🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 483
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Гласувах за Зоран, Кари и Алекс.

Въпрос номер 2 - изгонването на Йо. Страхотно "блайндсайдване"

# 841
  • Sofia
Моята прогноза за финал е Денис, Зоран, Анелия. А желанието ми е Бо да е в тройката, но подозирам, че в някакъв (предфинален) момент Зоран елегантно ще я изпрати.
И двамата са ми любимци, но все пак съм за Борислава.

# 842
  • Другата България
Отново, и пак ще кажа и това за арбитъра, което писах поне три пъти досега, и което вече се надявах да отпадне - уви, още храна има за изяждане от Кари.
Пълна и чутовна глупост, на фона на останали 7 човека, на които основната им тема на разговор вече е финал, стратегии, кой с кого и защо, да ходят проформа Кари и още един през ден да правят някакви изкуствени срещи и разговори, е тотална безсмислица.
И като се замислиш, един с огърлица за имунитет, един с такава за неутралитет, един с идол, и какво стана, по-скоро остана - от 7, ще са на пангара трима. Или четирима. Вероятно ще има интрига и съспенс, ако има кой да се сети как да го сътвори, но колкото повече оредяват, толкова повече туй арбитърство трябва да остане в историята.

# 843
  • Великобритания
След отпадането на фаворита ми вчера Мила , сякаш ми стана безинтересно
Много глупава игра , тя каза , че точно такава игра с памет може да я събори , и то такава и се падна , и имам чувството , че е умишлено
Определено Мила не беше любимка нито на съотборниците си , нито на екипа - не знам защо
Много ми е симпатична , следвам я от доста време в Инстаграм , и ми харесва как постоянно се опитва да се развива , все нови идеи , не е от тези , които рекламират всичко , що им падне .
Много късмет и пожелавам и на нея и на Сами ..
За другите - ми вече ми е все тая кой ще е последния оцелял .. само да не е Ганка ..

# 844
На поне 90% съм сигурен, че поне едната хиена от двете Бо и Зоран няма да стигне до финал!
Змия мамба срещу горски дух сатир?
Залагам на мамбата.

/Ама как ми се променят залозите ден след ден, не е истина! Smile/

# 845
  • София
Аз дадох глас само за Зоран и Бо-те извървяха най-ярко пътя си в играта,като и двамата са били на дъното-Зоран преди,а Бо -след Обединението.
Останалите -Ганка,Ани,Карин и Ванко си бяха част от голяма коалиция през цялото време и гледаха залезите.Дори на Алекс пътят беше далеч по-лъкатушещ.
Денис не мога да го анализирам-той е в играта от 3 епизода насам Simple Smile
По втория въпрос ми хареса наличието на толкова много опции-това означава,че сме свидетели на наистина вълнуващ сезон.Чисто емоционално с оглед отпадналия участник,гласувах за последния съвет  - идол,използван от имунизиран за защита на друг и бъркане в сърцето на по-голямата коалиция Simple Smile

# 846
  • Другата България
Аз искам нещо друго да кажа, попрочетох ви за лайфа на Бо, и това само затвърди мнението ми.
Значи, ако всички играчи имат психиката на Бо - не само в нашия, но по принцип в Сървайвър, то ще сме свидетели на много интересни обрати и стратегически ходове.
Борислава е "лишена от емоционалност". Там, на Филипините. Допускам, че може да е И защото все още не е станала майка, което ѝ желая от сърце. Защото тогава жената се променя, чисто емоционално. При Бо обаче всичко е мисъл, не точно стратегия, но една хладна, желязна мисъл, съчетана с интуиция и прозорливост. Тя не си позволи да се привърже на 100% към никого, дори това с Жуан доктора беше партенка според мен - има си мъж като слънце. Тя дори към Йоана не се раздаде и не се откри така, както направи Йоана към нея, затова и Йо е навън, а Бо все още в играта. Гледах реакцията ѝ при отпадането на Йоана - безизразно лице, никаква емоция. Тя просто умее да се владее, да вади съзнанието над емоцията, да ги притъпява, да се абстрахира от тях, защото знае не само как се играе, а и защото иска да играе. Това я прави много сериозен кандидат за победител.
Докато Зокич, въпреки всичките му качества на злодей, които му се приписват, дълбоко в себе си е емоционален повече, отколкото трябва. И в положителен, и в отрицателен аспект - нали са двама, няма как да е иначе. А емоциите в Сървайвър са лош съветник. Надявам се да го "спаси" само острия му ум и това, че знае и той как се играе играта.
В момента и двамата са близки с Анелия.
Но докато при Зоран е искрено, то Бо ще я жертва в първия удобен момент, без да ѝ мигне окото.

