Любители на котки - Тема 172

• 34 883
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Аз вече и с нагръдник не рискувам.
Едно, че Мая не го харесва и се стресира, едно, че се измъква от него като същий котешки Худини. Разказвала съм как я водихме на бунгала с нас и ползвахме нагръдник и каишка. Първо щеше да се обеси на него, после Джастев реши да я поразходи, тя заляга като партизанка и си влачи шкембенцето ниско до земята и докато се усети и тя се дръпнала от ръката му, добре, че е страхлива и докато залягала настъпил каишката и я хванал и най накрая аз я прибирам в стаята уж с нагръдник и каишка, а гледам накрая на каишката котка няма, измъкна се като на магия, добре, че вече бяхме в стаята и вратите бяха затворени. Та, това е нашия опит с нагръдници и разходки. Не ставаме за такива приключения и вече не рискувам.

# 286
  • Бургас
Харко при чужди хора вкъщи заляга по същия начин,ушите лепва на гърба,а навън си реве с цяло гърло в транспортната клетка.
Не е за разходки.
Той сам си се самоограничава и заобикаля от най-малко пет метра входната врата на апартамента,ако е отворена.
Не желае да излиза.Има котки,които бързат да опознаят света при отворена входна врата.

# 287
Има котки,които бързат да опознаят света при отворена входна врата.
От тази категория е - всяка пролука за нея е път към свободата. Ако би била човек, с изключителното й любопитство и наблюдение на всяка дейност - аха- сама да се включи, би направила кариера. У Тери поривът към свобода е толкова силен, че единтвен вариант е да контролирам този порив, без да мога да го преодолея,  да е максимално обезопасена.

# 288
Нашата е от тези, които нон стоп искат да излизат. Вече няколко пъти я гонихме по етажите, два пъти сама успя да се вмъкне в асансьора. Като е на прозореца все иска да изскочи ако може като види птици или друго. А вече и сама се напъхва в транспортната раница, като я намери отворена.
Ето как дебне навън

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 09:22 от MianaNia

# 289
Закари е така.Сакура,все още не знам.Първото и излизане от къщи,беше с мен.Ирина каза,че тя и не е подозирала,че има свят,извън къщи.
Но Зак е фурия.Не знам сега,когато се прибера и се случи няколко поредни дни без дъжд,как ще държа вратите към градината отворени.😊

# 290
Излиза на стълбите без всякакво притеснение. Гордо крачи с вирната опашка, а като я върнем, има укор - сякаш протестира "защо не ме пускате в замъка (МОЯ замък!)- забранени стаи има само в приказките". Често застава зад отворен прозорец и провлаченото "мяуу-уу" е отчаяна молба.

# 291
  • София
Ирина каза,че тя и не е подозирала,че има свят,извън къщи.
Оникс знае, че има много неща навън, но не харесва да излиза. Писва му много бързо.
Но и двамата са първи на вратата когато някой звънне или се прибира. Само като чуят ключовете и скачат.
Обичат да висят и по прозорците и да гледат през комарника.
Гордо крачи с вирната опашка
Когато излизат Аш вирва опашка и е щастлив, а Оникс я сваля.

# 292
  • София
Вчера заведох за втори път Шеичка на село. Този път мина доста по-добре, не стоя скрита само някъде, престраши се да се повъргаля в праха и да се разходи по тревата. Подгони една пчеличка, после усилено си облизваше едната лапичка, подозирам че я е ужилила. Страх учудващо също се държа добре, стоеше около нас с Шепа и накрая го хванах без проблем като се прибирахме.
Скрит текст:

# 293
Тази ли се води лечебна храна

# 294
  • София
Изи често се измъква когато се прибирам у дома и пада едно голямо гонене в коридора на етажа.Хубаво поне,че етажа се заключва и не може да хукне надолу или нагоре по етажите(ние сме на 12 ет.)Какъв е този зор да избяга .....

# 295
  • София
На Хари му взимах от ветеринар, различни серии са

https://petnetshop.com/kotki/hrana/veterinarni-dieti/?brand=royal-canin

# 296

Не, тази е обикновена. За профилактика.

Тази е лечебна:

# 297
  • София
Сетих се да ви питам следното:
Мина месец от кастрацията на Изи и апетита и е вълчи Simple Smile .От 2800 ,сега е почти кг отгоре.Дали да започна да я храня със специална храна за кастрирани,и ако да на коя марка ?Или да и давам дневна точна дажба Simple Smile

# 298
На колко месеца беше Изи? Не е ли нормално да е вече килограм отгоре? Simple Smile

# 299
  • София
На колко месеца беше Изи? Не е ли нормално да е вече килограм отгоре? Simple Smile
Тя е голяма ,на 1,8 г Simple Smile Около годинката беше 4,400 кг ....,но има здравословни проблеми и почти не се хранеше преди  ,свали до 2800 .Сега няма насмогване Joy

Общи условия

Активация на акаунт