🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 476
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Бо не прави впечатление с външе вид в Сървайвър, видяхме и в анкетата ни, че нямаше много гласове, но има огромна разлика с визията ѝ сега. И тук не става въпрос за грим, а за това, че има красива коса, но е от тези, които трябва да се оформят. В лице също явно като се наспи, без слънце по цял ден, изглежда много по-добре. Сега много ми харесва визуално.

# 856
Гласувах за Бо, Зоран и Карин на финал. Мисля, че Денис, Алекс и Анелия ще изгорят по пътя, както и Ванко.
Ако въпросът е кой искам на финала - Зоран, Ганка и Бо/Карин. И не защото много ги харесвам, а защото мисля, че ще е супер интересен и оспорван финал.
За топ моменти избрах изгонването на Йо и на Ганка. Като че ли най се изкефих и аз, когато Ивайло си игра идола напразно, но то беше повече защото ме дразнеше той, а като стратегически ход, който много промени хода на играта, тези двата са топ.

# 857
На мен пък всички са ми много красиви, така че, Сървайвъри, чакам ви в личните си съобщения 🥰😁

Сега сериозно, за мен няма никакво значение кой красив и кой не. Наскоро гледах едно интервю с Амбър и Бостънския Роб, които се залюбиха в "Сървайвър" и тя каза, че в началото й е било абсурдно като си е мислила за тяхната любовна история, защото изобщо не е стандартната среща, но сега осъзнава, че основите на връзката им са били много по-здрави, именно защото са се харесали, когато и двамата са смърдяли, с неизмити коси и зъби. 😅 Така че това звучи обещаващо за трите залюбени двойки в родния ни "Сървайвър".

# 858
Симпатиите ми към Бо скочиха разко когато в началото установих че гласът ѝ е същия като на една приятелка.

Не знам тя как ще играе, но аз на нейно място не бих мислила за никакви ножове в гърба на Зоран, а игра докрай заедно  и вече с гласуването - каквото стане.

# 859
Чакайте, че нещо изпуснах - освен Ганка и Ванко и Денис и Джулияна коя е третата двойка?

# 860
Чакайте, че нещо изпуснах - освен Ганка и Ванко и Денис и Джулияна коя е третата двойка?
Предполагам Жени и Ваня.
Греша, Jenaiassez е правата.

Може би Ивайло и Ивана

# 861
Може би Ивайло и Ивана

# 862
Легендата с тур в България през май месец.
Скрит текст:

# 863
  • Другата България
Симпатиите ми към Бо скочиха разко когато в началото установих че гласът ѝ е същия като на една приятелка.

Не знам тя как ще играе, но аз на нейно място не бих мислила за никакви ножове в гърба на Зоран, а игра докрай заедно  и вече с гласуването - каквото стане.
Това е игра на аматьор, какъвто поне до момента Бо доказва, че не е.
Затова се надявам на някаква промяна, освен ако не изневери на принципите си.

# 864
Само си казах мнението, спокойно Алекс. Иначе на играта за имунитет, която спечели Джули и ги даваха в профил и доста наведени напред....Какво тяло показа Кари в профил,  като картина. Страхотна е. Заради този епизод си преодолях мързела и започнах спорта по на често 🙈

# 865
  • София
Аз много харесвам интелигентни жени и когато ме грабнат на чисто сетивно ниво, много лесно откривам и хубави черти в лицето, тялото, прическата дори. Бо е много хубава жена по един напълно естествен начин. Прекрасен глас, много чист изказ, много хубава коса и от нея лъха на чистота също така. Красива е по свой си начин и в комбинация от всичко останало е много силна комбинация.

Изгледах Жени и Силвия. Деси много ги прекъсва значи. Таман да си разгърнат идеята и тя ги прекъсне и айде нещо друго. Ей, не се научиха някои водещи. Така и не разбрахме кои са им фаворитите за финал. Силвия каза Карин и Зоран, ама грам не е сигурна, играта била много трудна за прогнозиране и за нищо не може да сме сигурни. А Жени отказа да даде прогнози. Силвия спомена, че Драго и е бил любимецът в сезона. Жени не каза за любимец. То и не я питаха директно. Но Жени правилно отбеляза, че такива като Драго не бива да се допускат на финал от мислещите играчи вътре, защото ще загубят на гласуването от журито. И в момента такива като Карин, Зоран и Ванко (?!) също са голяма заплаха ако се класират на финал, това допълни и това беше.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 20:03 от Diavolo

# 866
  • Другата България
Е аз ти казах, че тоя го виждам финалист, колкото и да е абсурдно.
От чиста лоялност Зокина, или пък защото Бо ще се концентрира върху Кари, и така ще изпусне "дивото".....
Това е единия ми вариант, дано да е грешния.

# 867
  • София
Аз нямам нищо против Ванко да е на финал, защото няма никакъв шанс да спечели. Това ще е скандално направо, хаха. Йоана никога няма да допусне такова нещо. За коалицията на стратезите, да са финалисти с Алекс/Ванко би бил идеалния вариант. Неориентираните ще си загубят гласовете между Алекс и Ванко, всичко останало ще гласува за Бо/Зоран/Ани/Денис. Ани ако е на финал обаче може и да загуби. Доста хора от журито не я харесват. Но за Бо/Зоран съм категоричен. Денис ми е малко на кантар, но пак е много по-добър вариант от Алекс или Ванко.

# 868
  • Другата България
Вече многократно чета, че "Йоана няма да допусне журито да гласува за....".
За мен и според мен се подценява и самостоятелното мислене на останалите отпаднали членове на журито, както и това, че Йоана може само и единствено да навреди на Бо/Зоран, ако прекали с "ходатайстването си".
Както се получи и с играта ѝ.
Ако тя има интерес Бо да спечели /допускам и парична "отплата" в случая/, то не с всички отпаднали е така.
Оценката трябва да е според представянето на участник в играта, не според външна намеса.

# 869
Ганка има голям шанс на финал според мен. Смятам, че Драго, Мила и евентуално, ако не са на финала Ванко и Алекс са сигурни гласове за нея. Това са цели четири почти сигурни, за победа ще трябват пет гласа, или нещо такова, та този пети глас може да дойде от Карин, дори от Ани.

Ванко не мисля, че има шанс за победа, защото Алекс не го харесва, Мила също не мисля, та най-много да вземе гласовете в абсолютно най-добрия случай на Ганка, Карин и Драго.

От тази група Карин има най-голям шанс за победа, но както отбелязах, Ганка не е за подценяване.

Ани има някакъв шанс, но екстремно малък. Тя трябва да е на финала с абсолютни шматки (Ванко и Алекс), за да спечели. Бо, Денис и Ганка имат шанс, но с много условности за това кой ще се класира на финал с тях. Карин и Зоран бих отчела като тези с огромен шанс на финала, независимо от съперниците.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 20:34 от Oliboo

Общи условия

Активация на акаунт