🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 499
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 750
И аз мисля, че ни очаква скучна следваща седмица, или поне скучни първи два епизода. От друга страна вече битките на острова започват да носят малко по-голямо значение и заряд от преди, защото вече сме доста близо до финала.

Иначе аз харесвам Ани, но признавам, че ходът с обръщането на гръб на Ганка, само за да се върне да играе с Кари и Ванко е малко озадачаващ, но аз си мисля, че тя има много повече симпатии към Кари, въпреки че монтажите ни караха по-скоро да мислим, че нейната връзка е с Ганка, а то всъщност повечето думи за голяма връзка между тях двете идваха основно от самата Ганка, не от Анелия. В Кари се крият истинските нейни симпатии по мое мнение, та за това все споделя привилегиите с нея. Поне тъй си мисля аз.

# 751
Денис и Александра не представляват заплаха за никого, но противно на всякаква логика те са най-застрашените в момента. Далеч са все още нашите от играенето на добра стратегическа игра. Повечето не мислят с перспектива за финала и кого искат и не искат да е там с тях.

# 752
Нито Бо ми е интересна,нито Анелия.И двете са доста елементарни същества.Втората се напъва,напъва да излезе от сянката на Ганка и още не може да стопли,че по-добре да си беше седяла там на скрито,че лъсна в цялата си 'прелест".Да,Зоран определено е интересен типаж и вероятно най-заслужава да победи в тоя сървайвър. Много се радвам на Алекс-изключителна личност.Рядкост е да срещнеш такава комбинация от качества в една жена.Нищо чудно,че много от вас изобщо не я разбират
Денис-абсолютен безличник.Жалко за Ганка,но и тя се довери на "неподходящия" човек.Обаче...тоя сървайвър ще мине,парите ще бъдат изхарчени,но доста хора ще помнят и кой как е играл.И дори след него мижави хора като Бо...ще са значими само в къщи,където мачкат половинката си.Йо пък с нейната злобна "усмивка" ми напомня Баба Яга,канеща юнака да преспи в къщичката и с кокоши крака.
Най-нелепо ми беше,когато Бо тръгна да се обяснява как не била такава в реалния живот.На някои хора няма даже да им хрумне да подслушват,а още по-малко да трият гърба на мъж,докато техния собствен ги гледа по тв.Но това са "доказани стратегии" от американските "велики" сървайвъри.Това като някакъв вид индулгенция се ползва в тоя форум:)
Гледам от балкона и чета как няма агресивна негативност във форума , как участниците също запазват добрия тон и ооооо този пост .... Мнение от позицията на интелект и толерантност ....ужас

# 753
Денис и Алекс както са удобни и за никой не са опасни, така в един момент ще станат. Когато не водиш парада и нямаш силни позиции, дори да си вечно на ръба, така и не си "виновен" за ничие надиграване и не си черен в очите на журито.
Денис има шансове за добър вот в компанията на Ванко, Карин, Ганка и Анелия. При Александра е по-трудно да стане, понеже освен Драго и Джулияна камо ли някой ще я подкрепи.
Но точно това мислене, че еди си кой не е опасен, направи Кехайов победител. Много е тънък момента кой е най-правилно да изгониш.

# 754
  • София

Survivor - епизод 24 (13.04.2022)

# 755
  • Другата България
Иска ми се другата седмица да се целят в Анелия. Така и не успях да я харесам и не мога да я призная като невероятен стратег. Много красив завършек на играта й ще е да бъде победена от Ганка на острова.

Няма шанс според мен. Денис и Алекс са на поточната линия към дома. Кари, Ванко и Анелия са група от емоционални и праволинейни играчи. Подобни коалиции гонят най-големия дразнител в момента. Не мислят стратегически/рационално, тоест кой би им бил най-полезен на тях самите, ако са с него на финала.

Май се очертава скучна седмица. В Зоран, Бо и дървеното човече ми е надеждата. 😆
Точно това имах предвид с предходния си пост.
Няма мисъл като при Ганка, точно затова я харесвах, Анелия, колкото и да се сърди и да повтаря/ше/ "Няма Ани и Гани", точно заради Гани оцеля дотук. Сега се радва, че вече може "да разгърне играта си", да видим как ще го направи. До момента го играе отново "подчинена" - на Зоран и Бо. Днешният епизод остави в мен малко тегаво чувство, що се отнася до отношение на Анелия към Ганка след отпадането ѝ.
Иначе, относно това, че има пак, и отново спойлер в промото - радвам се, че гледах на телефон и съм къртица, та видях само Зоран, който търси идола, нито гледах дали има висящи огърлици, нито нещо друго - вероятно това сте видели. Аман, ще спра да гледам вече и промотата, защо е тази некадърност, така и не мога да си обясня. Дано поне съм права в предположенията си за арбитър, спасен/и и вероятни огърлицоносители Joy, въпреки, че не ми се иска, но поне ще има интрига. Иначе се очертава скучна седмица, да, предвидима.

# 756
Бо каза в Инстаграм стори, че Анелия им е казала за кого ще гласуват в бившето Ифугао. Явно Ганка беше права в предположението си.

