🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 386
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 60
Ганка според мен се сопна на Ани, просто защото в Драго виждаше човек, с който ще играе и за напред, че ще й е  верен..т.е искаше да се подкове добре. Така както Ани предпочита да играе със Зоран, а не с Драго.
Така че си гледаше точно само нейната камбанария
Така е. Само дето едната излъга другата какъв вот ще даде. Разбира се, това в игра като Сървайвър е допустимо.

Естествено че ще я излъже, след като толкова пъти Ани си каза че няма грам допирни точки с Драго. Ами и ако мой приятел се съюзи с мой враг, хич няма да ми стане приятно

# 61
Ами няма го вече Драго и стана на Анелия на каприза. Постигна и първа безапелационна лична победа и се доказа, че е яка мадама. Вече може спокойно да си ходи.

# 62
А, първа е Ганка!

# 63
  • София
Днес дали ще гонят някого? На племенен съвет, не от острова имам предвид.

# 64
Хехехе ...
Според мен първи ще са Денис или Алекс Simple Smile
Иначе ситуацията е интересна, теоретично утре може да се стигне и до жребий.

Днес дали ще гонят някого? На племенен съвет, не от острова имам предвид.
Днес - игра за награда и елиминация на острова
Утре - игра за имунитет и съвет
Сряда - игра за награда и елиминация на острова

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 12:28 от Bengun

# 65
Имаше повече от един разговор, в който Анелия директно каза на Ганка, че не иска повече гласът й да си заминава по този начин, тоест тя никога да не гласува по собствено мнение, а просто за подсигуряване на групата. Даже единия път два пъти повтори "не искам да гласувам за Зоран". Единствено директно не каза "няма да гласувам за Зоран", но не беше нужно да казва, защото Ганка трябваше да се усети.

Дали Анелия обърна гръб на Ганка? Със сигурност. Не бих го нарекла предателство обаче, защото както Ани обърна гръб на Ганка, така и Ганка основно използваше изграденото приятелство с Анелия за собствена изгода и не беше заинтересована истински да се вслуша в доводите й. Можеше да играе някакъв балансьор. Още от рано да се беше вслушала в думите на Анелия и евентуално да проведе разговор с Драго за неговото снизходително поведение. Ганка просто не се постара истински да опознае Анелия според мен.

Иначе съветът ще е във вторник и едно сладко малко птиченце ми каза, че ще е много интересно. 😁 вече няма как, де. Играта така се разви, че няма вече място за епизоди тип пълнеж.

# 66
Благодаря за темата!
След два шанса, ще е наистина майтап Драго да седи на Острова и накрая да му търсят нов Карабао. Време му е да седне на съдийската скамейка.
На собствениците БТВ им е през имиджа за Сървайвър, искат приходи, печалби...
Ваня не го гледам.
Студио би било хубаво да има след изгонването на участник и един вид да се обобщи случилото се през седмицата с гост-сървайвъри, фенове. Не много дълго, примерно час.

За мен Ганка е най-доброто каст попадение. Непознато лице, бързо влизаща в играта, но най-вече с абсолютно автентични и първични реакции и емоции.

# 67
  • Варна
Много искам Анелия да си ходи, нали се доказа, че може да побеждава. Ами, чао тогава.

# 68
Благодаря на Дяволо за темата,преразкази на лайфове и мненията( Ей във всички теми ни се припокриват,само за Драго и Лора не)!
Благодаря на Бенгън за мненията и статистиката!
Bengun You'll never walk alone !С.Джерард завинаги е в моето сърце!
Искам Мила да победи Драго и мисля,че ще го направи!
Искам сезон “звезди” срещу “фенове”
Не мода да преценя нали ще има нов сезон.
Милион пъти ДА за Владо!
Харесвам В.Джаферович!
Бо и Зоран са моите хора. Анелия отпадна от любимците ми.

# 69
Всъщност, колкото повече се замислям, толкова повече си мисля, че ни очаква много драматичен вторник, ако някой не намери днес или утре идола.

