Любители на котки - Тема 172

• 34 439
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Е, щом е британец Зеленски, е от добре позната у нас порода. Но окраската му е невероятна, а и ококорените очички. Има голям късмет, че намери нови стопани, които добре да се грижат за него. Но ми е много жал за украинците, които е трябвало да се разделят с него. Заради един откачен страдат не само милиони хора, а и неизвестен брой животинки, които дори не могат да осъзнаят какво се случва.

# 541
  • Бургас
Ще крада Зе.
Много е сладък.
А на Сина ще стискаме палци и лапи.
И него бих отмъкнала, защото е невероятно любвеобилен и има разкошни уши.

# 542
Бети ще направи вече 2 седмици у нас. Вечер май спи основно при щерката и то защото тя си оставя вратата отворена. 😁 Аз опитах, ама тя докато заспи е голямо тичане и ровичкане в идеалното и ме разсънва. А аз ставам лоша когато ми се спи. Затова си затварям вратата. Големия и той по-рядко отваря да му влиза в стаята, не толкова заради нея, колкото заради сестра си. Ама той е почти 16 г. и си пази личното пространство.
Иначе сутрин ме чака пред вратата на спалнята и почва да ми се омилква за храна. В началото сипвах на малки дози, че омиташе всичко. Но сега пълня купичката и тя си има за ядене за повече време. Другата седмица мисля да я заведа на ваксина за да може и втората игла да се падне преди почивката. А за кастрация ще мислим след почивката да заплануваме. Ще говоря с ветеринарна все пак.
Ето така спят двечките.

# 543
  • Бургас
Ама тя не е ли малко за кастрация?
Трябва да е поне 2 кг.
И около 5-6 месечна за женска котка.

Много са сладки!
Да са Ви живи и здрави дечицата!
❤️

# 544
Ама тя не е ли малко за кастрация?
Трябва да е поне 2 кг.
И около 5-6 месечна за женска котка.

Много са сладки!
Да са Ви живи и здрави дечицата!
❤️

2200 беше като я взехме. Иначе ще стане на 6 месеца в края на май. Та кастрацията ще е чак края на юли или август. Защото не ми се иска да я оставяме сама  след такава процедура и само с посещения от приятели за хранене и почистване докато ни няма. Предпочитам да си я наблюдавам аз.

# 545
  • София
За колко време расте обръсната козина?
Аш е с бръснато коремче. Днес му правиха му ехо. Изяде ластик говедото.
Кожата му е на петна. Смях се с ММ, че трябва да обръснем Оникс, за да му видим петната Joy

Вчера му пуснах и кръвни изследвания. Всичко е наред. Дано не ми се налага да го подлагам на кръвни изследвания. Вчера беше ад в клиниката. Имаше две оперирани кучета, които излизаха от упойка. Сложиха Аш на масата, а кучето лежи долу на пода. И стана страшно. А като го боднаха, съвсем. Наака се и се напишка.

# 546
AnMary, не знам дали за еднакво време расте на лапичка и на коремче. На Блеки много бързо му поникна козината на лапичката, където беше бръснат за кръвните изследвания преди кастрацията. Поне от две седмици си е колкото по другата част на лапата. Не знам дали е оказало влияние добавката, която му давам всеки ден. Ето това

Кастрираха го на 28-ми март. Ето снимка от тогава

Тази е от сега

# 547
О, вижда се, че добавката е оказала влияние на цялата козина! Grinning

# 548
  • София
Kaili, да са ти живи и здрави дечицата (човешки и котешки Simple Smile)! Много са сладки! Heart

AnMary, индивидуално е. При Боги израстна много бързо, а при Преслава бях решила, че ще си остане с бръснат корем. Simple Smile Нямаше и следа от бръснатото на лапичката, а коремчето все стоеше голо. В един момент козинката тръгна, но беше минало много време. Помня, че и Ая на gabidi имаше такъв проблем. Дано при Аш порасне бързо!

Един Рижко:

Обявили са ми гладна стачка. Инатят се на консервите, но и аз съм инат. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 22:06 от Тaня67

# 549
  • Бургас
На Харко козинката още не се е възстановила около дупето.
Стои си къса.

Аш как е?
Какъв ластик яде?
От обикновените?
Аман от котешките мераци да ядат всичко,умирам от ужас и моето диване да не изяде нещо опасно.

# 550
  • София
Дай да видя Киро.

Надявам се бързо да му порасне.
Ето му милото коремче
Скрит текст:
И едно черно

(И нали е петък 13ти рекох на ММ "Оникс ми се мота в краката, да речем, че ми е минал път". Харесвам и петък 13ти и черни котки)

На Хари изобщо не му порасна козинка на мястото където го обръснаха (кръвни изследвания). Но и той беше почти на 19.
на Аш ще му е хладно на коремчето Simple Smile

Най-обикновен плетен малък ластик. Видяхме го и докато му го извадим той побърза да го глътне.
Нищо чудно и да го е изкарал... не сме ровили щателно в тоалетната.

# 551
Не знам дали съм го разказвала тук, но моя хубостник миналия март глътна една мартеница, преди да успея да отгреагирам. Бях изтрещяла, че ще направи чревна непроходимост, но той си беше съвсем добре и на другата сутрин я намерих изакана в котешката тоалетна. А беше бая дълга гривничка Joy Сега ми е смешно, тогава никак не беше, но вече не изтрещявам така.
Зе е невероятен красавец Heart

# 552
  • Бургас
Моят калпазанин вчера е дъвкал тубичка с измиващ гел за лице,не я е пробил.Мостри на козметика на няколко пъти е дъвкал...

И аз съм разказвала как Харко яде конец от чиле за шиене на гоблени,снопче с няколко кончета е глътнал.

Не е за гнусливи:

На другата сутрин се разхождаше с недоиз@к@н конец,стърчащ от д-то.

Та така.

# 553
Като изпатила от запушени черва със стики, наблюдавайте за повръщане на фонтан , все едно под налягане. Ако повърне така, по най-бързия начин на вет

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 11:50 от noragami

# 554
Момичета, утре сме на изложбата. Има повече от 300 котки. Абисинците обаче са малко.

Общи условия

Активация на акаунт