🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 534
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 120
Детето на Зоран е пълно негово копие. Сладурче!

# 121
Нраво на Зоран, браво и на Кари.

# 122
  • Другата България
Зоран ще спечели Сървайвър ако е на финал.
И ще е заслужено.
Туй то, отвътре му идва на човека.

# 123
Много емоционален момент със Зоран и видеата! Просълзих се и аз! Много благородна постъпка! И много се зарадвах, че им дадоха всичките! Браво и на Карин за постъпката! Искрена беше 100%
Преосмислих си аз лично някои неща за играчите. Ганка е доста по-емоционална, отколкото мислех. Тя затова и за Анелия реагира така. За Карин си знаех, че е много целеустремена и обрана откъм емоции, но Борислава ме изуми! Тази жена е напълно хладнокръвна, трезвомислеща и амбициозна. Нищо не я трогна. Тя повече се изкефи за посланниците, отколкото за видеата! Възхищавам се на такива хора, понеже аз съм много емоционална, но и ме плашат също така.

# 124
  • Другата България
Дано след видеото на Ганка стане ясно какво имах предвид в предходните постове за нея и Ани.

# 125
Зоран с постъпката си си разписа чека от 150 хилки. Много искам Бо да победи, но с тази си постъпка ако е на финал (а предвиждам, че ще е), победата е негова.

Много емоционален и забавен епизод. Сега да изгонят и Драго който и без това не знае къде се намира и ще съм доволна 😂

# 126
Така се изкефих на Бо, че купи правото да избере посланиците! Единственият възможен полезен ход за симпатичните за мен хора.
Зачудих се защо ѝ отне толкова време да избере Денис. Явно все още му няма пълно доверие, а ние като зрители виждаме, че той играе само и единствено с нея.
Единственият шанс да се провали всичко, е някой от “достойната” четворка да намери идол.

Днес даваха доста Денис, дано не изхвърчи той 🤣

# 127
  • Другата България
Опаааа, Драго отече на тази игра.
Супер игра.

# 128
Яка игра за елиминация е тази.

# 129
Борислава е много целеустремена. Според мен Ганка е по-скоро амбициозна по изтъркания начин, по който нашето поколение (моето и нейното, демек 1990-2000) сме учени да бъдем амбициозни. Амбициозни, но не точно знаещи как да постигнем своите цели, та за това изпада в тези емоционални кризи, ако мога така да ги нарека. В същото време Борислава на пръв поглед изглежда свита, не се налага много, та не ти бие точно на свръх амбициозна жена. Да, ама друг път 😁 тя много добре знае какво желае и знае как да го постигне без да драматизира.

То се видя и днес. Ганка изпадна в пълно чувство на безпомощност, когато разбра, че Анелия е човек със собствени чувства и нагласи, които няма да променя, за да са угодни на играта на Ганка и приятели. В същото време Борислава със сигурност не се почувства добре от отпадането на Йоана, но вместо да се отдаде на мелодрама, тя веднага превключи на друг режим. Кефи ме. Пък и засега не мисля, че е прекрачила границата на доброто поведение. Нито пък си е служила с откровени лъжи. Е, ако не броим как тя и Зоран баламосаха, дори и нас зрителите, че повече не са комбина😁

# 130
  • София
Дано след видеото на Ганка стане ясно какво имах предвид в предходните постове за нея и Ани.
Всеки вижда различно, мен след видеото още повече ми се затвърди мнението. Не целя да те убеждавам, само си споделям какво видях аз, а това е егоценъризъм. Не искала повече никой да я лъже, за да я защити. Паралел с Анелия. Анелия не я е излъгала, за да я защити, а заради себе си. Всичко около нея трябва да се върти.

Аз нямам против Гани, смятам, че е умно момиче и че Сървайвър ѝ идва отвътре, играе добре за човек без предварителна подготовка. Ако не беше Ванко, щеше да си извади и правилните изводи от отношенията си с хората. Аз я разбирам защо няма повече доверие на Анелия и аз не бих, но причината за разрива в отношенията им е по-назад, а не е съветът.

# 131
Rolling Eyes Тая Мила, няма отърване от нея.

# 132
Оф тааааяяя Мила 😡🤮🤮

# 133
Браво на Мила. Продължава тихо и кротко да попълва журито Simple Smile

Успех в живота на Драго. Не беше точно за този сезон на Сървайвър, в някой от предходните би имал много по-голям успех.

Охооо, ще има игран идол и утре.
Сезон абсолютен красавец, няма спор. Дано има и продължение и догодина.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 22:59 от Не се сърди, човече

# 134
Давай Мила!Така се прави остранявай ги един,по-един!
Нямам търпение за утре...нямам и предположения,но много радостни Йо и Джули.

Общи условия

Активация на акаунт