Ако идола остане скрит или не игран на съвета утре и коалициите не допуснат грешки в действията си то пет човека ще имат 20% шанс да напуснат играта. Защо ?
- Избор на арбитър. Имаме два алианса по четири човека. Логиката сочи, че арбитър няма да има, а двата алианса ще останат с глас по-малко на съвета. Всичко различно от това ще е груба грешка от страна на единия от алиансите или огромен жокер, че разполагат с идола.
- Алиансите гласуват монолитно срещу един човек от другия алианс и двата алианса и повтарят вота си при прегласуването, в което двамата с по три вота няма да участват. Тук има възможност за стратегия - ако някой е достатъчно умен да предвиди подобен развой на събитията, то в никакъв случай изначално алианса му не трябва да гласува за човек без глас ( за посланик ). Защото рискуват при прегласуването гласовете от 2-2 да станат 2-3 в тяхна вреда. Поради факта, че двамата играчи с най-много гласове не участват в прегласуването.
- Двамата човека с равен вот след прегласуването и спечелилия имунитет се наслаждават на жребия между останалите петима играчи. Шанса за оставане в играта на всеки един от останалите петима е една пета = 20%

Контрата на това развитие е :
1. Намиране и изиграване на идол.
2. Грешка на един от алиансите - дали при определяне на арбитъра, дали после при гласуването с гласуване за посланика на другия алианс.
3. Днес на Сървайвър търга появата на допълнителен глас за утрешния съвет.
4. Победителя в играта за имунитет получава и допълнителен глас за утрешния съвет.

Нямам търпение да видя какво ще се случи днес и утре.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 16:56 от Bengun

# 70
  • София
Бо и Зоран обаче имат много по-голям шанс да намерят идола, защото другите не го търсят и така ги улесняват. На Ванко му е под достойнството, Кари не иска да му падне в очите. Мисля, че Ани ни го търсила също.

Много обичам търговете, дано стане интересен.

# 71
  • София
Бенгън, а защо мислиш, че няма да има арбитър?

# 72
Бенгън, а защо мислиш, че няма да има арбитър?
Защото алиансите са 4-4, а арбитъра ще отнеме глас от алинса, на който не е член. И гласовете на съвета ще са 4-3. Няма как доброволно алиансите да се съгласят на това, освен ако нямат идол.

Не искам да вярвам, че пак ще видя жребий при определенято на посланика от племето. Защото ако единия от алиансите успее да прати двама посланици означава, че другия алианс са идиоти.

# 73
Не искам да го намират, но тази седмица се надявам, че поне Ганко и Кари ще си направят труда да търсят идола.

Иначе си пожелавам някой от тях да си тръгне тази седмица, въпреки че и на Александра (която по принцип ми допада) май й стана прекалено много времето в играта като имаме предвид колко неориентирано игра 95 % от времето.

Може би не тази седмица, но след един-два съвета предстои доста вълнуваща фаза, в която чувствата ще са противоречиви за мен. Имам предвид определянето на конфигурацията на финала. За мен перфектният вариант е тримата останали играчи на които симпатизирам най-силно да останат на финала - Бо, Зоран и Анелия, но много силно се съмнявам, че и тримата ще избутат дотам. Реално най-добрият вариант мой любимец да спечели е, ако на финала попадне в сандвич с двама от Ганко/Кари. Та това е парадокс 😁 хем да симпатизираш на някого, хем реално да е по-добре той да отпадне и някой неприятен (за мен) да остане. Примерно смятам, че Бо има страхотен шанс във финал срещу двама от Ванко, Ганка, или Кари. Не съм убедена, че това ще е така на финал срещу Зоран и Кари алтернативно.

# 74
Един дъждовен ден миналата седмица ме зариби с този сезон на Сървайвър. Все още не съм наваксала с епизодите, нямам време и търпение да изгледам всички предавания около епизодите. Тук също не успявам да прочета всичко, но пък си имам мнение.Simple Smile 
Харесвам Драго, Анелия, Александра и Ганка. Борислава също ми е симпатична, но тя е повече за офисен сървайвър. Кари има изключителна харизма, знае си я и я използва с голяма лекота, много я харесвам и в същото време ѝ се дразня на моменти. Мила като спортист, инат и дух ме кефи, но само толкова.
Нямам категоричен фаворит.
А Владо остарява много добре.

Общи условия

Активация на акаунт