🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 383
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 45
Аз от тия лайфове някак оставам с впечатление, че Ванко е прекалено огорчен от играта. Преди това бях убедена, поради прекаленото много монтажи, които получава, че е избутал до финала, но сега ми изглежда толкова butthurt, че започвам да си мисля, че играта може би не се развила толкова добре за него. Или пък друга опция - класирал се е на финал, но му е станало ясно, че малко хора ще застанат зад гърба му.

Това би кореспондирало и на грациозния начин, по който Бо го отписа в нейния лайф като каза, че е мечтан конкурент на финала за нея, защото няма кой да гласува за него като победител. Хм, хм, хм, хм 🤔

# 46
Това би кореспондирало и на грациозния начин, по който Бо го отписа в нейния лайф като каза, че е мечтан конкурент на финала за нея, защото няма кой да гласува за него като победител. Хм, хм, хм, хм 🤔
Ганка, Карин, Драго...

# 47
Ганка, Карин, Драго...

И аз това си помислих, но или тя счита три гласа за малко количество, или знае нещо, което ние не знаем. Примерно Драго да не подкрепи Ванко.

Но това вече са дълбоки размисли 😁 много зависи кой е на финала. Примерно Карин и Ванко заедно на финал могат да си изядат взаимно шансовете. Може би Зоран и Бо също.

# 48
  • Sunshine state
А дано е подушил финала и му се е разминал под носа. 🤣 Това заслужава Ванко.

# 49
  • САЩ
Няма въпрос в анкетата за Ваня Джаферович! Да го махат, за какво изобщо им е там?!
Чудех се за коментарното студио, отговорих с "да", но много зависи кой ще го води.
бТВ правят шоу-предавания само и единствено за пари, а не за имидж! Ако им е финансово изгодно, ще има нов сезон. 

# 50
Ваня ще се отрака, все пак това му е първия път "зад кадър". Само ако може някой да му обясни на думата "дали"  къде е ударението - не се казва "дАли", а "далИ".   На босненски (а и на сръбски също) това са две думи "da li" и сигурно от там му идва объркването.

Любопитно съвпадение на имена - синът на Джаферович се казва Бо.

Гласувах:
Мила/Мила/класически/не пипайте Владо - най-силното перо в тазгодишното шоу.

# 51
  • София
Тъй като много бързах и не внимавах, докато преразказвах лайфа на Канко, сега си редактирах поста (освен правописни, по-лошото е, че имаше и смислови грешки, а и недописани неща). Добавих и някои нови неща + някои мои коментари.
Благодаря на тези, които допълниха други неща, за които не се сетих да напиша. Като това за пъзелите и Ганка.
Ами браво на Ганка!
И защо по дяволите им дават толкова малко пъзели? Така и така повечето игри не са тежки и многокомпонентни, поне да дават пъзели ако не друго. Може би ще има по-нататък, да видим...

За Бо и идола.
Няма как да знаем, но се надявам, че продукцията не се меси по никакъв начин за който и да е...
Ами според мен са ги улеснили всичките с това последно писмо с по-подробно разяснение къде се намира, защото щеше да стане много дни без идол в действие, а това им е името на сезона все пак. Скрития идол.
По тази логика поне единия финалист за мен би трябвало да е използвал този идол в хода на сезона... Но това само ако разглеждаме шоуто като сериал. А то не е. Не си вадете погрешни изводи, че Бо е на финал. Нищичко не знам.
Та, Бо беше най-близо до намирането на идола и го търсеше най-много, а и тя предполагам редовно е претърсвала всички места на които се оставят писма. Та има логика първа да е намерила писмото... Другите подцениха много цялата тази ситуация с идола, уверени в силата си на бройката.

Леле, тази Янита какво уникално тяло е изваяла, не е истина просто. А като си спомням на какво приличаше в сезон 3 с Ники Сървайвъра. Направооооо... 😮

Да не се отваря от деца!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 09:44 от Diavolo

# 52
  • Стара Загора
Безкрайни благодарности от името на всички за Diavolo  за  резюмето на лайфа (и за миналите и бъдещите ). Перфектен както винаги !!! Точен,  брилянтен изказ....а бе  с  удоволствие чета постовете ти и ....честно казано нямам търпение да гледам лайфовете и чакам ...

# 53
И аз искам да изкажа благодарности на Дяволо за всички лайфове, които ни " смила" наготово. Честно казано нямам това време да ги гледам, а са доста интересни.
     Аз пък харесвам рубриката на Джаферович, ще се ошлайфа и той. Интересни и любопитни неща виждам там. И пак да благодаря на потребителя, който си прави труда да ни ги качва наготово без рекламите на бтв. Честно щом видя някъде видео на бтв, колкото и да е интересно никога не го отварям. Чудя им се дали не се усещат, че реклами от по минута - две са просто прекалени.
  Не пипайте Владо! 😉

# 54
Тъй като много бързах и не внимавах, докато преразказвах лайфа на Канко, сега си редактирах поста (освен правописни, по-лошото е, че имаше и смислови грешки, а и недописани неща). Добавих и някои нови неща + някои мои коментари.

Прочетох го с интерес. Благодаря ти!
Първия извод който си направих беше - Ванко наистина бил зле на горния етаж.
Laughing

# 55
И на мен ми харесват предаванията на Джаферович, научавам доста неща.
Нямам търпение за довечера.
След вчерашния лайф започвам все повече да харесвам Кари и все повече да не харесвам Ванко.

# 56
Аз пък съм Мила да и късат синджира  и да изчезва от ефира!

# 57
  • София
Хах, хора, ако не друго, то поне Сървайвър ни кара да не мразим понеделниците! А напротив, да ги чакаме с нетърпение.

# 58
Ганка според мен се сопна на Ани, просто защото в Драго виждаше човек, с който ще играе и за напред, че ще й е  верен..т.е искаше да се подкове добре. Така както Ани предпочита да играе със Зоран, а не с Драго.
Така че си гледаше точно само нейната камбанария

# 59
Ганка според мен се сопна на Ани, просто защото в Драго виждаше човек, с който ще играе и за напред, че ще й е  верен..т.е искаше да се подкове добре. Така както Ани предпочита да играе със Зоран, а не с Драго.
Така че си гледаше точно само нейната камбанария
Така е. Само дето едната излъга другата какъв вот ще даде. Разбира се, това в игра като Сървайвър е допустимо.

Общи условия

Активация на акаунт