# 847
  • София
"Survivor: Скритият идол": защо се разпадна съюзът на Анелия и Ганка

При Деси в ''Преди обед'' са Силвия Димитрова и Евгения Джаферович за традиционния вече четвъртъчен анализ на видяното през последната седмица. 🙂

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 18:51 от Diavolo

# 848
  • София
И на мен ми направи впечатление колко е чувствителен Зоран всъщност, когато каза, че едва е заспал от мислене и преживяване на съвета, нещо такова им сподели. А и сякаш трепереше от притеснение и емоция когато култово попита Ванко за кого е гласувал, че му е важно.

# 849
Може и да коментирано вече, но все си мисля, че тази стратегия на Мила да се завърти около някой мъж в играта е само едно леко отмъщение за Сами, заради неговите действия във Фермата.

# 850
  • Другата България
И на мен ми направи впечатление колко е чувствителен Зоран всъщност, когато каза, че едва е заспал от мислене и преживяване на съвета, нещо такова им сподели. А и сякаш трепереше от притеснение и емоция когато култово попита Ванко за кого е гласувал, че му е важно.
Именно, и не само това.
То си личи.

# 851
Хора, Мила на 18 години, точно малко преди бала си, кандидатства за Сървайвър. Отказва се от бала и решава, че ще замине. Да, но я удобряват за резерва. И не се случват нещата тогава.

Аз мисля, че арбитърът ще отпадне съвсем скоро, защото наистина е пълна тъпотия и няма бройка.

За мен Милае искала много да се докаже пред Сами и да участва и тя в реалити, като постигне големи успехи. Справи се отлично и мисля, че той трябва  да я оцени. Дано си създадат семейство и деца, ако желаят.

# 852
Сигурно съм в груба грешка, но гласувах за Зоран, Карин и Ганка на финал. 😆 Не залагам и половин лев на тази прогноза.

И аз така гласувах, ама се съмнявам да ми върже (и се надявам де, защото Бо ми е любимка).

# 853
Освен всичко, вече чета от някои фенове,, че Бо била много красива...
аз по-грозна от нея не виждам на острова
Защо да е грозна?
Има слабо тяло с фина костна структура. Бяла чиста кожа и гъста къдрава коса. Носи големи очила, които я правят като муха, но тя е лекар офталмолог и разбира със сигурност повече от мен какви точно да носи. Има съразмерна глава към тяло и пропорции на лицето. Струва ми се средна на ръст и като са нагласи и усмихва си е една хубава жена.
Определението ,,грозна,, е грозна дума.Не всеки може да е безумно красив на външен вид Важно е душата да е ,,бяла,,! Хубаво ,нежно момиче.Не ми е любимка,но пък ,,грозна,,.....

# 854
  • София
Ами наистина не знам как да гласувам. Иска ми се Бо и Зо на финал. Но си мисля, че ще е доста трудно осъществимо.
Навремето, когато Дяволчето пусна подобна анкета гласувах за Зоран, Анелия и Ванко. Все още не ми се е променило мнението и смятам, че ще са те.
Но пък реших да предизвикам съдбата и да си направя тъпо гласуване, само на моите фаворити.
Още по-трудно ми беше да избера хода на сезона. Те всичките сами по себе си са страхотни..
Но тъй като гласувах само за двама, ползвах три хода - Хода с Ивайло и Маргарита, Изгонването на Йо  и Изгонването на Ганка чрез скрития идол и спасяването на Денис.

Общи условия

Активация на акаунт