🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 554
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Е, много ясно, че всеки вижда различно.
Аз си аргументирам мнението просто, не задължавам никого с него.

Кой ли ще намери идола утре?
Не можах да се ориентирам от промото, май утре ще гледам пак.

# 136
Така се изкефих на Бо, че купи правото да избере посланиците! Единственият възможен полезен ход за симпатичните за мен хора.
Зачудих се защо ѝ отне толкова време да избере Денис. Явно все още му няма пълно доверие, а ние като зрители виждаме, че той играе само и единствено с нея.
Единственият шанс да се провали всичко, е някой от “достойната” четворка да намери идол.

Днес даваха доста Денис, дано не изхвърчи той 🤣

Според мен това, че Бо се чудеше толкова за Денис беше стратегия за забаламосване. А Ванко как ѝ се издразни тогава 😂

Утре се очаква интересен епизод. Привидно на мушката ще е Алекс, но не мисля че на някой му пука за нея че да я спасява с идол.

# 137

Кой ли ще намери идола утре?
Не можах да се ориентирам от промото, май утре ще гледам пак.

Не дадоха кой го е намерил и слава богу.. Нека някаква изненада да има утре, че всичко ни показват в промото.

От спойлерите знаех, че Драго отпада и не успях да се ядосвам сега.

Това Успех в живота от Кехайов ли тръгна?

# 138
Според мен това, че Бо се чудеше толкова за Денис беше стратегия за забаламосване. А Ванко как ѝ се издразни тогава 😂

Утре се очаква интересен епизод. Привидно на мушката ще е Алекс, но не мисля че на някой му пука за нея че да я спасява с идол.

Имам чувството, че утре ще видим идол, игран в полза на друг играч в преследване на blindside на много по-едра цел. Това прави спасяването на Алекс оправдано, като вместо нея си замине примерно Гани или Ванко.

# 139
  • Другата България
Така се изкефих на Бо, че купи правото да избере посланиците! Единственият възможен полезен ход за симпатичните за мен хора.
Зачудих се защо ѝ отне толкова време да избере Денис. Явно все още му няма пълно доверие, а ние като зрители виждаме, че той играе само и единствено с нея.
Единственият шанс да се провали всичко, е някой от “достойната” четворка да намери идол.

Днес даваха доста Денис, дано не изхвърчи той 🤣

Бо има интерес да я спаси.
Това го писах още миналата седмица. Единственият начин да привлекат Алекс на Бо и сие е именно такъв ход. По изненадата на Кари предвиждам нещо такова. По радостта на журито също.
Да видим дали ще позная.

# 140
Ох какво промо. Давайте спойлери, че няма да се спи. 😃
Минавам в скрит текст за тези, които и промота не обичат, иначе си тълкувам само промото.
Скрит текст:
Надявам се, че кефенето на журито не е червена херинга и наистина ходът ще е в полза на симпатичните на Йоана хора.
Нещо Зоран ме притеснява да не вземе да пази Кари или Ванко с идол, но дано не 🙏
Видяха се няколко човека без огърлица, но не огледах хубаво кои.

# 141
Може би само мен това ме е подразнило, но вече знам защо Борислава намекна, че Ванко не е бил толкова харесван вътре, колкото може да изглежда. Това извън телевизионни фактори, а чисто черта от характера - много вика тоя човек. Буквално през целия аукцион нещо се провикваше, особено като други хора говореха, или се опитваха да мислят. Дори при трогателното решение на Зоран, когато той искаше да им сподели какво мисли, пак Ванко не спря да се провиква.

Ако така се държи всеки ден, аз щях да се изместя на острова с Мила, та поне да слушам за нея, Сами и фитнес канала им. Много досаден тип.

# 142
Имам кофти усещане, че Ганка е намерила идола и ще изгори Зоран/Денис/Бо. 😑

# 143
  • София
Ще е яко, ако спасят Алекс. Мисля, че Зоран би го изиграл така идолът. Очаквам да е негов ход, ако тя е спасената. Той има да си връща на Гани за гласа от миналия съвет.

# 144
  • Другата България
Мдааа, според мен хората на Бо или самата тя ще спасят Алекс за сметка на Гани или Ванко. С идол.
Дано съм права, дано....
Имам кофти усещане, че Ганка е намерила идола и ще изгори Зоран/Денис/Бо. 😑
Пу-пу....

# 145
  • София
Предположение по промото, не съм видяла нещо специално, но ако някой не го е гледал, го слагам в спойлер
Скрит текст:
За да се радват и тримата от журито, само за Алекс може да е.
А и може би това е моментът, за който говореше Владо при Цитиридис, че и екипът не е знаел за този ход.

# 146
Браво и на Карин за постъпката! Беше искрена на 100%
Според мен утре Зоран ще играе идола. Още от интервюто на Владо, където каза, че ни чакат много непредсказуеми съвети и един човек режисира играта чакам някакъв велик ход.
Според мен Бо изобщо не се трогна от отпадането на Йо. Стана и неприятно, да, бяха по-силни двете и тя беше защитена, но веднага се окопити и помисли как да се спаси. Много вероятно и Йо да беше реагирала така, въпреки че тя е доста по-емоционална.

# 147
Дам, епизода свърши точно когато стана най-интересно Simple Smile
Сега трябва да чакаме 22 часа и да правим сметки без кръчмар.

Моето мнение е, че Ганка или Ванко ще са жертвите, Йо се радваше в журито, но тя според мен може да се зарадва и на хубавата игра. Между Карин Ганка и Ванко Карин има добри отношения и със Зоран и с Анелия. Затова мисля, че един от двамата подчертани ще има среща с Мила в най-близко бъдеще. Ако трябва да конкретизирам - бих заложил на Ганка, но много малка сума.

# 148
  • Другата България
Е, той Зоран играе с Бо, тъй че моята теория остава непроменена.
Само не виждам Анелия в тази схема....ако жертвата е Ганка.
Затова залагам на Ванко. Или така поне ми се иска.

# 149
Карин трябва да я вземат да рекламира Сникърс - "Не си ти, когато си гладен"
И ще знаем, че е истина Joy

Общи условия

Активация на акаунт