# 757
И аз не мисля, че Денис е чак толкова апетитна хапка за конкурент на финал. Той може да вземе вота от "огорчените". Винаги е много ключово какъв типаж хора попадат в журито. Аз съм от тия, дето са гледали доста американски сезони и там сезон със сезон не винаги си прилича. Понякога наистина печели най-големия стратег и този, който е успял да метне всички с различни прийоми, когато журито се състои от хора, които не са чак толкова горделиви и биха гласували за някой, който ги е изиграл. Един вид да кажат "евала, наистина си най-добрият стратег". Но пък в други години журито гласува само по симпатии, или още по-лошо - само и единствено с цел този, който ги е надхитрил да не спечели (Heroes vs Villains примерно), та в такива ситуации победител тип Денис е съвсем възможен.

# 758
Абе защо пак със зарчета/клечки/номерца/числа и подобни късметлийски истории се избира посланик??? Не стигнахме ли вече момента, в който едната коалиция като види първия посланик от другата да бута и натиска за техен човек там??? Карин и Ванко... Писна ми като зрител да гледам Кари в колибата, а на Ванко какво да му гледам? Как този път Кари ще му каже какво ще става и той ще козирува? Оф, ядосах се на племенната част от епизода днес.
Радвам се, че Ганка спечели. Сега, ако се върне, ще имаме шанс да гледаме наистина интересно надиграване в последните дни и все пак малко ме е яд за Мила. Не ми харесваше наистина, обаче по-изстрадан Сървайвър от нейния не съм гледала. В един момент стисках палци за нея просто, защото ми стана мъчно, че толкова много ѝ се струпа.

# 759
Аз съжалявам, че Мила отпадна, беше ми симпатична, силна е, борбена е, но наистина голям карък му удари, а и сериозен минус беше липсата й на идея как всъщност трябва да играе. Мотото й беше, че е сръчна, бърза и добър плувец, а тук това съвсем не е решаващо.
С тези женски съюзи малко се обърках, в някакъв момент мислех и аз, че Мила е близка основно с Анелия, тя няколко пъти повтори напоследък, че чувства най- близка Гани, но втората май не споделя чак толкова симпатията й. Анелия пък далеч не се оказа толкова привързана към Ганка.
Анелия от толкова лавиране между двете коалиции наистина ще иде да прави компания на Гани накрая.

# 760
Мери, 50/50 си с догадките за огърлицо-носителите. И двамата лъснаха в промото за следващия епизод. Толкова пари са наляли в тази продукция - как нямат един свестен монтажист и един редактор с две отворени очи...

Ако толкова нямат ресурс - да отделят час на ден да прочетат темата. След всяко промо подробно им описваме всички фалове с тайм лог и скрийншотове. За 2 седмици все ще знаят какво да НЕ показват. 😆

# 761
  • София
Аз,която връщах сто пъти онзи кадър с Драго имунизиран,днес с половин око видях кой е с имунитет и кой с огърлица.
Сега сто дни трябва да се автоцензурирам-доживях Simple Smile
Ами какво видях днес-Марко Тотев срещу целунатата от съдбата.И преди писах,че не виждам кой може да бутне Ганка от Острова-просто си я бива в логическите игри,те й дават такива и като добавим късметът,който не се отделя от нея,направо си я виждам дори в топ3.
Сега не знам какво да очаквам от коалицията-мозъчен тръст Simple Smile Анелия им даде едно рамо с Кари в колибата+Ванко да видим на кой ще се спрат.
Между другото в предното писмо не беше изрично написано да не избират Анелия или Ванко за арбитър,странно.
Сега ,ако Зоран и Бо намерят идола точно на съвета,си представям какви коментари ще завалят Simple Smile
Всичко ще изтърпя,само да успеят да извадят Карин от играта.
Ванко и Вечната Амбър искам да ги гледам още едно раздаване.След Карин може би ще поискам да е Ани-то за това и предните двама ще са навити Simple Smile
Нещо започна да ме разочарова напоследък.

# 762
Анелия ми е много симпатична и вярвам, че е добронамерена, но още е някак по детски наивна. В опитите си да отвоюва своята независимост, просто смени един командир (Ганка) с друг (Бо/Зоран). Не мисля, че го разбира, защото Бо и Зоран прокарват волята си по доста по-фин начин от Ганка и нейния леко назидателен маниер. По същество, обаче, точно това се случва.

Мисля, че ще се задържи още в играта, защото Кари, Зоран и Бо ѝ симпатизират. Не я виждам отвъд топ 4, обаче.

# 763
Зоран споделя нещо интересно в инстаграм. Говори за цялостното си участие в играта, но и конкретно за ситуацията с писмото (писмата от близките) и за мотивите си. Най-любопитното, което споменава е, че чете всички коментари за предаването онлайн, включително бгмама, което е накарало всички участници също да отворят форума и да четат мненията ни, въпреки че някои са си придавали важност, че е под достойнството им да го правят, хаха.

# 764
  • Sunshine state
Той Ганко вече май се включи тук в темата да ни се възмущава. 🤣
Бай-бай на Мила. Ганка ми е неприятна и се надявам и тя да отпадне. Само Зоран и Бо на този етап подкрепям.

Общи условия

Активация на акаунт