Шепа само на мен ми дава да я галя и ми мърка.

# 187
  • на брега на морето

Първият сън на Рафаела у дома.

Скрит текст:
Времето да не се е побъркало? При нас вали сняг. Такива едри снежинки не са падали през зимата Hushed

# 188
  • Бургас
Да, котараците са май по-гушливи. Писаните са си дами с характер 🐱
И май се имат за малки котета по-дълго.
Майка ми се смее,че бил нашият вече едва ли не остарял,а си играе като малко коте.
Аз нямам нищо против, много му се радвам.
И после поне с крачета се допира до мен,моя дрешка или възглавницата.

# 189
  • Стара Загора
6 часа сутринта.
Събуждам се да храня Ния и докато си цъкам на телефона чувам музика. Чалга. Бре, викам си, големи купонджии в тоз блок. 20-30 минути по-късно музиката си продължава с всичка сила. Озадачена съм, ама все пак е 6 сутринта, нямам много енергия да го мисля.
Приспах детето и ставам да си сипя вода.
Отварям вратата и музиката се чува по-силно... Да, правилно се досещате. Някоя котешка госпожица си пуснала телевизора, пуснала Планета и даже е опитала да направи още нещо, та ТВ искаше някаква парола. Как да не ги обичаш Smiley

# 190
Барби, ще ми стане лошо от смях😄.

# 191
  • Пловдив
Ох, че са сладки госпожиците, пък и телевизия пускат! Много ме разсмя тази история, благодаря че сподели! По повод снимката,  моята трицветка и тя редовно се насажда в бебешките принадлежности - количката и стола за хранене са при нас в апартамента временно, тъй като ги взехме скоро и тя веднага легна да види.

# 192
  • София
Някоя котешка госпожица си пуснала телевизора, пуснала Планета и даже е опитала да направи още нещо, та ТВ искаше някаква парола. Как да не ги обичаш Smiley
Преди две седмици може би ММ ми каза, че Оникс бил пуснал телевизора. "Просто стъпи на дистанционното и се пуснаха някакви клипове".
Пробвахме какви ли не комбинации, включително на пуснат телевизор да нацелим програма... и не стана.
Оникс ще излезе по-смарт от смарт телевизора Simple Smile

# 193
По тоя повод с тв. Един ден излизаме с детето до парка,прибираме се след известно време.. отключвам вратата и чувам някакъв мъжки глас (таткото е на работа и знам, че вкъщи няма никой) аз цялата изтръпнах! Викам на детето стой вън не влизай.. а той ама защо? Викам чакай... и му правя знак за тихо а той с пълно гърло ама защооо??  😄 аз нахлух с гръм и трясък да видя какво се случва а то тв работи,дистанционното на масата и Арчи легнал върху него и явно го включил 🙃

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 21:19 от CoCo`Milk 🥥

# 194
  • София
Хм, значи съм взела правилно решение с разклонител с ключ, който изключва всички устройства...

Блеки се уреди с нова 🏠

Любими са му чадърите

Общи условия

Активация на акаунт